Januári kedvencek

Gyorsan elszaladt az év első hónapja, és bár #nobuymonth-ot tartottam, vagyis januárban gyakorlatilag nem vásároltam semmilyen sminkterméket és egyéb kencét, a 2013-as évvégi leárazásoknak, meg ajándékoknak köszönhetően kipróbáltam pár új dolgot. Ezek közül most a kedvenceimet fogom megmutatni Nektek.
Ha van kedvetek hozzá, tegyetek fel képet a Ti kedvenc termékeitekről az Instagramra, és írjátok be hozzá a #januárikedvencek hashtaget, hogy meg tudjam nézni a képeket :)!
A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon a lenti videóra, vagy IDE kattintva.



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Egyszeruen meg mindig imadom a videoidat Szandi! :))
    Annyira jofej csajszi vagy es vicces :-) Elmeny nezni es hallgatni teged :-)
    Egyebkent felkeltetted az erdeklodesemet a primerrel kapcsolatban. Meg fogom nezni mindenkeppen.
    A szemranckren is igeretesen hangzik, csak azt nem tudom, hogy 25 evesen hasznaljak-e mar ilyet. Valamilyet mindenkeppen szeretnek mar, csak tanacstalan vagyok, hogy milyen legyen. Te mikor kezdtel el hasznalni szemranckremet? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy, örülök, hogy tetszett, igyekszem magamat adni, szóval ez vagyok én :)!
      Igazság szerint sokan ajánlják, hogy érdemes szemránckrémet megelőzésként használni, szóval szerintem 25 évesen már simán használhatsz prevenciós jelleggel. Sajnos én már akkor kezdtem el használni, amikor megjelentek a ráncocskák, és azok már eltűnni nem fognak :(.

      Törlés
  2. Jajj, ez a szemránckrémes téma nálam is előkerült már párszor, mert igazából nem tudom mit várjak el... 26 éves vagyok, de (talán mivel nem iszom elég folyadékot) már előkerültek a hajszálvékony ráncocskák a szemem alatt, plusz a számnál kétoldalt, azt hiszem talán mosolyráncnak hívják...(?) Korábban ezek eltűntek, ha kipihentem magam, vagy hidratáltam, de úgy egy éve már az arcom részévé váltak :) nem képzelődök, már többen is megjegyezték. Nem örülök főleg ilyen fiatalon, de ez van, kenem szorgalmasan. Viszont előnyben részesítem a natúr termékeket, igyekszem azokból választani. Most Alverde Vital Szemránckrémet használok, mert natúr, olcsó, és imádom az illatát :D de nem érzem hatékonynak. Jó lenne valami hasonló alternatíva, de nem találtam :(
    Általában ugyanazokat a termékeket használom, túl sokat nem újítok havonta, de azért párat kiemelnék:
    az új Sleek Au Naturel palettám (sokan lebecsülik, h unalmas, de szinte minden nap használom, alap)
    Rimmel Kate Moss rúzsok (főleg a natúrak, 14 és 08 árnyalat)
    Real Techniques ecsetek (ez most már mindig így lesz! :))
    Avon Diamonds szemceruzák (minden nap használom vmelyik árnyalatot, gyors smink)
    Paese micellás vize (bió és szuper :))
    Lush Let the good times roll arctisztító (legszívesebben meg is enném)
    Balea almás-fahéjas olajos testradír tusija (ezt is megenném :))
    Garnier Dark Spot C-vitaminos arckrém (gyorsan felszívódik, mehet rá a smink)
    Úgy kb. ennyi most, a Lovely lakkra meg ne fájjon a fogad, nem olyan extra. Kell vagy 4 réteg, mire végre vmit fed, szóval inkább vmi világos lakkra szoktam rákenni, kicsit csalódás, pedig jól mutat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag már én sem sajnálom ezt a Lovely lakkot annyira :). Amúgy igen ez a szemránckrém nehéz téma... én is használtam Alverdét, talán nem ezt, amit Te, de nem igazán én jött be, én sem éreztem hatásosnak.
      A Rimmel Kate Moss rúzsok meg a RT ecsetek nálam is nagy kedvencek :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe