Sminkcuccok nővéremtől



Pár napja a nővérem a sminkcuccait szortírozta, úgyhogy ennek köszönhetően gazdagabb lettem pár termékkel- ezúton is köszönöm Neki :). Nagyon örülök, mert van köztük 1-2 olyan dolog, amikkel már szemeztem a boltban, de végül nem vettem meg, de most hozzájutottam :)!






Astor Anti Shine Mattitude púder

Na ez az egyik, aminek nagyon-nagyon örültem, mert gondolkodtam rajta, hogy megveszem, ugyanis olyan púdert keresek, ami hosszan és tartósan mattítja a bőrömet. Hát az eddigi tapasztalatok alapján nem nagyon tud többet az eddig használt mattító púdereimnél, de nem is rosszabb. Ez amúgy a 002-es árnyalat.

Max Factor Pan Stick krémes alapozó stift
Ez egyébként a 12-es True Beige árnyalat. Mivel ez egy eléggé sűrű alapozó, így még nem használtam, csak a kézfejemen próbáltam ki, de nekem inkább téli alapozónak tűnik.

Astor Pure Color Perfect Blush
Ez a pirosító már most, alig pár napos használat után nagy kedvenc lett. Ez a 002-es Pink Pansy árnyalat. Az arcnak nagyon kellemes, rózsaszínes árnyalatot ad, és van egy nagyon-nagyon enyhe fénye is, úgyhogy gyönyörűen mutat az arcon. Ráadásul nagyon tartós is, simán bírja egész nap. 

Astor 2in1 Eye Pencil- Khol kajal & contour
Ez a másik termék, amivel már szemeztem a boltokban, úgyhogy nagyon örülök neki. Igazából a képen látható swatch nem adja vissza szépen a valódi színét, mert nem teljesen fehér, hanem egy nagyon picit rózsaszínes, gyöngyházfényű. Vízvonalara, a szemek "nagyításához" tökéletes, ezt is nagyon szeretem.

L'ORÉAL Glam shine- Gold holographic szájfény
Így a végére pedig egy szájfény, ez a 86-os Gold Rose árnyalat. Igazából ennek számomra megdöbbentő színe van: ugyanis a "tubuson" át nézve egy egyszerű, csillámos rózsaszínes szájfénynek tűnik, de felkenve egyértelműen arany színe és fénye van, főleg ha ráesik a fény. Még barátkozom vele, de szerintem nyárra, lebarnult bőrhöz, tökéletes választás.

Nagyon örülök ezeknek a sminkcuccoknak, mert hármat belőle biztos, hogy rendszeresen fogok használni, illetve már használom, és a másik kettőt is ki fogom próbálni.

Ha Ti már próbáltátok/használjátok valamelyiket, vagy szeretnétek valamelyikről részletes tesztet, akkor írjátok meg!



You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Szia!
    Az Astoros pirosítóról kérhetnék egy bővebb tesztet? Nagyon szép a színe, és az Astro még egy árban elérhető márka ;) előre is köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, nagyon szívesen csinálok róla részletes tesztet :)!

      Törlés
  2. Engem is érdekelne a pirosító, de a szájfényre is nagyon kíváncsi vagyok akcióban! :)

    VálaszTörlés
  3. mikre nem jók a nővérek... ;)

    VálaszTörlés
  4. én a maxtor pan stick re lennék kíváncsi..keresek egy erős fedésű alapozót télre..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, ezt is tesztelem akkor és beszámolok a tapasztalatokról :)!

      Törlés
  5. Hűű az a pirosító tényleg meglepően gyönyörű. Én nem vagyok annyira oda az Astor termékeiért, de ez nagyon nagyon szép, én is várom a tesztet:) Kapható még vajon a boltokban? A szájfény ismerős, Nekem is megvolt azt hiszem pont ugyanez, az íze is fincsi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jön a teszt még ma :)!
      Amúgy én se nagyon használok Astor termékeket, de ezeknek nagyon megörültem, a pirosítónak különösen :)!
      Amúgy Rossmannban láttam ilyet, az árára sajnos nem emlékszem pontosan, de talán ilyen 1500-2000 Ft körül van.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe