Hétkezdő inspirációs képek - Valentin-nap

Gyanítom, hogy pár olvasó egyből el is kattintott máshova, amikor meglátta a címet. A Valentin-napot vagy utálja valaki, vagy szereti, eléggé megosztó "ünnep". Én őszintén megmondom, hogy az utóbbiak közé tartozom, de ez nem azt jelenti, hogy február 14-én szívecskébe és pinkbe borulva egy nagy lufival, idült mosollyal járkálok az utcán, és elvárom a férjemtől, hogy minimum 50 szálas vörös rózsa csokorral lepjen meg ezen a napon, és mutassa a világnak, hogy mennyire szeret engem. Sokan mondogatják, hogy nem csak Valentin-napon kell szeretni egymást, hanem az év többi napján is. És ez így is igaz, de ez nem jelenti azt, hogy az év ezen napján ne lephetnénk meg egymást egy kis figyelmességgel, akár szóban, akár valamilyen tárgyiasult formában.
Node nem akarok senkit "rábeszélni" a Valentin-napra, viszont hoztam Nektek pár outfit-, köröm és DIY ajándék ötletet, amit mondjuk el lehet sütni, ha randitok lesz aznap, vagy csak szeretnétek meglepni a kedveseteket.
Kellemes inspirálódást!




Jöjjön először néhány ruha. Azt hiszem február 14-én igazán ki lehet maxolni a szívecskés holmikat.
De ha ezt túlzásnak éreznétek, viszont mégis szeretnétek a szokásosnál egy kicsivel több csajosságot, akkor válasszátok a rózsaszín, vagy piros szín bármelyik árnyalatát.
A hajatokat azért nem kell teletűzdelni mindenféle pink csillámos mütyürrel, viszont bele lehet kötni egy szép szalagot, nagyon feldobja a legegyszerűbb copfot, vagy kontyot is.
És hogy a lábbelik se maradjanak ki a sorból...
Ami a sminket illeti, én eddig a legtöbb ellenkező neműtől azt hallottam, hogy a nagyon erős smink elriasztja őket, különösen igaz ez a nagyon erős rúzsokra. Ha mégis ez utóbbi mellett döntenétek, érdemes tartós, csókálló terméket használni ;)!
Szerintem sokan vannak úgy a Valentin-nappal, hogy bár nem akarnak nagy feneket keríteni neki, de azért a körmükre szívesen pingálnak valamilyen szívecskés mintát. Ja és itt nem kell feltétlenül csak a rózsaszín, meg pink színekre hagyatkozni :).
Végül pedig néhány DIY ajándékötlet, még nem késő elkészíteni őket ;)!
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)



Ti hogy viszonyultok a Valentin-naphoz?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

22 megjegyzés

  1. Nagyon jó képeket gyűjtöttél ismét. :) Én a Valentin naphoz úgy viszonyulok, hogy valamilyen szinten hülyeség, hisz nem csak ezen az egy napon szeretem a páromat és a szeretteimet. Viszont, azért színt visz az életbe, sokan ilyenkor kivirulnak /hisz a tavasz is közeleg :)/ és valljuk be, egy kis kedvesség, kis ajándék például a munkahelyen, otthon vagy az iskolában jól esik. Mi például általánosban megbeszéltük, hogy a lányok minden fiúnak adnak egy egy kis apró csokit, a fiúk meg nekünk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont az ilyen kis figyelmességekre gondoltam én is, nem kell túllihegni, csak egy kis apróság :)!

      Törlés
  2. A lufis mani a kedvencem. :D Az outfitek is szuperek, nem is nagyon tudok kedvencet választani. :D Régebben sosem voltam nagy Valentin-nap rajongó. Az utóbbi 2 évben ünnepeltem csak, de akkor sem drámaian felszálló szív alakú lufikkal és fehér galambokkal. :D

    Nálam is vannak képek, ha gondolod nézd meg őket. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/weekly-inspiration_10.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A körmök nekem is nagyon tetszenek :)! Amúgy vannak, akik imádják a nagy felhajtást Valentin-napon, de sokszor úgy érzem, hogy az is csak a külvilágnak szól...

      Törlés
  3. Az első szívecskés cipő esküszöm, hogy kell, baromira jól néz ki! :D
    A Valentin-nap ugyanolyan átvett ünnep mint a Halloween, de mindkét ünnep alkalmával szeretem néhány, témában odaillő kiegészítővel kidekorálni a lakást. Szóval a szívecskés párnát már most postázhatod is nekem, köszi! :)))
    A Valentin-nap szerintem legyen a párban élőknek romantikus, hangulatos, összebújós, de ne nyunnyogós-nyehegős illetve live pornós a tömegközlekedésen.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj az a cipő imádnivaló. Van instagramon egy angol lány, és ilyen cipőt vett az esküvőjére, és posztolgat róla, imádom :)!
      Amúgy a hideg ráz attól amúgy is, amikor valakik BKV-n falják egymást, de Valentin-napon ez hatványozódik... :D

      Törlés
  4. Egytől egyik kedvencem az összes kép. :) Én nem vagyok kifejezetten Valentin-nap párti, de azért mi is meg szoktuk lepni egymást egy kis aprósággal, persze mindig megbeszéljük előre, hogy idén tényleg nem veszünk semmit. :D Egy kis extra figyelmesség sosem árt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, egy kis apróság annyira sokat számít, és tényleg nem kell nagy dologra gondolni, lehet az akár egy kézzel írott kis képeslap is :)!

      Törlés
  5. Úgy vagyok vele, mint Te: semmi extra, de egy kis kedveskedés belefér, nem kell ebből akkora ügyet csinálni.
    Attól viszont feláll a szőr a hátamon, h ez "megint valami hülye amcsi ünnep", amit "átvettünk", érdekes, az Anyák Napjára senki nem mondja, h hülye amcsi ünnep, pedig azt is onnan vettük át. Bizonyám, most mért nem fújol senki? :) Anyukát sikk felköszönteni pár szál virággal, a kedvesünket/párunkat meg pfúúj, de giccses? ááá, nem értem én az embereket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt én sem értem. "Jaaa, Amerikából jött, akkor zsigerből utáljuk, és elutasítjuk"... ez nem valami ördögtől való dolog, hanem a szerelemről szól, nem kell erőltetni, de ha valaki ünnepeli, azt nem kell utálni :).

      Törlés
  6. Nagyon tetszettek a képek :)))

    VálaszTörlés
  7. A DIY-ötletek és a sminkek mesések! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bárcsak lenne időm, meg kézügyességem ilyenekhez :/.

      Törlés
  8. Szép képek... :)
    Valentinnapon születtem.. na ilyen a mi viszonyunk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszettek :)!
      Hű, akkor boldog szülinapot előre is :)!

      Törlés
  9. Én sem vagyok nagy valentinozós, nem is tartjuk a kedvesemmel, de a képeket nagyon szerettem, tök jól eltaláltad őket :)

    VálaszTörlés
  10. az első cipőtől el vagyok ájulva :) KELLLLLL!! :)

    VálaszTörlés
  11. Annyira jo kepek. A ruhak, a kormok a diy otletek..mind nagyon tetszik :) <3

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe