Iherb.com szerzemények - videó


Eredetileg nem akartam külön videót erről, mivel mindössze két dolgot rendeltem még a november végi Black Fridayen az iHerb-ről. De mivel olyan sokat kellett várnom rá, hogy csak januárban érkezett meg a csomag, és olyan sokan lájkoltátok a képet, amit feltettem róla, így úgy voltam vele, hogy miért ne csinálhatnék róla videót, szerencsére időm is volt rá, hogy megcsináljam, úgyhogy íme. Ez most csak ilyen kis lightos lesz :)!





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon szuper:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Az elf paletta nagyon tetszik, utazáshoz tökéletes lenne :) általában ilyen natúr sminkeket csinálok a hétköznapokra és úgy látom ebben minden szín meg van hozzá :)
    Még csak egy RT ecsetem van, de szeretnék még beszerezni párat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerűen imádom ezt a palettát, annyira szép sminkeket lehet készíteni vele, ráadásul egészen tartósak a festékek, nagyon szeretem. Mondjuk kár hogy kicsit ilyen bumszli a csomagolása, valami kicsit praktikusabb, helytakarékosabb csomagolást is csinálhattak volna neki, de mindegy, ettől még szeretem :)!
      Az ecsetek meg egyelőre bevetésre várnak, nem merem elkezdeni használni őket... :D!

      Törlés
  3. Its your gratefulness for affixing and giving out your blog with all of us its really intersting and informative .

    Step Up Height Increaser
    Body Buildo
    Hot Shaper
    Aire Bra

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe