Astor Pure Color Perfect blush pirosító teszt

Ahogyan korábbi posztomban írtam, kaptam néhány sminkcuccot a nővéremtől, amiket ő már nem használ, és mivel páran kértétek, hogy a fent nevezett pirosítóról írjak egy részletesebb tesztet, így most ezt fogom tenni.
Eredeti állapotában így néz ki ez a pirosító (nem abban az árnyalatban mint az enyém), mivel én nem újonnan kaptam, így az enyémről már részben lekopott ez a virágos lenyomat, csak a halvány nyomait látni, de meg akartam mutatni Nektek, hogy újonnan így néz ki. Nagyon aranyos, nekem nagyon tetszik.



Az enyém így néz ki:

 Kis méretű, kb 4x4 cm-es pirosító, és mivel jól záródik, így táskába is simán be lehet dobni.
A csomagoláson ez áll: Természet ihlette gyönyörű színek. 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Akit érdekelnek részletesen az összetevők, az kattintson IDE, de a lényeg, hogy nincs benne illatanyag, ami az én rozaceás, érzékeny bőrömnek külön öröm. Ugyanakkor tartalmaz többek között aloe vera, orchidea, golgotavirág, levendula kivonatot és egyéb természetes összetevőket, ami azért valahol megnyugtató.

Nekem a 002-es Pink Pansy árnyalat van meg, ez egy kellemes selymes rózsaszín árnyalat, nagyon enyhe korallos-barackos beütéssel, gyönyörű szín, ami szerintem a legtöbb bőrszínhez jól áll. Egészen finom mikrocsillámok vannak benne, úgyhogy enyhe fényt is ad az arcnak, nyárra egyszerűen tökéletes.
Még csak pár napja használom, de már most szuperlatívuszokban tudok csak beszélni róla. Eddigi egyik legjobb pirosítóm, vetekszik a Sleek pirosítóimmal.
Nagyon jól pigmentált, úgyhogy nem kell belőle sok, éppen emiatt valószínűleg jó sokáig elég is lesz, abszolút gazdaságos. Egyáltalán nem porzik.
Nagyon szépen egyenletesen el lehet dolgozni, így abszolút diszkrét, üde hatást lehet elérni vele. Kiemeli és finoman ragyogóvá teszi az arcot.
És ami talán a legfontosabb: nagyon tartós, én kb. reggel fél 7 körül szoktam sminkelni, és délután 6-ig nekem simán bírta, de lehet bírná még tovább is. Ha lehet ilyet mondani, nagyon kellemes és kényelmes viselet :).

Lehet még most is kapni ezt a fajta pirosítót, Rossmannban láttam. Sajnos pontosan nem tudom megmondani, hogy hány és milyen árnyalatban kapható, de többféle van- többek között barackos, és barnás árnyalatok is, amit akár bronzosítóként is lehet használni.
Pontos árra sajnos nem emlékszem, de 1500-2000 Ft körül van, ami mondjuk egy essence pirosítóhoz képest drága, viszont ahhoz képest, hogy mennyire jó termék, egyáltalán nem drága, minden forintot megér.





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik a színe, ez alapján pedig úgy néz ki, hogy tényleg megéri az árát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy hozzájutottam, magamtól nem biztos, hogy megvettem volna, mivel nem "találkoztam" vele, meg úgy nem merült fel bennem, hogy astor pirosítót vegyek, de nagyon örülök neki :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe