Vichy Teint Idéal Fluid alapozó teszt


Aki követi a blogomat régebb óta, az tudhatja, hogy eddig nem igazán volt szerencsém a Vichy termékekkel... pedig próbálkoztam többel is, de mindig volt valami kis "bökkenő", ami miatt nem igazán tudtam egyik termékkel sem szerelembe esni. Azonban azt gondolom nem lennék vérbeli beauty blogger, ha feladtam volna, így egy esélyt adtam egy újabb Vichy terméknek. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a Teint Idéal Fluid alapozó bevált-e, vagy sem, akkor olvassatok tovább.





Ha alapozóról van szó, akkor így télen leginkább azokat a termékeket szeretem, amiknek nem totálisan matt a finise, hanem némi természetes csillogást kölcsönöznek a bőrnek. Persze itt nem holmi diszkógömbre kell gondolni, hanem amolyan egészséges ragyogásra ebben a csúnya szürke időben. Éppen ezért nagy-nagy kedvencem a L'Oréal True Match alapozó, amiről már többször ódákat zengtem blogbejegyzésekben és videókban.
Legnagyobb meglepetésemre nagyon úgy tűnik, hogy a Vichy Teint Idéal Fluid alapozó több szempontból is nagyon hasonlít rá. Figyelem, új kedvenc alapozó a láthatáron!

De nézzük, hogy mit is ígér ez az alapozó: a három aktív hatóanyagból álló együttest tartalmazó, víz alapú, ultra könnyű textúra intenzíven ápolja az arcbőrt és természetes hatást ad. A pórusok kevésbé látszanak, az arcbőr bársonyosabb, a bőrfelszín finomabb lesz. Emellett egységesíti és a Liquid Light technológiának köszönhetően ragyogóvá teszi az arcbőrt, mindezt úgy, hogy a végeredmény nagyon természetes. Sőt elvileg az arcbőr minőségének helyreállításában is segít. Paraben-mentes, hipoallergén, így érzékeny bőrre is ajánlott és 20-as fényvédőt tartalmaz.
De haladjunk kívülről befelé: a csomagolása minimalisztikus, letisztult és nagyon elegáns. Pumpás adagolója van, ami higiénikus és praktikus, egy pumpálással pont akkora adag jön ki, amennyi elég egy használatra.
Négy árnyalatban kapható, ez a 15-ös Ivory a legvilágosabb. Megmondom őszintén, hogy amikor először kinyomtam az üvegből, és elkezdtem eldolgozni, kicsit sötétnek tűnt, és meg is ijedtem, hogy nem fog passzolni a bőröm árnyalatához, de szerencsére nem így lett.

Az első dolog, ami feltűnt, amikor kinyomtam az üvegből, hogy nagyon könnyű, eléggé folyós állaga van, bár mivel benne van a nevében is, hogy Fluid, így ez annyira nem ért meglepetésként. Nagyon szépen el lehet oszlatni a bőrön, szép egyenletesen elterül. Nagyjából pont olyan az állaga, mint a fentebb említett True Match alapozónak. 
A második, ami feltűnt, és aminek én személy szerint a leginkább örültem, hogy nincsen olyan nagyon erős parfümös illata, mint az általam próbált Vichy termékek többségének. Ugyanis pontosan ez szokott az én bajom lenni, hogy rá van írva a termékekre, hogy érzékeny bőrre is jó, de közben olyan erős illata van, mert tele van nyomva illatanyaggal, és sajnos ez a legtöbb érzékeny bőrűnek problémát jelent. De ennél a terméknél végre nincs ilyen gond, haaaaaallelujah!!!! Így hát nagyon bátran és lelkesen kentem fel az arcomra.
Valóban könnyű alapozó, a fedését közepesnek mondanám. Szépen illeszkedik a bőröm színéhez és egységesíti azt, de nincs maszkhatás, nagyon üde az összkép, finoman átsejlik alatta a bőr- ezt a lenti képeken is láthatjátok majd. A finise tényleg olyan egészségesen ragyogó, viszont hamarabb át is fényesedik a zsírosabb T-vonalamon, mint mondjuk egy mattító alapozó, de ezen lehet segíteni púderrel. Normál és kombinált bőrre ajánlják, és ezt tökéletesen alá tudom támasztani. Száraz bőrűeknek túl könnyű lenne ez a textúra, zsíros bőrre pedig semmiképpen sem ajánlom, azon biztos, hogy csúszkálna, meg hát ott már nem az egészséges ragyogás helyzete állna fenn... 
És ami plusz bónusz: egyáltalán nem irritálta a bőrömet és nem okozott pattanásokat sem.
Alapozó nélkül
Vichy Teint Idéal alapozóval
Vichy Teint Idéal alapozóval
Mit is mondhatnék: kissé szkeptikusan álltam ehhez az alapozóhoz, de nagyon örülök, hogy nem hagytam, hogy a korábbi csalódások befolyásoljanak és mégis kipróbáltam, mert nagyon bevált és nagyon szeretem. Végre kijelenthetem, hogy maximálisan elégedett vagyok egy Vichy termékkel. Az meg külön plusz, hogy ennyire hasonlít a kedvenc alapozómhoz. Szinte biztos vagyok benne már most, hogy benne lesz a februári kedvencek videómban, nagyon örülök, hogy végre egy Vichy termék is szerepel majd a kedvenceim között.
A Vichy Teint Idéal Fluid alapozót, valamint a termékcsalád két másik tagját (alapozó krém száraz bőrre és kompakt) megtaláljátok a gyógyszertárakban.


Nektek milyen tapasztalataitok vannak a Vichy termékekkel?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

18 megjegyzés

  1. Eddig csak naptejet és arclemosót-arckrémet próbáltam tőlük, de azok nagyon jók voltak. :) A True Match nekem is évekig a kedvenc alapozóm volt és durva hogy mindennapos használat mellett milyen sokáig elég volt az egy üveg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy nem akart elfogyni :)! Emlékszem, hogy már összegyűlt egy csomó termék egy "elfogyottas" bejegyzéshez, de még a True Match-et vártam, hogy elfogyjon, de egyszerűen csak nem akart :D!

      Törlés
  2. De jó, hogy épp most írtál erről az alapozóról. :) Épp kipróbálás alatt áll nálam is. Kíváncsi leszek mit produkál a képernyőmön :)

    VálaszTörlés
  3. Háát, olyan mintha nem is lenne rajtad SEMMI! Ezt bóknak szántam, mert az alapozó akkor jó, ha láthatalan. Mondjuk neked alapjáraton is szép bőröd van.

    Köszi a tesztet, de nekem túl zsíros a bőröm hozzá. Csak az extra matt finisheket szeretem. Kombinált bőrre viszont tökéletes lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy :)! Sajnos amúgy az arcomról nem lettek a legjobbak a fotók, mármint hogy látszódjon a fedése, de ez volt a max, amit ki tudtam hozni a képekből.

      Törlés
  4. Nem véletlen, hogy hasonlít ez az alapozó a True Match-hez, hiszen mindkettőt a L'Oreal gyártja :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt tudom, dehát a L'Oréalnak meg a Vichynek is van még számos másik alapozója :).

      Törlés
  5. Én pont azért kerülöm az alapozókat(bőven elég nekem a BB-krém),mert mindig olyan maszkosnak látom a végeredményt. Nézve a tesztet ez az alapzó viszont annyira szépen mutat,hogy nem mondanám meg,hogy van valami az arcodon....sikerült elbűvölnie! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó örülök :)! Amúgy tényleg így van, ahogyan mondod, eléggé természetes a végeredmény :)!

      Törlés
  6. Nagyon kíváncsi vagyok erre az alapozóra, ki is próbálom a Pixiboxos mintát, bár félek, hogy sötét lesz. Nagyon szép a bőröd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy, hát azért annyira nem szép, mint amilyennek tűnik, de most talán épp jobb formában van :D!

      Törlés
  7. Szia!
    Mennyire vagy elégedett a tartósságával? Nekem volt már Vichy alapozóm, és ez volt a gyenge pontja...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nincs baj a tartósságával, de kell egy jó mattító púder, ha kombinált a bőröd, mert néhány óra után nekem átfényesedik a T-vonalon.

      Törlés
  8. Szia! Ilyen alapozót lehet venni drogériákban? Mennyibe kerül körübelül?

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe