Újdonság: Catrice szerzemények



Óóóó igen, végre elérkezett a szortimentfrissítések időszaka, sok-sok újdonság költözik a Catrice és essence állványokra, és nagy szerencsémre pár napja a Müllerben sikerült is megkaparintanom 1-2 Catrice újdonságot. Gondoltam megmutatom Nektek, és megosztom Veletek az első benyomásaimat is a termékekkel kapcsolatban.







Made To Stay Smoothing Lip Polish - 050 Megan Fuchsia
8 órás tartósságot ígér a Catrice újdonsága, ami a rúzsok színintenzitást, a szájfények csillogását és az ajakszínezők tartósságát egyesíti magában. Láttunk már ilyet többek között a Rimmel Apocalips "személyében", de nagyon örülök, hogy a Catrice is kijött a saját verziójával, ami hat árnyalatban kapható.
A szivacsos applikátor segítségével könnyen fel lehet vinni, és valóban gyönyörű intenzív színe és fénye is van, a 050-es egy szép rózsaszínes-piros árnyalat. Az én számon picit sötétebbnek hat a szám alapszíne miatt. Kellemes viselet, nem szárítja az ajkakat.
A 8 órás hatást sajnos nem tudom igazolni, viszont szépen kopik: először a fényéből veszít, majd a szín intenzitásából, viszont mivel megszínezi az ajkakat, így az alapszín sokáig látszódik. Itt a kézfejemen is láthatjátok, hogy miután letöröltem nedves törlőkendővel, ottmaradt ez a pinkes alapszín, amit igen nehéz volt eltávolítani.
Ha jól emlékszem 1300 Ft körül van az ára.


Crushed Crystals - 03 Shooting Star
Tudjátok, hogy imádom a homoklakkokat, és a Catrice új homoklakkjai közül ez volt az utolsó darab, amit a Müllerben találtam, így nem hagyhattam ott egyedül árválkodni szegénykét. Csodás rózsaszín csillámos, magentás-pirosas homoklakk, alig várom hogy felkenhessem. Most nem is mondanék róla többet, mert biztos, hogy lesz belőle külön bejegyzés itt a blogon. Csak annyit még, hogy hat árnyalatban kapható 1100 Ft körül.


Longlasting Eye Pencil Waterproof - 100 Pearly Bird
Ezek a nude, fényes szemceruzák nagyon jó szolgálatot tesznek fáradt reggeleken, így nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy két új árnyalattal is bővült a Catrice automata, vízálló szemceruzák kínálata, köztük egy gyöngyházas nude színnel.
Mivel ez egy szép fényes, aranyos-gyöngyházas árnyalat, így ezt is vízvonalra szántam, de eddig nagyon úgy fest, hogy oda nem válik be. Mert bár a bőrömön nagyon szépen fog, és elég tartósnak is tűnik, de sajnos a vízvonalamon egyszerűen nem akar fogni... még próbálkozom valamilyen trükkel, hátha mégis sikerül majd...
Ez a szemceruza összesen nyolc árnyalatban érhető el 699 Ft-ért, a másik új árnyalat a 090 Petrol And The Wolf.

A Catrice új termékeit már megtaláljátok a Müllerekben, illetve hamarosan a többi drogériában is kikerülnek majd az állványokra.



Nektek melyik új Catrice termékre fáj leginkább a fogatok?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

22 megjegyzés

  1. Az ajaklakk nagyon tetszetős! :)) Remélem valami visszafogottabb színben is van! :D

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik nagyon szép. :) Az ajaklakkokról és több külföldi blogon azt olvastam, hogy nagy tartósak. De hát mindenkinek máshogy válik be. :) A lakkról várom a bejegyzést.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tartósnak tartós, de azért 8 órát nem bír ki sajnos.

      Törlés
  3. Lakk tesztet! ( -mert piros, és homoklakk) :D

    VálaszTörlés
  4. De jó intenzív színe van ennek a Lip polish-nak, azt hittem csak enyhe színe lesz mint az essence gel tint-nek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó nem, abszolút nem, nagyon intenzív, szép színekben kapható :)!

      Törlés
  5. Szuper dolgokat sikerült beszerezned! :) Sajnos nálunk nincs a közelben olyan drogéria ahol árusítanak catrice termékeket. :( Mondjuk lehet nem is baj, mert feltankolnék rendesen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó de kár, bár a pénztárcád biztosan jobban jár így :D!

      Törlés
  6. Vége a no buy month-nak! .DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, de azért igyekszem továbbra is ésszerűen költekezni, mert amennyire ez egy beauty blogger esetében megoldható :D!

      Törlés
  7. Ez az ajaklakk nagyon igeretesnek tunik. Es hat a koromlakk.. Mar igy uvegben is csodaas :-) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lakktól elámulok, alig várom, hogy felkenhessem :)!

      Törlés
  8. Nagyon jól áll neked ez az ajaklakk. :) Lakkról lesz teszt? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, írtam is, hogy lesz, szerintem már jövő héten :)!

      Törlés
  9. Nagyon szép a szádon ez a szín és jól is áll :)

    VálaszTörlés
  10. A lakkra nagyon kíváncsi vagyok! :) a lip polisht kipróbáltam a Müllerben, nagyon tetszett az állaga, de nem volt a világosabb színben, pedig azt szerettem volna megvenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú már alig várom, hogy felkenjem és megmutassam Nektek :)!

      Törlés
  11. Azt a lakkot én is néztem - végül otthagytam mert elcsábított a kelta kiadásukból másik két árnyalat amik nekem nagyon bejönnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú te kis mázlista, abból én is szerettem volna lakkot, de sajnos már nem volt egy lakk sem :(.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe