Hétkezdő inspirációs képek #62



Az igazat megvallva sajnálom, hogy ilyen hamar elszaladt a múlt hét, picit húztam volna még a szülinapomat, annyira jó volt. De ha jobban belegondolok, ez is egy jó hét, hiszen csak három munkanap van, vagyis olyan, mintha ma már szerda lenne, azért ez így elég jól hangzik szerintem :D! Az eheti válogatásom tulajdonképpen "tematikusra" sikeredett: ugyanis szülinapomra kaptam egy fehér, alacsony szárú Converse tornacipőt, és kicsit elkalandoztam a Pinteresten, hogy milyen szetteket lehet kreálni ezzel az univerzális cipővel. Remélem tetszeni fognak, és ti is tudtok ötletet meríteni belőle. Ja és lesz két bónusz kép is, csak úgy :)!
Kellemes inspirálódást!





A laza, kényelmes pólós-farmeres/leggings-es összeállítás alap, a legtöbben szerintem így viseljük a tornacipőt.
Pedig hordhatjuk akár szövetkabáttal is: régebben egyenesen vétek volt tornacipővel viselni, de ma már igenis divatos.


 Ez a bőrnaci miatt kicsit vagányabb összeállítás.
A tornacipő azért jó, mert attól függ az összeállításunk hangulata, hogy mivel párosítjuk: ha szeretnénk kicsit komolyabb hangvételt adni a szettünknek, nyugodtan vegyünk fel blézert. Így kicsit hivatalosabb lesz az egész, de mégsem túl merev.
Nekem ez az egyik kedvencem: a cukorkaszínű felső és virágos naci nagyon csajos, de a tornacipővel kicsit vagányabb lett az összhatás.
Nyáron bátran viselhetjük rövidnacihoz, ha éppen unjuk a papucsokat, vagy szandikat.
Sőt kis mintás ruhácskákhoz is remek választás, igazi fesztiválozós összeállítás ez a kettő.
És a végére két bónusz kép, az ékszerek miatt :)!



Nektek van fehér tornacipőtök? Ha igen, mivel szoktátok hordani?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

22 megjegyzés

  1. Nagyooon klassz képeket válogattál össze! :) Feketém van ugyan, de az is ugyan ilyen univerzális. A legjobban a rövidnadrágos képek tetszenek! :) De szeretem bokafőlé érő farmerrel is hordani.
    Szép hetet kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fekete is valóban megy mindenhez. Bár szívem szerint az összes színben vennék egyet, különösen tetszik még a menta színű :)!

      Törlés
    2. A fekete is jó, mert az is kb. mindenhez megy :)! Mondjuk szívem szerint minden színben vennék egyet, de különösen tetszett amúgy a menta színű :).

      Törlés
    3. A menta nekem is nagyon tetszik! :) Bár abszolút egyetértek azzal, hogy sok olyan színben kapható amit szívesen elfogadnék. Pl. a borvörös is nagyon tuti! :)

      Törlés
  2. A fehér blézeres-tornacipős szett a kedvencem. :-) Na meg az utolsó képen látható óra...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó válogatás, én is szeretnék egy Converset, bár már megkaptam, hogy minden második tini ebben rohangál. :)) Lehet, hogy csak nekem tűnt fel, hogy gyakran kezded az írást azzal, hogy az igazat megvallva, őszintén szólva? Mindegy, nincs jelentősége, de aranyos. :P Szép válogatás, hasonló az ízlésünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simán lehet, hogy gyakran kezdek ezzel bejegyzést, igyekszem majd figyelni erre, hogy ne ismételgessem ennyit :D! Amúgy igen, sokan rohangálnak Converse-ben, népszerű márka az biztos, de engem nem nagyon érdekel, hogy hányan rohangálnak benne, ha egyszer tetszik valami, akkor nem fogom csak azért nem megvenni, mert más is hord ilyet :)!

      Törlés
  4. Tetszenek ezek a laza, vagány szettek :) bár az utolsó két kép lehet, hogy még jobban tetszik, nagyon szépek :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper képek, mindegyik szett tetszik, főleg az utolsó pólóruhás. :)

    VálaszTörlés
  6. Ahh már én is nagyon vágyok egy fehér tornacipőre! Hamarosan talán sikerül is beszereznem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes, mert tényleg annyi mindenhez fel lehet venni ;)!

      Törlés
  7. Hiányolom a statement nyakláncokat Szandi!! ;) Szerintem jó döntést hoztál, mikor a rövid szárú Converse mellett döntöttél. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismersz nagyon, most kimaradt, de a következő hetiben lesz ;)! Amúgy én is örülök, hogy végül a rövid szárút választottam, szerintem ezt sokkal jobban ki fogom tudni használni.

      Törlés
  8. sosem hordok, ugyanis több mint húsz évig kosaraztam, és annyit volt a lábamon tornacipő, hogy eszembe se jutna utcára felvenni :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe