Hétkezdő inspirációs képek #53



Ahogy válogattam az eheti inspirációs képeket, és mentegettem le a képeket a mappámba, azon gondolkodtam, hogy vajon milyen tematika köré gyűjtöttem az eheti képeket... de rájöttem, hogy igazából nincs egy konkrét téma, csak hoztam megint mindent ami tetszik, amiben kedvemet lelem. Na jó, ha nagyon akarnék valami témát erőltetni, akkor kicsit olyan tavaszi wishlist szagú a dolog, mivel több olyan darab is lesz most, amit nagyon-nagyon szeretnék a szekrényemben látni. Remélem ti is találtok köztük kedvetekre valót!
Kellemes inspirálódást!






Rájöttem, hogy nincs elég pasztell cuccom. Pedig imádom ezeket a lágy fagyiszíneket, ráadásul most már évszaktól függetlenül bármikor hordhatjuk őket, úgyhogy most már tényleg be kell szereznem pár jó kis darabot. A lenti két lány amúgy kísértetiesen hasonlít egymásra, sőt a szettjük is, de mégsem ugyanazok. Nekem az első az még inkább picit téliesebb verzió, a második viszont már sokkal inkább tavasz/koranyár.
És természetesen egy csodás pasztell nyakék sem hiányozhat innen, egyszerűen tökéletes.
Óóó, az a csodálatos leopárdminta... Ahhoz képest, hogy mennyire istenítem, és szinte nincs olyan inspirációs posztom, amiben ne tűnne fel ez a minta, a szekrényemben bizony-bizony nem nagyon találkozhattok vele, és ezen épp' ideje lenne változtatnom. Amúgy ez azt hiszem azért van így, mert bár viszonylag sok helyen kapni leopárdmintás cuccokat, de sajnos sok esetben ezek kifejezetten közönséges darabok... De nem adom fel, első körben most leginkább egy cipőt szeretnék, aztán jöhet majd a többi is ;).
Bár ezen a képen is jelen van a leopárdminta, szóval abszolút itt a helye, de itt most inkább a pulcsin van a hangsúly. Instagramon és Pinteresten annyi szettet láttam ezzel a darabbal, hogy nem hagyhattam ki, de nem csoda, hogy ennyire népszerű, hiszen annyira szépek a kristályos díszek rajta.
Virágminta. No igen, minden tavasszal és nyáron előkerül, nem is nagyon lehet mellélőni vele, nekem viszont alig van virágmintás holmi a szekrényemben, úgyhogy azt hiszem most jött el annak az ideje, hogy kicsit felturbózzam a szekrényemet ilyen darabokkal.
 Bár a téli leárazások során beszereztem egy nagyon csini fekete bőrdzsekit, amit szerintem rongyosra fogok hordani tavasszal, de közben már azon agyalok, hogy milyen jó lenne egy ilyen színes darabot is beszerezni.
Apropó bőrdzseki: imádom ezt a fodros aljú darabot. És a cipő... óóó az a cipő... micsoda apró finomságok, imádom!
Jajj az a nyaklánc de imádnivaló!
Szép a babakék blúz, szép a nyaklánc, szép az áttetsző felső, minden szép.
Bár lehet, hogy ilyenkor már nem illik ilyen színeket szeretni, de annyira különleges ez a lakk, hogy meg kell mutatnom Nektek: fekete, de ugyanakkor kicsit kék is, meg talán zöld is, nagyon különleges és titokzatos szín.
És a végére egy klasszik: imádom a szép színes szemhéjpúdereket, de néha elég egy fekete tus és egy vörös rúzs, nomeg egy kis bronzosító.
Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/



Ti gondolkodtatok már azon, hogy mivel frissítenétek fel a ruhatáratokat?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Egy rugóra jár az agyunk :D Jóideje agyalok azon, hogy virágos nacit kellene beszereznem, mert olyanom bizony nincsen. A nadrágjaim 95%-ban farmerból és farmerból állnak, némi farmerrel fűszerezve :)
    A szürke pulóver azokkal a miniatűr csillárra emlékeztető díszítésekkel, awww! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nekem pont egy darab virágos nacim, vagy inkább talán jeggingsem van, de kéne valami virágos felső is. Az a szürke pulcsi meg, ahh, bár én tudni mindenben beleakadnék :D!!!

      Törlés
  2. A második szett, a statement nyaklánc, a bőrkabis-leopárdos pulcsis szett, a virágos nacias szett (nekem is kell :D) és a Marc Jacobs lakk egyszerűen csodás! :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/weekly-inspiration_24.html

    VálaszTörlés
  3. A nyaklánc valami mesés *-* És a fodros bőrkabi ♥ Pár éve az Orsay-ban láttam hasonlót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, ott szoktak lenni ilyen csajosabb bőrkabátok :)!

      Törlés
  4. Hát nem nagyon tudnék olyan képet kiemelni, amelyik nem tetszik... :D Szuper összeállítás, csak lenne már igazi blézeres, kiskabátos tavasz! :D De addig még én is begyűjtök pár pasztell és virágos darabot! :)

    VálaszTörlés
  5. csak ezért várom a hétfőket :)

    VálaszTörlés
  6. Szuper képeket válogattál most, szinte mindent el tudnék képzelni magamon :) :) már ugyan van egy virágmintás farmerem, de azon a virágok nem színesek, hanem sötét alapon világoskék mintás a nadrág, szóval jól jönne egy igazi színes-virágos is tavaszra ;)
    Ilyen fodros bőrdzsekim van nekem is! Csak fekete :) egy leopárdmintás sálam van (ez az össz' állatmintás cuccom :)), de az nagyon csinos, és jól passzol a dzsekimhez. Az a hímzett blúz még gyönyörű szép! A Louis Vuitton-nak volt két éve egy ilyen kollekciója, a H&M le is másolta, de aztán mégsem vettem belőle semmit... ez a blúz azért jóval szebb!
    Az utolsó képen a lány haja nagyon jóóó! Én is ilyet akarok, csak nincs annyi hajam, h így álljon :(
    Jah, és kell minden ami púderrózsaszínű és/vagy mentaszínű! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek :D!
      Amúgy nekem is össz-vissz két leopárdmintás sálam van, de most nagy kedvet érzek egy cipőhöz is :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe