Hétkezdő inspirációs képek #52



Tegnap este meghallottam az időjárás-jelentésben, hogy állítólag már nem lesz nagy lehűlés, szóval nagy valószínűség szerint vége a télnek (ami azért vicces, mert el sem kezdődött igazából...), úgyhogy innentől kezdve menthetetlenül a tavaszra készülődöm :). Ennek jegyében az eheti inspirációs képeket is kicsit már a tavasz jegyében állítottam össze, sok-sok laza, farmeres szettet hoztam Nektek, sehol egy nagykabát, bunda, vagy vastag kötött holmik. Kellemes inspirálódást :)!








De még mielőtt rátérnénk a farmerra, csak szólok, hogy a csíkos még mindig nyerő nálam, nagyon!
És hát természetesen ha tavasz, akkor virágminta. Szerintem soha nem megy ki a divatból, úgyhogy ezzel tutira nem lő mellé senki. Imádom!!!!
És a color blocking, én még mindig imádom, mennyire feldobja legegyszerűbb farmeres szettet is néhány "odaszúrt" szín :)!
És akkor már át is kanyarodtunk a farmerekhez. Még mindig nem volt elég merész ahhoz, hogy beszerezzek, vagy éppen magam csináljak egy szakadt farmert, pedig annyira sokoldalúan használható, nézzétek csak:
A minap felpróbáltam a Tescoban egy boyfriend jeanst, és bár nekem az, amit ott felpróbáltam, egy picit túl bő volt, de rá kellett jönnöm, hogy tetszik nekem alapvetően tetszik ez a bő, laza fazon, úgyhogy azt hiszem a következő projektem az lesz, hogy megtaláljam a tökéletes darabot. Jöjjön néhány szett ezzel is.
És a végére, csak úgy, lezárásként ez, mert tetszenek az ékszerek, meg a kép hangulata.
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)



Ti készültök már a tavaszra?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter Bloglovin Pinterest



You Might Also Like

21 megjegyzés

  1. Az én "boyfriend jeans"-em a párom által kinőtt, (legény) farmerje, amibe én meg belefogytam. :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk sajnos ez a verzió nem működik, mert nem igazán vagyunk egy méret a férjemmel :D!!

      Törlés
  2. Nekem is mindig nagyon tetszettek a boyfriend farmerok, szerintem nagyon lazák és közben csajosak is tudnak lenni :) És nagyon kényelmes is! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút, és annyi mindenhez fel lehet venni, egy blézer meg egy magassarkú kicsit "hivatalosabbá" teszi, de a sima pólóval, meg balerina cipővel nagyon laza :).

      Törlés
  3. Az a virágos blézer (dzseki? kabátka?) ott a csíkosok után, az valami eszméletlen!!!!!!! Már évek- de tényleg évek- óta vágyom egy ilyenre (hasonlóra), persze volt a Promodban is, Zarában is, Mango-ban is, de pofátlanul drága volt, így mindig letettem róla... De minden évben rájövök tavasszal, h nem tudok élni egy ilyen nélkül, hát pusztuljak bele, ha idén nem veszek! :D (ha valaki már látott egy szép darabot, ne habozzon, kérem szóljon! :))
    A szaggatott nadrágok nem tetszenek, olyan topisak... Nem tehetek róla, most le fogtok "konzervatív-nagymamizni", de soha nem felejtem el, h a nagyapám erre dörmögve csak annyit mondott, h az ő idejükben még mindent megtettek volna, h a ruhájuk ne legyen szakadt... Olyan érzésem van tőle, h valaki nagyon menő(nek akar látszani) akar lenni, de csak erőltetettnek hat.
    A boyfriend jeans-el én is csak most barátkozom, már mondjuk tavaly is nézegettem, de akkor még nem fogott el a vágy, h ilyet viseljek, most viszont egy barátnőm kidobálta egy csomó régi farmerjét, mondván, rá már nagy, és igazából rám is, de vannak köztük olyan jók (egy Mango és egy Amisu), h nincs szívem nekem is megválni tőlük, és pont ez a laza-fiús hatású, mint a boyfriend jeans-ek :) majd meglátjuk tudom-e hordani őket ilyen (ööö...fele ilyen) sikkesen, mint ezek a lányok itt fent :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is pont ez jutott eszembe a szakadt farmerek kapcsán. Főleg a magassarkús-csini összeállításokban furák, még egy póló-sportcipő/dorkó kombinációval együtt el tudom képzelni a szakadt nadrágot (mondjuk egy fesztiválon), de a képeken visszásak nekem is, hova veszi fel az ember ezt a kombinációt? (Munkahelyre nem mennék szakadt nadrágban, buliba/fesztiválra nem mennék blézerben és tűsarkúban.)

      Törlés
    2. Ez nem konzervatívság, tudom, hogy a szakadt farmer megosztó darab, és sokaknak nem tetszik, és nincs is ezzel baj.
      A szakadt farmerek nekem amúgy tetszenek, de pont emiatt vagyok nyuszi pl. munkába hordani ilyet, mert másoknak nem feltétlenül az jön le belőle, hogy trendi darab, hanem hogy topis. Van 1-2 nagyon minimálisan szaggatott farmerem, de közel sem annyira mint ezek.
      Amúgy szerintem a blézeres+magassarkús kombó buliba simán mehet :).

      Törlés
  4. Imádom ezeket a képeket....olyan szuperek :---)))

    VálaszTörlés
  5. Szuper képek egytől-egyig! Igazán tavaszi hangulatom lett ahogy nézegettem őket! :) Nincs is konkrét kedvenc,mert tetszik mindegyik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, pont ez volt a cél, hogy tavaszi hangulatod legyen tőlük, akkor elértem a célom :)!

      Törlés
  6. A kedvencem a szakadt farmeres-szürke póló-fehér blézeres szett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom, annyira alap, és mégis annyira jól néz ki, ráadásul tökre időtálló.

      Törlés
  7. Haha, vicces, mert én is most gondoltam rá, h beszerzek egy boyfriend jeanst! :) Eddig nem gondoltam rá lehetséges alternatívaként, de 1-2 dolgot mérlegelve lehet, h jó döntés lenne beruházni egybe.
    Ahh, a képek pedig nagyon jók, mint mindig! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)! Hát szerintem érdemes próbálgatni több helyen is bf. jeanst, hogy hogy áll, és ha megtalálod a tökéletes darabot, akkor szerintem érdemes megvenni :).

      Törlés
  8. Csodás képek, de ez már nem meglepő, fantasztikus érzékkel válogatod ki őket. :)

    Én szeretem a szakadt farmerokat, meg mindenféle farmert, mindenhogy. :D Nekem múlt hét közepén kattant be a tavasz, azóta dekorálgatok, ötleteket gyűjtök, stb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is ez van most, kezdem kicsit a lakát is kirántani a téli hangulatból :)!

      Törlés
  9. Amióta éppenhogy plusszba kúszott a hőmérő higanyszála, rendszeresen hordom a többek közt térdnél szaggatott boyfriend-farmeromat és hát khmm, szoktak nézni rendesen hogy ez nem fááááázik? Nem, mert jobban imádom annál, hogy el kezdjek fázni :D Ruházz be mindenképpen a tökéletes darabra, imádni fogod! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe