NYX szerzemények

Az első NYX termékeket még tavaly ősszel szereztem be a Glamour-napok során, amikor is az AlveolaShop weboldalon igen jutányos áron lehetett hozzájuk jutni. Akkor több dolgot is vettem, amiket azóta is folyamatosan, nagy-nagy megelégedéssel használok, ITT meg tudjátok nézni, hogy akkor miket vettem. Nagyon elégedett vagyok eddig a márkával, éppen ezért nagyon örültem, amikor meghívást kaptam az Alveola székházba három másik bloggerrel együtt, hogy közelebbről is megismerkedhessünk a NYX termékekkel. Magáról a találkozóról a szombati vlogvideómban láthattok majd képeket, de annyit el kell mondanom, hogy egy nagyon kellemes, családias hangulatú délelőttöt töltöttem el a lányokkal. Fruzsi az Alveola/NYX részéről bemutatta a termékeket, mindent kipróbálhattunk, megoszthattuk egymással  a véleményünket, tapasztalatainkat, abszolút interaktív volt, remekül éreztem magam. Most pedig megmutatom Nektek, hogy milyen NYX termékekkel gazdagodtam.




NYX Pore Filler sminkalap
A márka jeleskedik a speciális termékekben, így megtalálható a kínálatban többféle korrektor, sminkalap, különböző púderek és még sorolhatnám. A sminkalapok között mindenki megtalálhatja a bőrtípusának megfelelő terméket, én a pórusfeltöltő verzió mellett döntöttem, mivel főleg az orromon és környékén, valamint valamennyire az államon is fennáll ez a probléma. 
Ezt a terméket főként alapozó alá érdemes használni, mivel feltölti a pórusokat, E-vitamin tartalmazó formulája feltölti az egyenetlenségeket, sima porcelánbőrt varázsol, a dobozán van is előtte-utána kép (ahogy az ilyen speciális NYX termékek többségén). Külön plusz, hogy olajmentes, és egyébként használható önmagában is, vagy smink fölé is.

NYX Matte Finish sminkfixáló spray
És ha már a speciális termékekről esett szó, íme itt egy másik, egy sminkfixáló spray. Én valahogy nagyon rákattantam ezekre mostanában. Jelenleg még mindig a The Body Shop E-vitaminos arcpermetet használom ilyen célra, de hamarosan elfogy, és utána jöhet ez. Víz alapú fixáló spray, amely megvédi a sminket az izzadságtól, hőmérséklet változástól és szennyeződésektől, így remélhetőleg a smink egész nap tökéletes, tartós és matt lesz. Remélhetőleg tényleg így lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan teljesít majd.

NYX Love in Florence paletta - Meet My Romeo
Egyszerűen imádom az ilyen természetes árnyalatú palettákat, és ez annyira kis kompakt. Ha még egy kis tükör is lenne benne, akkor egyszerűen tökéletes lenne, de azért így is nagyon tetszik.
Öt szín található benne: egy világosabb és egy sötétebb fényes, szürkés-bronzos-barnás (taupe) árnyalat, egy fényes, picit csillámos bőrszínű árnyalat, ami tökéletes lehet a szemhéjra alapszínként, illetve highlighter színként szemöldökcsontra, vagy belső szemzugba. Ezen kívül van még benne egy matt barna árnyalat, ami tökéletes satírozáshoz, illetve árnyékoláshoz a mélyítővonalon, végül pedig egy sötét szürkés-barnás, csillámos árnyalat is. A textúrájuk csodás, nagyon bársonyos, már-már krémes, egyáltalán nem porol és szépen pigmentáltak. Remek színösszeállítás egy jól záródó, kompakt kis palettában, alig várom, hogy sminkelhessek vele.

NYX Tango with Bronzing Powder - When Leopard Gets A Tan
Azért ennél az árnyalatnévnél időzzünk el egy pillanatra... :)! És ha ezen sikerült túllendülni, akkor ott van a csodás csomagolás, egy igazi "bronzistennőt" juttat eszembe.
De amikor kinyitom, még csodásabb látvány tárul elém, is nyer igazán értelmet a leopárd az árnyalt nevében :)!
Többféle bronzosítója is van a NYX-nek hasonló kiszerelésben, de engem pont azért fogott meg ez, mert ez szerintem sokkal inkább pirosító, de ha úgy mártom bele az ecsetet, akkor viszont bronzosító, úgyhogy sokoldalú darab ez.
Amúgy amikor először kinyitottam, ledöbbentem, hogy Te jó ég, ebben nincs is tükör? Aztán rájöttem a kis cselre, mégpedig hogy a tükör a bronzosító alatt lapul egy ecset kíséretében. Van már egyébként egy hasonló termékem, mégpedig a W7 Trends Africa pirosító/bronzosító, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel a termékkel még nagyobb lesz a szerelem.



Szeretnétek majd valamelyik termékről részletes tesztet?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

29 megjegyzés

  1. Persze, hogy szeretnénk, jöhet így szépen sorban. :) Egy ilyen sminkalapra már régóta vágyom, ha jók a vélemények, szerintem kipróbálnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már tesztelgetem a sminkalapot, és eddig nagyon tetszik, úgyhogy jön majd a teszt róla :)!

      Törlés
  2. Engem a bronzosító/pirosító érdekelne a legjobban! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben :)! Annyira tetszik amúgy a mintája, hogy egyelőre még nem mertem elkezdeni használni :D!!!

      Törlés
  3. A sminkfixáló spray-ről szívesen olvasnék :)

    VálaszTörlés
  4. A sminkalap, a fixáló spray és a paletta nekem is kívánságlistás. :) Ezekről szívesen látnék részletes tesztet, akár videóban is. :)

    VálaszTörlés
  5. Persze hogy szeretném, de az nem kérdés hogy melyikről... Mindről! :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó szerzemények, mindről szeretnék:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, már használom őket, úgyhogy lesz majd teszt hamarosan :)!

      Törlés
  7. Úúú micsoda kis szettecske! Jöhet mindről a teszt :)

    VálaszTörlés
  8. Oh, az a NYX Pore Filler sminkalap nekem eléggé tetszik. Ugyanilyen esettel küzdök én is (tág pórus az orr környékén) és ott hajlamos felgyűlni a smink egy idő után. Mennyiért lehet kapni kb.? (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az alveolashop oldalon 4990, de eddigi tapasztalataim alapján nagyon megéri, szuper termék, de úgyis írok majd róla :)!

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Engem a sminkalap és a paletta érdekel a legjobban :D

    VálaszTörlés
  11. a bronzosítót már csak azért is érdemes beszerezni, hogy nézegethessem... :)
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy pont azért nem merem elkezdeni használni, mert annyira tetszik a minta :)!

      Törlés
  12. Kezdd a sminkalappal! :) nagyon kíváncsi vagyok, még gondolkodtam az elhozásán is, de aztán lemondtam róla egy pirosító javára. :D A sminkfixáló sprayt én is elhoztam, baromi kíváncsi vagyok milyen lesz majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tutira a sminkalap lesz az első, mert úgy látom az érdekel a legtöbbeket :D! Én amúgy inkább a mattító sminkalapot szerettem volna, de ennek is hasznát fogom venni, és eléggé úgy tűnik, hogy jó is :)!
      Kíváncsi leszek a Te tapasztalataidra is :)!

      Törlés
  13. Csodás a paletta, remélem hamarosan láthatjuk sminkben is ;)

    VálaszTörlés
  14. Ez a leopárdos történet...kész! :D Baromi jó a mintázata és eszméletlen szépek a színei, szóval én őt kérném szépen az elsők között tesztelni :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  15. Mennyibe kerül ez a leopárdos csoda? Nagyon régóta keresek hasonlót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3990 Ft az alveolashopnál:
      http://alveolashop.com/hu/bronzosito-kompakt-puder-csillamos-bezs-es-pink-nxtwbp-04

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe