Catrice Coolibri Eyeshadow pen teszt


Korábban már bemutattam és teszteltem Nektek ebből a kollekcióból a színmegújító ajakbalzsamot, és most  a szemhéjpúder ceruzát szeretném bemutatni Nektek, amiből én a 01 Precious nectar árnyalatot vettem meg.




Ránézésre úgy néz ki mint egy toll, ami szerintem nagyon praktikus, hiszen akár a táskába is be lehet dobni, a kupakja stabil és jól zár. Nagyon bejön a csomagolása, és különösen az, hogy tekerős, így jól szabályozható a mennyiség, nem kell hegyezgetni, egyszerűen csak tekerek rajta egyet, és ugyanúgy vissza is húzható.

Engem egyébként nagyon emlékeztet mind kiszerelésben, mind minőségben a Made to stay highlighter penre, amit én szintén inkább szemhéjpúderként használok.

A termék négy különböző árnyalatban kapható, én az arany színű választottam. Nagyon szeretem nyáron a csillámos, aranyos árnyalatokat, úgyhogy úgy voltam bele, hogy biztosan ki fogom használni.


A "tollnak" lekerekített vége van, és szépen, könnyen, pontosan, tisztán lehet dolgozni vele a szemhéjon. 
Mivel viszonylag lágy textúrája van, így jól satírozható. Ahogyan a swatchnál is láthatjátok, nagyon jól pigmentált termék, nagyon intenzív színe van pici csillámokkal, így szépen visszaveri a fényt.
És ami nagyon fontos- főleg ebben a rekkenő hőségben-, hogy elképesztően tartós. Nálam reggel 7-től délután 5-ig simán bírta, ami azért igencsak jó teljesítmény 40 fokban.
Az ára ha jól emlékszem 1000 Ft volt, úgyhogy abszolút megéri. 


Azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon örülök, hogy megvettem, és maximálisan elégedett vagyok. 
Ha szeretitek az intenzív, csillámos színeket, akkor csapjatok le rá, mivel szuper termék, és az ára is nagyon kedvező.

Vettetek már valamit a Catrice Coolibri kollekciójából?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Még nem vettem semmit, de ez nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes megnézni, a másik 3 szín is nagyon szép, én még a zölddel szemeztem :)! Ja meg a körömlakkok is tetszettek :)!

      Törlés
  2. Tetszik ez az arany. :) Sminkvideó vele? ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe