Mangásítsunk! - L'Oréal Miss Manga szempillaspirál teszt


Ha valamivel elégedett vagyok az arcomon, akkor azok egyértelműen a szempilláim. De attól még, hogy elégedett vagyok velük úgy önmagukban is, nagyon szeretem őket hangsúlyozni, és minél drámaibbá varázsolni őket. Egyértelműen túl sok spirálom van itthon, de valahogy a L'Oréal spirálok eddig kimaradtak az életemből, nem tudatosan, egyszerűen csak így alakult. Pontosabban egy Voluminous Carbon Black már várja egy ideje, hogy kipróbáljam, de most megelőzte a L'Oréal Miss Manga Mega Volume.




De kezdjük azzal, hogy miért is kapta a spirál ezt a nevet, honnan ez az manga őrület? Azt hiszem nem nehéz kitalálni: a manga szereplőknek mindig órási szemük van, hatalmas fekete pillákkal, ami egyértelműen uralja és meghatározza az arcukat. Ennek megfelelően a Miss Manga spirál extra mega volument ígér a felső és az alsó szempillákon. Az új összetétel mega fekete, extrém erős tartást biztosít, 15x hangsúlyosabb lesz a tekintet. Innovatív, rugalmas keféjének köszönhetően, bámulatosan feltölti a szempillákat. A hegyével, extrém módon kiemeli az alsó szempillákat, így alakítva ki a 360 fokos nagyító hatást. 

De ha már a keféről esett szó, akkor nézzük csak meg közelebbről.
Hagyományos, tehát nem gumisörtés kefe, ami a hegye felé elvékonyodik, így remekül odafér a felső pillákhoz is. Nekem úgy tűnik, mintha csavarosan futnának körbe a szálak, hol hosszabbak, hol rövidebb a sörték, így remekül elkapnak minden egyes pillát. Ráadásul valóban rugalmas a kefe, ami egészen konkrétan abban nyilvánul meg, hogy hajlítható, nézzétek csak:
Na ilyen spirálom még tényleg nem volt, úgyhogy alig vártam, hogy kipróbáljam élesben is. És azt kell hogy mondjam, nem csalódtam. Nagyon érdekes, hogy a keféje nem merev, ettől valahogy teljesen más érzés a spirálozás.
Szinte alig ér a kefe a pillákhoz, nagyon jól elkapja őket, mind a felsőket, mind az alsókat, és még a legapróbb, legeldugottabb szálacskákhoz is odafér az elkeskenyedő kefének köszönhetően. Nézzétek csak meg, hogy lentebb a második képen, ahol nincsen rajtam spirál, szinte nem is látszódnak a belső szemzugban lévő pilláim, viszont spirálozás után gyönyörűen látszódnak azok is.
A kefe pont elegendő mennyiségű festéket visz fel a pillákra, és így egyáltalán nem nehezíti el őket.
A színe nagyon szép intenzív fekete, és hát a valóban nem visszafogott a végeredmény, bár én ennél egy icipicit drámaibb hatásra számítottam, de azért így sem panaszkodom.
Szépen íveli a pillákat, ez látható lentebb az első képen. Valóban kinyitja a tekintet, hiszen a pillák nem lógnak "bele" a szem fehér részébe, így nagyobbnak tűnik a szemünk - remélem értitek, hogy ezzel  mit akartam írni :D. A dúsításra sem lehet panaszom, valóban feltölti a pillákat, de azért 15x nem lett tőle hangsúlyosabb a tekintetem.
Viszont az erős tartást abszolút aláírom, ugyanis a pilláim még nap végén is kb. ugyanúgy álltak, mint spirálozás után. Egyáltalán nem pergett le, vagy potyogott, és nem is maszatolódott.
Összességében szuper spirál, és valahogy más, mint azok, amikkel eddig volt dolgom, de nagyon tetszik ez az újszerű kefe.

Én a dm-ben legutóbb 2999Ft-ért láttam azzal a cuki pandás kitűzővel, amit én is kaptam hozzá, de érdemes körbenézni máshol is, vagy vagy valamilyen akció során lecsapni rá (néhány napja a Müllerben 2500 Ft körüli áron láttam).



Nektek melyik a kedvenc szempillaspirálotok?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

33 megjegyzés

  1. érdekes , nekem sajna nagyon nem jött be :(:(
    pedig én szeretem a L'oreál szempillaspirálokat de valahogy ettől összeragad es csomós lesz a végeredmény... De neked jól áll ,mondjuk gyönyörű hosszúak a pilláid :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)! Amúgy nagyon vegyes véleményeket olvastam róla. Valaki utálta és nagyon nem jött be neki, valaki meg imádja, ahogy én is, nem tudom ez mitől függ, dehát mások vagyunk, nem szeretheti mindenki ugyanazt :)! Azért sajnálom, hogy Neked nem vált be :(.

      Törlés
  2. Én egyenesen imádom!
    3D-s műpilláim vannak, reggelente elég egyszer átszaladni rajtuk, és estig tökéletes a tartásuk. A spiráltól a pillám nem nehezedik el, és ami fontos, hogy egyáltalán nem maszatolódik. A kitűző nagyon cuki, és nem mellesleg, Palvin Barbi a termék reklámarca! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, Palvin Barbit én is szeretem :). Amúgy tényleg így van, ahogy mondod, nem nehezíti el a pillákat, és egyáltalán nem maszatolódik, úgyhogy szuper, örülök, hogy Neked is bevált.

      Törlés
  3. Jelenleg én is ezt használom és imádom :) Gyönyörű pillákat varázsol. Amúgy,ha valamivel akkor a szempillaimmal én is meg vagyok elégedve. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt már szeretem, ha valaki elégedett valamilyével :)! És örülök, hogy Te is szereted ezt a spirált :)!

      Törlés
    2. Jujj,a valamijével pontos j! =) Bocsi,nem tudtam nem észrevenni!

      Törlés
    3. Ohh köszi, talán még a legjobbakkal is előfordul :D!!!

      Törlés
  4. Eddig kb. három tesztet láttam ezzel a spirállal és mindegyik nagyon meggyőző :)
    Én még keresem az igazit szempillaspirálból... múltkor már azt hittem meglesz, a Maybelline The Rocketjától gyönyörű pilláim lettek, viszont fél órán belül már a szemöldököm alatt volt a festék... Kísérleteztem vele pár napig, volt hogy otthon ültem és semmit nem csináltam, de így is... Kár :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem próbáld meg a Maybelline spirált 3-4 hét múlva, vannak olyan spirálok, amik jobb, ha kicsit "állnak", hátha akkor jó lesz, de csak egy ötlet :)!

      Törlés
  5. Meggyőző a képek alapján :) Nekem a Max Factor spiráljai a kedvenceim, a Clump Defy-t elhasználtam, most áttértem a Wild spirálra és az is nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem valahogy a Max Factor spirálok kimaradtak. Pontosabban egyet próbáltam, de az nem igazán vált be, úgyhogy így nem is próbálkoztam többel... :(

      Törlés
  6. Elég sok tesztet láttam már erről a spirálról, de eddig egyik sem tudott meggyőzni. A te pilláidon tényleg jól mutat, de neked amúgy is gyönyörűek, szóval ez így nem ér :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D Amúgy én is olvastam róla rosszakat, vagy imádják, vagy utálják, nem tudom ez igazából mitől függ. Bár vannak olyanok, akiknek nagyon egyenes pilláik vannak, és nincs az a spirál, amitől ívelt lesz nekik :(.

      Törlés
  7. Sok rosszat olvastam róla, ami elvette a kedvem ettől a spiráltól, inkább a Max Factor Clump Defy spirált vettem meg és nem is bántam meg! A szempilláidért viszont irigyellek és örülök, hogy neked bevált ez a spirál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)! Én is olvastam róla rosszakat, de jókat is, úgyhogy végül örülök, hogy kipróbáltam :).

      Törlés
  8. Nekem ez sajnos nem tetszik. Nálam már a kefe látványa is ijesztő. :) Nem szeretem az olyan spirálokat amik össze tapasztják a pilláimat és nem is szép az összhatás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy nem jön be :(, dehát nem lehet mindenkinek ugyanaz a kedvence :).

      Törlés
  9. Én is beszereztem - nem rossz, nem rossz, de nem túl nagy a szerelmem iránta. :\ A Rimmel Extra Pop Lashnak ugyanilyen elvékonyodó feje van, csak ennek a spirálnak a keféjén nem futnak körbe spiál alakban a sörték, emiatt nekem jobban is tetszik, sokkal természetesebb hatást lehet elérni vele. Ha a Rimmelnek is ilyen ruganyos feje lenne, mint a L'Oréalnak, megmerem kockáztatni, hogy jó ideig bitorolná a 'kedvenc szempillaspirálom' címet (még így is topon van, az első után gyorsan még egyet beszereztem belőle, mivel már leértékelt áru).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, erről a Rimmel spirálról még nem is hallottam. Amúgy nem azt mondom, hogy ez életem spirálja, bár szerintem ezt a címet még egy spirál sem érte el nálam, de nagyon szeretem. Spirálok terén amúgy imádok kísérletezni, nagyon ritka az, hogy kétszer ugyanazt venném, ahhoz nagyon meg kell fognia egy spirálnak :D!

      Törlés
    2. Én se hallottam róla korábban, csak véletlenül akadtam rá egy Rossmannban a leárazott cuccok között. Gondoltam hazahozom, 300 ft-ért mit veszíthetek vele. Örülök, hogy megvettem, nagyon jó kis spirál, évek óta ez az első, amit sikerült teljes egészében megszeretnem. :) Ezelőtt egy Manhattanem volt, amit imádtam, de kivonták a forgalomból - érdekes, hogy az egyébként teljesen másmilyen volt, mint ez a Rimmel.
      Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk, nálam is csak néha fordul elő, hogy valamelyiket másodjára is megveszem. Ettől függetlenül még így is indig veszek egy újabb és újabb szempillaspirált. Határozottan túl sok van már itthon. :D
      Na de miből nem, ha sminktermékekről van szó?

      Törlés
    3. Óóóó igen, ezzel abszolút egyetértek :D! Ha valamiből sok van otthon, az spirál... meg szájfény... na jó, sminktermékek úgy általában :D!!!

      Törlés
  10. Nekem is megvan ez a spirál, de én nem szeretem. Nem jó a kefe kialakítása, eléggé összetapasztja a pillákat és nekem eléggé pereg is. Ráadásul az erős illatát sem kedvelem és irritálja a szemem. Úgyhogy nálam ez nagy bukta lett! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, sajnálom, hogy nem jött be :(. Érdekes, nekem ez az illat nem tűnt fel, pedig eléggé érzékeny szoktam lenni az illatokra, na majd legközelebb jobban megszaglászom.

      Törlés
  11. nekem is ilyen van és teljesen odavagyok érte!! sosem volt még ennyire jó spirálom, nálam telitalálat (: amikor megláttam a kefét, nagyon bizalmatlan voltam, elég furán néz ki, viszont szuperül teszi a dolgát (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanígy voltam én is, kicsit bizarrnak tartottam a kefét, de nagyon jól működik :)!

      Törlés
  12. Nekem nagyon felkeltette a figyelmemet ez a spirál, de majd csak a #nobuymonth után szerzem be. ;) Remélem, hogy most is lesz L'oleal kupon a Glamour napokon és 50% kedvezménnyel lecsaphatok rá. :) Annyira szép szempilláid lettek tőle, bár spirál nélkül is szép szempilláid vannak. Nekem a végei nagyon szöszik, így spirálozás után sokkal nagyobbnak tűnnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, érdemes akkor megvárni a Glamour napokat és akkor nagyon kedvező áron lehet lecsapni rá ;)!

      Törlés
  13. Sok jót hallottam erről a szempillaspirálról,de a max factor clump defy-ről is és nem tudom eldönteni mellyik a jobb.Szerinted melyiket válasszam?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Max Factor nem próbáltam, de ha most ajánlhatok egy tökmás spirál, akkor az a Bourjois 1 seconde volume, nagyon tuti, gyönyörű pillákat csinál :)!

      Törlés
  14. Szia! Én most találtam rá a blogodra,nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet beszerezni ezt a szempillaspirált? 'Mindenhol' néztem màr,de sajnos nem találom csak a Big Eyes-t,de azt használom. Szerinted még árulják magyarországon? Vagy esetleg betudnál linkelni egy oldalt ahol meglehet rendelni? Nekem alapjáratból nagy és hosszú fekete pillájim vannak,de 6hónapja "függő" lettem :D Köszönöm előre is válaszod ; Kelly Pataki.

    VálaszTörlés
  15. SZIA! Megtudnád mondani h hol lehet kapni ez a szempillaspirált,mert én sajnos sehol sem találom :( Csak a Big Eyest amit használok. Nekem alapjártból hosszú és fekete pillájim vannak ,de hat hónapja "függő" lettem. Előre is köszönöm válaszod. Kelly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom, hogy éppen most per-pillanat hol kapható, de én láttam pár napja dm-ben a Loreal állványon, szóval szerintem ha dm/Rossmann/Müllerben jársz, akkor mindenképpen nézd meg a Loreal állványt :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe