Glamour-napos szerzemények (2014. április) - VIDEÓ

Remélem, hogy így egy héttel a Glamour-napok után nem vagyok még elkésve ezzel a videóval. De mivel annyian kértétek, hogy mutassam meg miket vettem, így hát íme egy jó kis kiadós videó a szerzeményeimről, árakkal meg mindennel együtt. Ja előre is elnézést kérek, de konkrétan nem vettem észre, hogy a fejemen maradt a napszemüvegem, úgyhogy abban parádézom végig az egész videót :)! A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon IDE, vagy a lenti videóra kattintva.
Még annyit, hogy továbbra is nagyon-nagyon várom tőletek szavazatokat a dm bloggere versenyen, IDE kattintva nyomhattok egy szivecskét a "Sminkvideó" fülön a "Szendvics szemfestés" videómra, thank you <3!!!!!







You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. Nagyon tetszenek a termékek!:))

    VálaszTörlés
  2. szia! az Isana körömlakk lemosó könnyen leszedi a körömlakkot?
    mostanában keresek egy normális körömlakk lemosót és vettem egy essence körömlakk lemosót ami kész pénzkidobás volt, nem volt normális adagolója (1,5 cm-es lyuk volt a tetején) és nem is könnyed hozza le a körömlakkot :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! én csak jókat tudok mondani az Isana-ról, már pár flakonnal elhasználtam, ár-érték arányban ennél jobb körömlakklemosóval még nem találkoztam :) szerintem próbáld ki :)

      Törlés
  3. Szia!
    Azt meg tudnád nézni pontosan, hogy a Müller 20+30%-os kuponok végül 50%-ot vontak le vagy 20%+30%=44%-ot? Én végül nem használtam ki, az eladó sem tudta megmondani, de nagyon érdekelne.
    (Mielőtt rákérdeztem, én egyébként azt hittem, hogy csak akkor adódik össze a kedvezmény, ha másra nem használjuk fel a 20%-ot, tehát választani lehet, hogy vagy a végösszegből vonnak le 20%-ot vagy az adott márka árából 50%-ot.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ugye két olyan terméket vettem, amire a Müllerben volt 30%-os kupon is (Maybelline szemöldökceruza, L'oréal Paris krém), és így mindkettő féláron lett az enyém.

      Törlés
  4. Szia!
    Nagyon klassz dolgokat vásároltál, ügyesen kihasználtad szerintem a G-napi kedvezményeket. A legjobban a kék ujjatlan felsőd tetszik, remek választás! :)
    Szavaztam Rád mindkét versenyen!

    Nóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszettek a szerzeményeim :)!

      Törlés
  5. Az a fehér blúz azzal az aztékmintás gyöngyberakással nálam mindent visz, csodás darab! :)))))))))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szuper dolgokat vettél, a Rimmel lakk rózsaszín változatába vagyok beleesve nagyon most, gyönyörű! :) A statement nyakláncod pedig imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, az élményekről meg: írtam egy bejegyzést a témával kapcsolatosan, igazándiból egy kupont használtam fel - szerettem volna még, de nem sikerült rajtam kívül álló okok miatt..

      Törlés
    2. Ja igen, azt olvastam is, talán majd az őszi Glamour napokon :)!

      Törlés
  7. Mennyi szuper dolgot vásároltál! Szerencsére nekem is sikerült mindent megvennem, amit szerettem volna :) A Rimmel lakkokat majd szeretném kipróbálni, de nekem a rózsaszín sand lakk jobban tetszik, mint a kék. Vagyis a kék is tetszik, de nem magamon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azért nem a rózsaszínt vettem, mivel már van két rózsaszín homoklakkom, viszont kék még nincsen :)! Holnap szerintem fel is kenem :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe