Vlog - Átlagos hétköznapok


Mivel régen volt már vlogvideó és többen is írtátok, hogy nagyon szeretnétek, ha lenne megint, így úgy döntöttem a héten, hogy levideózom Nektek, hogy hogyan teltek az elmúlt napok. Őszintén megmondom, hogy nincs túl sok izgalmas dolog, de most legalább látjátok, hogyan és mivel telnek általában a napjaink: lesz egy kis főzőcske, egy kis beszélgetés és egy kis Lili természetesen :). De nem húzom tovább a szót, nézzétek meg a videót lentebb, vagy IDE kattintva.



You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Csak egy kérdés: ha új neve lesz a blognak, hogyan tudunk rákeresni a neten, ha nem tudjuk mi az? Szólsz előre, vagy hogy lesz? Bocsi, ha hülye kérdés:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha követsz a facebook oldalamon is, akkor látni fogod, hogy mi lett a blog új neve :), lesznek majd nyereményjátékok is, szóval érdemes még most lájkolni, ha esetleg még nem tetted meg :).

      Törlés
  2. Értem, csak ha a facebook-on is megváltozik a név, akkor hiába keresem a régin, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár nek tudom biztosra mondani, de szerintem a facebookon úgy lesz, hogy ha elkezded majd beírni, hogy The very style blog, akkor az új oldalt fogja kidobni majd :). Illetve az oldalon a profilképen én vagyok látható, az alapján remélhetőleg tudod majd azonosítani az oldalt ;).

      Törlés
  3. Mondtad a fodrász kérdéskört: Huszka Petra Hair, nézd meg a FB-on! Petra nagyon ügyes, kedves, a szalon gyönyörű, nem is ragozom tovább, nálam ő a legjobb! Idáig bárkinek ajánlottam, "ott ragadt" nála. (:

    VálaszTörlés
  4. Jól van, köszi, és bocsi a hülye kérdésért:)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe