Alverde folyékony pirosító teszt


Múlt héten szereztem be az alverde folyékony pirosítóját, és mivel többen kértétek, hogy osszam meg a tapasztalataimat ezzel a termékkel kapcsolatban, így hát íme :).





 Nagyon szeretem a krémes/habos/zselés/folyékony stb. pirosítókat, így amikor múlt héten megpillantottam a dm-ben ezt a számomra még új terméket, gyorsan le is csaptam rá. A gyorsant szó szerint értsétek, ugyanis a tesztert ki sem próbáltam, csak megláttam, hogy folyékony pirosító,és olcsó is, gondoltam éljen, de mivel sietnem kellett, csak felkaptam, és már hoztam is. Lehet, hogy ha a tesztert kipróbálom, akkor nem hoztam volna el....
Na de ne szaladjuk ennyire előre. Az alverdének ez a pirosítója két árnyalatban kapható: amit én vettem az a 10-es lovely pink árnyalat, a másik a nevére nem emlékszem, de az valamilyen barackos árnyalat.
15 ml-es a termék, ITT megnézhetitek az összetevőit.
Ahogyan a nevében is benne van, ez egy folyékony pirosító. Azonban én azt, hogy "folyékony" nem ennyire folyósnak gondoltam, mint amilyen ez. Azt hittem, hogy picit sűrűbb, krémesebb állagú- bár a neve alapján azért sejthettem volna, hogy ez tényleg folyékony :D. De ez konkrétan kifolyik a tubusból.
Nem azzal van alapvetően a bajom, hogy folyékony állagú, sokkal inkább a kiszereléssel. Ez a tubusos megoldás valahogy nagyon nem jó ehhez a folyékony pirosítóhoz. Az első használatnál konkrétan akkora adag ömlött ki a tubusból, hogy nem is tudtam mindet felkenni magamra. Mostanra már nagyjából azért tudom kontrollálni a mennyiséget: az a lényeg, hogy semmiképpen se fordítsátok fejre a tubust, és nagyon-nagyon óvatosan nyomjátok csak meg, különben kiömlik a kezetekre.
Amúgy nagyon-nagyon finom illata van, finom rózsás-virágos illatú szóval nagyon kellemes.

Kis mennyiség is elég belőle, amit aztán ujjal kell feltapogatni és eldolgozni az arcon. Nagyon kellemes babás-rózsás, egészséges színt ad az arcnak. Nehézséget talán az jelenthet, hogy nehéz eltalálni, mekkora mennyiség is kell ehhez a szép rózsás színhez, meg hogy megfelelően el legyen dolgozva. Azonban ha sikerül, akkor tényleg igazán szép a végeredmény.
Nekem abszolút jól bírta ezt a fülledt meleget, és egész nap tartott. Viszont akinek zsíros a bőre, annak egy idő után valószínűleg "lefolyik" az arcáról, nekem csak a T-zónában zsíros az arcom, a többi részén nem, úgyhogy jól tartott.

A pontos árra nem emlékszem, de 600-700 Ft körül volt, szóval nem drága.

Alapvetően azt gondolom, hogy egy nagyon jó kis termék lenne, hogy ha megfelelő kiszerelést/csomagolást kapna, mert ez a tubusos megoldás katasztrófa, emiatt kissé körülményes is, úgyhogy nem hiszem, hogy újra fogom venni, de ezt azért elhasználom, mert a színe, illata és tartóssága tetszik.

Ti használtok krémes/folyékony/hab állagú pirosítókat?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Áhhh...én a teszterrel megjártam..:)) De amúgy szép..:) De most el vagyok látva pirosítóval.:) Így nem is szeretnék elcsábulni neki..:$$$ Sajnos így kezdődik mindig...:/:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is a nagy sietségben nem gondolkodtam ésszerűen, és csak lekaptam, anélkül, hogy kipróbáltam volna. Bár alapvetően tetszik, meg minden, csak ez a tubusos megoldás nagyon bosszantó...

      Törlés
  2. A másiknak Dark Apricot a neve, megvettem, annak ellenére, hogy azt mondtam, hogy nem veszek soha többet folyékony/habos/krémes pirosítót, mert nem tudom használni őket, de ennek gyönyörű színe volt. Nekem már attól kifolyt a tubusból, ha megfogtam. :)) Gyakoroltam a használatát és már nagyjából kezdem eltalálni a mennyiséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kb így jártam mint Te elsőre, de valóban, ha megtanulja használni az ember, meg kitapasztalja, akkor alapvetően egy jó kis termék :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe