Sigma ecsetek kedvezménnyel júliusban

Szeretnétek minőségi sminkecseteket? Akkor ajánlom figyelmetekbe a Sigma sminkecseteket. Rengeteg különböző ecsetük van: természetes, illetve szintetikus szőrből, arcra, szemre, szájra és testre való ecsetek, ezen kívül weboldalukon árulnak szemhéjpúderpalettákat, és egyéb kiegészítő termékeket is. Az ecsetek rendkívül jó minőségűek, puhák, szépen lehet velük dolgozni, én csak ajánlani tudom őket.



Ráadásul júliusban 10% kedvezménnyel vásárolhattok, ha rendeléskor a Coupon code részbe beírjátok ezt:AP2012

Érdemes szétnézni, ha pedig kíváncsiak vagytok az én Sigma sminkecseteimre, akkor katt IDE!

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Szia Szandra,
    Szeretném megkérdezni, hogy a Sigma-tól a közeljövőben szeretnél-e még majd rendelni? Ha esetleg így van, akkor nem tudom, hogy tudnál-e abban segíteni, hogy nagyon szeretnék rendelni egy Synthetic Sigmax Duo ecset duót viszont ezért a kettőért nem regisztrálnék az oldalukra, hanem társulnék valakivel aki szintén szeretne rendelni. Lelkesen olvasom a blogod. :) Ne haragudj, hogy ilyen kérdésekkel zaklatlak, csak gondoltam megpróbálom, hátha. :)
    Köszönöm szépen előre is a válaszod!
    Üdvözlettel: Dia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dia! Nagyon örülök, hogy olvasod a blogot :)!
      Hát igazából most egyelőre nem terveztem következő vásárlást a Sigmánál, viszont a két ecsetet, amit kinéztél, csak ajánlani tudom, mivel nekem is megvannak, és nagyon-nagyon szeretem őket.
      Viszont most augusztusban, ha erre a linkre kattintva rendelsz, és beírod a kupon kód részbe a SAVE2012 kódot, akkor 10% kedvezménnyel rendelhetsz :):
      http://www.sigmabeauty.com/?Click=207663

      Törlés
  2. Szia Szandra,
    Köszönöm szépen a válaszod! Semmi baj, akkor regisztrálok ezen már nem múlhat, főleg, ha kedvezmény is társul hozzá. :) Azt hittem ez a 10%-os akció már lejárt de örülök, hogy nem. :)
    Nagyon kezdő sminkelő vagyok így nincs összehasonlítási alapom az ecseteket illetően de nagyon sok helyen ajánlották a Sigma ecseteket, illetve Te is írtad, hogy szuper (meg esküszöm még nézni is jó ahogy dolgozol vele :D) szóval nem kérdés, hogy beruházom rá. :)
    Köszönöm még egyszer! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :)! A kód, amit a cikkben írtam, az már nem érvényes, de amit fentebb a kommentben írtam, az most érvényes augusztus végéig, kipróbáltam és működött, szóval hajrá :)!
      Én is tényleg csak jókat tudok mondani róluk, mióta megvettem pont ezt a duót, amit Te is kinéztél, azóta csak a kerekfejűt használom alapozásra, elképesztő milyen jó ecset. Annyira puha, és tömör, nem hullatja a szőrét, és gyönyörűen lehet vele dolgozni, igazán megérik az árukat, szóval hajrá :)!

      Törlés
  3. Szia Szandra!

    Most találtam rá az oldaladra, mivel kezdő vagyok a témában és a Sigmától szeretnék rendelni ecseteket, jó hogy találtam valakit itthon aki megírja a véleményét erről a márkáról.
    A kérdésem az lenne, hogy tudsz esetleg most is érvényes kódot vagy van tipped arra, hogy mostanában fognak -e nagy leárazást vagy ingyenes szállítást tartani?
    A válaszodat nagyon köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Karina! Pont tegnap írtam be a mostani akciós kódot a facebook oldalamra :).
      Itt a link: http://www.sigmabeauty.com/?Click=207663
      És a kedvezményes kód januárban: JAN2013

      Túl nagy leárazásokat nem szoktak csinálni, de mindig van 1-2 akciós termék. Ingyenes szállítás meg tudomásom szerint csak a "Black friday" napján szokott lenni, ami ha jól emlékszem novemberben van, amúgy nem jellemző.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe