Nagy facebookos nyereményjáték!


Korábban mér beharangoztam a blog facebook oldalán, hogy naaaaaagy nyereményjátékra készülök, mivel nagyon-nagyon örülök, hogy már ennyien vagytok itt a blogon, meg a Youtube csatornán, és hát a facebook oldalon is, úgyhogy ezzel a játékkal szeretném megköszönni Nektek.
Először is nézzük a legfontosabbat, hogy mi az, amiért játszotok, mi lesz a nyeremény :)?! Sokat gondolkodtam és keresgéltem, hogy mi is lehetne a legmegfelelőbb, de amikor megláttam ezt, már tudtam, hogy ez az "igazi":


Ez egy sminkszett, mondhatnánk úgy is, hogy sminkpaletta a Claire's-től. Talán már találkoztatok ezzel a Claire's bolttal: rengeteg csili-vili kiegészítőt és sminkcuccot árulnak, érdemes benézni a boltjaikba.
Mikor megláttam ezt a palettát, először magamnak akartam megvenni, mivel ez olyasvalami, amit én is szívesen elfogadnék. De aztán arra gondoltam, hogy mennyivel nagyobb öröm az, ha valakit megajándékozhatok vele.
A szett tartalmaz:
- 36 szemhéjpúdert,
- 3 pirosítót,
- 4+1 szájfényt,
- 1 mini szempillaspirált,
- 3 ecsetet,
- 2 szivacsos applikátort és egy tükröt.

És hogy mit kell tenned ahhoz, hogy Tiéd lehessen ez a nyeremény? Nagyon egyszerű:
1. Lájkold a The very style blog facebook oldalát itt: https://www.facebook.com/TheVeryStyleBlog
2. Ezután lájkold a nyereményjátékhoz feltöltött képet itt:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=161360747330520&set=a.161360717330523.36266.128207130645882&type=3&theater
3. Majd oszd meg a nyereményjáték fényképét az üzenőfaladon ismerőseiddel!

Egyszerű, ugye? A lényeg, hogy akkor fogok sorsolni, ha az oldal elérte az 500 rajongót. Minél többen osztjátok meg, annál hamarabb fogok sorsolni :)!

Sok szerencsét :)!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe