Perfect palette tag - videó


Már régóta szerettem volna megcsinálni ezt a tag-et, mert amellett, hogy jópofa, szerintem informatív is, legalábbis remélem, hogy valamilyen szinten hasznosnak találjátok majd. Összesen kb. 14 palettám van (ebbe a kis szemhéjpúdert triókat, quattrokat nem számolom bele), de ebben a videóban kb. a fele fog szerepelni, mivel ezek kiemelkednek a többi közül. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy meghatározott kategóriákban mik a kedvenceim, akkor mindenképpen nézzétek meg a videómat a Youtube csatornámon IDE vagy a lenti videóra kattintva.






You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. a naked basics nekem is nagy kedvencem és szerintem is az oh so special a sleek legjobb palettája. :)

    VálaszTörlés
  2. Jó a videó és a blog is. Régebben csináltál blog sale-t, tudnál csinálni megint vagy csak később?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen szeretnék, viszont lehet, hogy legközelebb igazi vásárt csinálok, ami nem a blogon lesz, de ha már tudok biztosat, akkor mindenképpen beszámolok róla.

      Törlés
  3. Nemsokára érkezik az Oh So Special-palim, nagyon kíváncsi vagyok hogy teljesít :)
    Igen, mondjuk általában Te valamilyen natúrszínnel sminkelsz, barnás árnyalatokkal, ezért nem a kedvenced a Bad Girl, húgom sem szereti :) én viszont annál inkább! Egyrészt a highlighter-színe (a halvány pezsgő szín, második a felső sorban) a legeslegjobb az összes közül, másrészt odavagyok azért a fémesen ezüstös színért is (a harmadik)! Szinte minden sminkemhez használom őket. A kékeket és a többi grafitos árnyalatot is sokszor, a zöldeket viszont szinte soha, fura, mert szeretem a zöldet...
    Amúgy külön tetszett a videóban a rúzsod és a körömlakkod tökéletes összhangja! Imádom az ilyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy csodás a Bad Girl paletta is, és nagy ritkán szoktam használni én is, de sajnos nem használom ki eléggé :(.
      Egyébként véletlenül jött így ki a körmöm és a szám összhangja, de visszanézve nekem is nagyon tetszett :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe