Zöldes álom - Max Factor Max Effect Cool Jade + Lovely Baltic Sand Nr. 3.

Igazság szerint régebben nem voltam nagy rajongója a zöld lakkoknak, valahogy mindegyik olyan "moszatos" árnyalatú volt mindegyik és nem igazán éreztem azt, hogy annyira jól állnának. Persze ez csak azért volt, mert rossz árnyalatokkal próbálkoztam. De aztán tavaly rátaláltam erre a kis Max Factor csodára, amibe egyből szerelmes lettem, és most hogy itt a tavasz, újra előbányásztam a lakkos fiókom mélyéről, hiszen ennek most jött el igazán a szezonja, amikor a természet is éled és zöldül. Igazából azért szeretem nagyon ezt a Cool Jade nevű árnyalatot, mert kicsit pasztelles, de mégsem halovány, kicsit talán türkizes is, de mégis zöld még, de mégis mentás, és csodás krémes finise van. Hogy kicsit feldobjam, a gyűrűsujjamra a Lovely Baltic Sand Nr. 3. homoklakk került, ami már nagyon-nagyon régóta várt bevetésre, és azt hiszem nem is választhattam volna jobban. Lessétek meg Ti is ezt a szép párost!







Ti hogy álltok a zöld lakkokkal?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

28 megjegyzés

  1. Nagyon szép lakk :) Lehet még kapni ??
    Nekem a menta árnyalatok jönnek be , nekem ez a kedvencem : http://mazsolavilag.blogspot.hu/2014/03/menta-szinben-kaprazok.html

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűen mutat együtt ez a két lakk! Én sajnos nem igazán tudom elviselni magamon ezeket az árnyalatokat. Egy zöldes-kékes lakkom volt, azt is elajándékoztam már a barátnőmnek, aki viszont oda meg vissza van érte. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen amúgy kissé veszélyesek a zöld lakkok, nekem is van olyan, ami borzalmasan mutat a körmeimen, de ez a Max Factor nagyon tetszik :).

      Törlés
  3. Gyönyörű manikűr lett! Én is szeretem a krém finisű lakkokat egy homoklakkal feldobni. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó színe van ennek a Ma Factor lakknak, legközelebb megnézem közelebbről is, ha olyan helyen járok :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek együtt! 1 zöld lakkom van, annyira nem áll hozzám közel ez a szín. Önmagában nem is hordom, de van olyan kombináció amit nagyon szívesen viselek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen önmagában nekem sem lenne annyira izgi ez a lakk, bár szép szín, de így sokkal mutatósabb :)!

      Törlés
  6. Minden jöhet ami zöld! Ez is iszonyatosan tetszik :D

    VálaszTörlés
  7. Hú ez nagyon menő választás lett! :)) Imádom ezeket a türkizes színárnyalatokat, több ilyen szín van a ruháim között. Petrolkék, zöldes kék, türkiz, világos pasztell zöldek. Ezeket szeretem nagyon. A khakit és sárgás zöldes árnyalatokat messziről kerülöm. Ezek nem is állnak jól...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az utóbbiak keveseknek állnak jól egyébként... De örülök, hogy tetszik ez a páros :)!

      Törlés
  8. De szépek! Együtt is nagyon jól mutatnak! :) Én amúgy zöldmániás vagyok, most a türkizes-mentás árnyalatok a nagy kedvencek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy a zöld szerintem annyira nem "felkapott" szín, pedig olyan jól tud állni embereken, de örülök, hogy itt most már vannak többen is, akik szeretik :)!

      Törlés
  9. de szép:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  10. Nagyon csini lett, most én is kedvet kaptam a zöldhöz. :)

    VálaszTörlés
  11. A Lovely lakkban eddig semmiféle zöldes árnyalatot nem fedeztem fel, de zöld lakk mellé felfestve frankón tengerzöld beütést kapott, nagyon durva! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépek együtt, a Lovely-t magában festetted fel vagy a MF lakkra? :o Mert nagyon érdekes, hogy milyen zöldes árnyalatot kapott, miközben szerintem éppen hogy nagyon kékes egy lakk :) Nekem is megvan ez a MF lakk egyébként és pont a napokban akadt a kezembe, most pedig Te is meghoztad hozzá a kedvemet újfent :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lovelyt önmagában kentem fel, és tényleg tök érdekes, fentebb már írta Reni, hogy ez abszolút kék lakk, de így zölddel párosítva azért más a szitu :)!

      Törlés
  13. Én ma voltam rossmannba,és vettem 4 lovely körömlakkot...és az egyik baltic sand lett,és most látom élesben a Te körmödön milyen szép...úgy látom, jól döntöttem :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe