Kedvenc sminkcuccok mostanában


Mivel a szülinapos hét óta nem nagyon csináltam kedvencek posztot, úgy gondoltam, ismét itt az ideje annak, hogy megmutassam, mik a kedvenc sminktermékeim mostanában, amiket a legszívesebben használok és amikhez a leggyakrabban nyúlok. Itt most csak sminkcuccok lesznek, krém, kiegészítő, ékszer, ilyesmi nem.
Ez nem részletes teszt lesz, csak pár szóban leírom, miért szeretem az adott terméket, de ha valamelyikről szeretnétek részletes posztot látni, akkor írjátok meg kommentben.




Legfelül a Sleek pirosítója található a 936-os Pixie Pink árnyalatban. Elképesztően pigmentált, nagyon keveset kell belőle használni, úgyhogy sokáig elég lesz és nagyon szép rózsaszín "pírt" ad az arcnak. A Make up plaza oldaláról rendeltem.



A Coastal scents pirosító ecsetet szintén a Make up plaza oldaláról rendeltem kb. 2-3 hete és azóta csak ezt használom pirosításra. Pont jó a mérete, nem túl nagy a feje, jól felveszi a pirosítót, és nagyon puha ecset.(Bocs, hogy nem tiszta, de napi használatban van.)

A Catrice Coolibri kollekciós szemhéjpúder ceruzájáról már olvashattatok részletes tesztet ITT, nagyon praktikus, imádom, szép fényes, arany színe van és nagyon tartós, ráadásul igazi nyári árnyalat.

Az elf highlighter-korrektor duóját is pár hete rendeltem szintén a MUP oldalról, és igazán nagy kedvencem a korrektor lett. Jól fed, de ugyanakkor világosítja a szem alatti részt, és a helyén marad. Ebben a sminkvideóban ez van a szemem alatt.

A lovely Pump up göndörítő szempillaspirálja döbbenet számomra. Kb. 600 Ft, de olyan szép göndör, fekete szempillákat csinál, hogy az szinte hihetetlen számomra. Ráadásul nem pereg, egyszerűen szuper.

Szemhéjalapozó az elf-től, szintén MUP-os rendelés. Kb. 400 Ft volt, de ez az eddig legjobb szemhéjalapozóm, egész nap helyén tartja a szemhéjfestéket. Ráadásul alig kell használni belőle, úgyhogy sokáig elég lesz. EBBEN és EBBEN a sminkvideóban is ezt használom.

És végül az utolsó egy H&M-es szájfény duó, a "Wake up and smell the roses", a világosabbik felét szeretem jobban. Nagyon tetszik a színe, imádom az illatát, és szájfény létére viszonylag tartósnak is mondható. Ebben a sminkvideóban is ezt használom.

Ezek a mostani a kedvenceim- igazából mind tök olcsó sminktermékek, és nekem mégis nagyon beváltak, nagyon szeretem őket.
Ha szeretnétek valamelyikről részletes posztot, akkor írjátok meg kommentben.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe