Catrice Crushed Crystals lakk - teszt


Pár napja már bemutattam Nektek ITT, hogy miket sikerült első körben beszereznem a Catrice új termékei közül. Nem túl sok minden, ezek is utolsó darabok voltak, és azóta nem is találkoztam egy drogériában sem új termékekkel, elég lassan megy a szortimentfrissítés... De ez most nem a sopánkodás helye, ugyanis már abban a bejegyzésben megígértem Nektek, hogy megmutatom a körmömön is a Catrice Crushed Crystals 03 Shooting Star homoklakkot, úgyhogy most ez következik.




Több blogon is olvastam már tesztet az új Catrice homoklakkokról, de kifejezetten ezzel az árnyalattal még nem találkoztam, úgyhogy nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz felkenve, meg egyáltalán, hogy milyen ez a lakk.
Előre szólok, hogy bárhogyan is próbálkoztam, nem igazán sikerült elcsípnem a lakk valódi színét a kamerával. A képeken inkább pirosasnak tűnik, de ez egy olyan igazi "bele az arcodba" lilás-rózsaszín, kicsit sem visszafogott, olyan igazi ciklámenes árnyalat, talán mondhatom rá, hogy hot pink. Szerintem ha Barbie homoklakkot keresett volna, tuti ezt az árnyalatot választja.
Amúgy teljesen véletlenül jött úgy ki, hogy pont Valentin-nap előtt sikerült felkenni ezt a körmeimre, de azt hiszem ennél keresve sem találhattam volna találóbb lakkot.
Elég széles ecsete van, talán picit már túl széles is, több blogon is olvastam, hogy nem igazán szeretik az ecsetét. Nekem olyan nagy problémát nem jelentett, én szeretem az ilyen széles ecseteket, tulajdonképpen gond nélkül ki tudtam festeni vele a körmeimet.
Az állaga egy homoklakkhoz képest viszonylag folyós, ennek ellenére ez az árnyalat két rétegben is egészen jól fed, mint azt majd lentebb láthatjátok. A többi árnyalatnál inkább három réteget olvastam, de ennél nem éreztem szükségét.
Mivel nekem ebből elég volt két réteg, így a száradási idővel sem volt különösebb gondom.
Ahogyan írtam is fentebb, az alapszíne ciklámenrózsaszín, amiben nagyon apró lila, rózsaszín és arany csillámok vannak. Ezek tényleg annyira mikroszkópikusak, hogy felkenve annyira nem is érvényesülnek, inkább csak szép fényt adnak a lakknak. A végeredmény viszont nagyon élénk és nagyon feltűnő, nem lehet elbújni vele, az már biztos.
A felülete a többi homoklakkomhoz képest kevésbé érdes, leginkább a Flormar Passionate Dots lakkhoz tudnám hasonlítani a textúrát.
Tartósságát tekintve viszont sajnos elmarad az általam eddig próbált homoklakkoktól; már a harmadik napon vékony fehér csík látszódott a körmeim tetején, illetve itt-ott kisebb kopások.
Összességében azt gondolom nem rossz kis homoklakk ez, de nem alkotott olyan nagyon maradandót nálam. Amúgy ha a többi árnyalatból is lett volna, amikor ezt vettem, nem biztos, hogy ezt a színt választottam volna, de ettől függetlenül egyáltalán nem bánom, hogy megvettem.

A Crushed Crystal lakkok a Catrice új szortimentjének tagjai, amik hamarosan remélhetőleg minden, Catrice termékeket árusító drogériában kikerülnek a polcokra. Én a Müllerben vásároltam kb. 1100 Ft-ért.



Nektek sikerült már lecsapni valamire a Catrice új termékei közül?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter Bloglovin Pinterest

You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. csodaszép színe van, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Győrben még semmit nem raktak ki, csak az őszi szortimentes It Pieces kollekciós pakolták ki újra. -.-
    Szép ez a lakk, bár nekem megvan a piros Essence lakk, úgyhogy nem hiszem, hogy ezt is megveszem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy megint csak ismételni tudom magam, mert sajnos nem igazán jött át képeken a színe, mert ez sokkal inkább egy ciklámenes árnyalat.

      Törlés
  3. Én hónapok óta keresek homoklakkot (Essence-ből azt a gyönyörű világosat pl.) de sehol sem találok. Se DM, se Rossmann. Ti hol tudjátok beszerezni őket?

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos árnyalata van, de az ára...khmm. Ilyen árfekvés mellett sajnos el kell pártolnom ettől a márkától és beszerzek helyette egy Golden Rose-t. Vagy nem is, már meg is tettem a citromsárga homoklakk személyében :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, de ki kellett próbálnom egy Catrice homoklakkot :D!

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a lakk. :) Én Győrben néztem a Müllerben őket, de nagyon le volt fosztva az állvány, így nem fájdítottam a szívem :) (azért 1-2 dolgot így is sikerült kinézni... :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem majd előbb-utóbb lecseng az első láz, és szépen lassan minden kinézett darabot be lehet majd szerezni :).

      Törlés
  6. Csodaszép ez a lakk *-* Én a lila társát kerülgetem :D

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű a színe:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kár hogy nem jött teljesen a valód színe :(...

      Törlés
  8. Vártam nagyon ezeket a lakkokat(ha valami szépet és gyorsat szeretnék az nálam a homoklakk) a színe valami mesés,de a tartóssága miatt nálam biztosan kimarad!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon-nagyon szép ez a lakk :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe