H&M duo lip rúzs és szájfény - teszt



Őszintén megvallom, hogy ha a körömlakkokat nem veszem figyelembe, akkor ez itt az első H&M sminktermékem, vagyis a márka ezzel a termékkel debütált nálam a kozmetikumok terén. Igazi impulzus-vásárlásnak köszönhetem, ugyanis amikor a Glamour napokon álltam a boltban a kasszánál (a szerzeményes videót megnézhetitek ITT), valahogy megakadt a szemem a Peony árnyalaton, és nem haboztam sokáig, hanem már nyúltam is utána. Ha kíváncsiak vagytok rá közelebbről is, akkor kattintsatok tovább.





A csomagolása semmi extra: műanyag, picit talán olcsó, bár mondjuk 1290 Ft-ért nem várjon sokat az embert. Viszont nekem tetszik ez a rose gold szín, a rúzs kupakja meg elég erősen zár, szóval nem is olyan rossz a helyzet.
A rúzs olyan igazi Barbie pink árnyalat, leheletnyi lilás-kékes beütéssel. Első ránézésre picit pigmentáltabbnak gondoltam, de néhány húzással szép színt érhetünk el. Viszont felhívnám rá a figyelmeteket, hogy a finise félmatt, vagy inkább matt, így igencsak ki tudja emelni az ajkakon a száraz részeket, úgyhogy fontos, hogy alaposan aláhidratáljatok. Az állag nagyon kellemes krémes, egyáltalán nem éreztem, hogy szárítana, bár ez lehet, hogy amiatt volt, mert bőven használtam alá ajakápolót.
A világos rózsaszín szájfény nagyon jól harmonizál a rúzs színével, de önmagában is megállja a helyét. Ugyanis nem csak fényt ad az ajkaknak, de egy kis sápadtrózsaszín színt is. Egészen apró, szinte alig észrevehető, arany színű csillámok vannak benne, de ez messziről tényleg nem látszik, csak abban nyilvánul meg, hogy nagyon szépen csillog. Minimálisan ragad, de nem vészes, nekem abszolút komfortos érzés az ajkakon.
Ami a tartósságot illeti, hát finoman szólva nem mondanám világbajnoknak sem a rúzst, sem a szájfényt: a rúzs evés-ivás nélkül kb. 2-3 óráig marad fent az ajkakon, óvatos ivást kibír, de evést már nem igazán. A szájfény pedig, hát igen, nincs mit szépítenem rajta, elég hamar lekopik. 
Azt még meg kell említenem, hogy mindkettőnek finom édeskés-vaníliás illata van. Nekem, aki imádja a vaníliát, ez igencsak vonzó :).
És íme a így néznek ki a gyakorlatban: az első képen csak a szájfény van rajtam, a másodikon csak a rúzs, a harmadikon pedig a rúzs és fölötte a szájfény.

Nem tartom kiemelkedő terméknek, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, hiszen igazi tavaszi árnyalat mind a rúzs, mind pedig a szájfény, ráadásul 1290 Ft-ért (-20%) szerintem megérte. Ha minden igaz még két árnyalatban kapható ezen kívül.



Ti próbáltatok már valamilyen H&M sminkterméket?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nagyon szép színe van, lehet én is beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  2. Én ennek az erősebb pink, már-már fukszia árnyalatát néztem ki, de nem mertem megvenni. Örülök, hogy írtál róla és így már tudom, hogy mire számítsak :)

    VálaszTörlés
  3. Én még semmi ilyesmit nem próbáltam tőlük, mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy az itteni boltokban alig kapható 1-2 db kozmetikumuk :( pedig van pár lakk, ami tetszik, az ecsetekről nem is beszélve, meg a rúzsceruzák is érdekelnének :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos kevés boltban van nagy választék sminktermékekből :(.

      Törlés
  4. Én is néztem a kasszánál a rúzsokat, de mivel nem láttam, hogy ki lehetne próbálni őket, illetve még szín minta sem volt sehol, nem mertem kockáztatni (KÖKI, ALLEE, Westend) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy láttam, hogy szinte semmiből nem szokott kint lenni teszter. Vannak akik önkényesen felbontanak valamit, és utána mindenki azt próbálgatja, de amúgy én úgy láttam nincs teszter :(.

      Törlés
  5. Melyik H&M-ben vetted ezt a rúzst? Mikor arra járok, mindig körül szoktam nézni, de én még sosem láttam egyikben sem kozmetikai termékeket :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ezt a MOM Parkban vettem, a kasszánál volt kirakva, de amúgy a Vörösmarty tériben is biztosan van, mert ott rengeteg smink van.

      Törlés
  6. Nagyon szép színe van. Én eddig még nem vettem sminkterméket náluk, zavar, hogy semmiből sincs teszter. :(

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe