Bobbi Brown Mini Must Haves szett - Tényleg must have?

Ha az emlékezetem nem csal, akkor valamikor tavaly november-december környékén ajándékoztam meg magam a Bobbi Brown Mini Must Haves szettel. Ugyanis annyira belelkesültem a Shimmer Brick iránti vonzalmamtól, hogy mindenképpen szerettem volna kipróbálni még valamit a márkától, de bizonytalan voltam, hogy mit is válasszak. Végül úgy döntöttem, hogy legyen ez a szett, amiben  a márka hat nagy sikerű és népszerű termékét találjuk travel size méretben, plusz egy fekete kis neszesszert. Mivel bőven volt időm tesztelgetni őket, így most szeretnék beszámolni a termékekkel kapcsolatos tapasztalataimról.


Bobbi Brown BB Cream SPF35 - Medium (15ml)
Elég döcögősen indult a kapcsolatom ezzel a BB krémmel, mivel amikor kinyomtam, majdnem sokkot kaptam, hogy mennyire sötét és pluszban még kissé narancsos árnyalatú is... Az biztos, hogy ezt inkább nyáron fogom tudni használni, amikor van egy kis színem, de úgy gondoltam, hogy egy próbát azért megér. Szerencsére azért annyira brutálisan nem üt el a bőröm színétől, nomeg egy púderrel picit segítettem a dolgon.
A legszembetűnőbb az volt ennél a BB krémnél, hogy nagyon hamar beszívja a bőr, vagy megszárad, vagy nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam. De a lényeg, hogy felvitel után szinte azonnal elmúlik az az érzés, hogy "van valami a bőrömön", úgyhogy tényleg nagyon kellemes viselni, észre sem veszem, hogy felkentem valamit az arcomra.
Enyhe fedése van, inkább csak egységesíti a bőrszínt és a bőregyenetlenségeket, de nagyobb bőrhibákra mindenképpen kell mellé korrektor.
Ezt a BB krémet leginkább normál/vegyes bőrre ajánlják, nekem jelenleg inkább száraz bőröm, de egy jó hidratálóval nem jelentett gondot a használata. Ja és illatmentes, ez sem egy elhanyagolható szempont :).

Bobbi Brown Pot Rouge For lips and cheeks - 11 Pale Pink (1,7g)
Egy ideje nem nagyon használok krémpirosítót, de nagyon megörültem, hogy a szettben van egy, mert kíváncsi voltam, hogy mit tud egy high-end márka terméke. Meg ráadásul a száraz bőröm most mindenképpen ideális választás egy krémpirosító. Ráadásul ez az ajkakra is használható, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ha pirosítóként nem is válik be, az ajkakra még elhasználhatom.
Azt kell mondanom, hogy a Pot Rouge visszahozta a krémpirosítókba vetett hitemet, annyira szépen és jól lehet vele sminkelni. Én egyszerűen ujjal viszem fel az arcomra, szép egyenletesen el lehet dolgozni, nem foltos, sokáig a helyén marad és a színe egyenesen telitalálat, mind az arcon, mind az ajkakon.
Apropó ajkak, finisét tekintve nekem inkább matt felé húz, csillám egy darab sincs benne, szóval száraz ajkaknál érdemes aláhidratálni. Aki esetleg a matt ajkakat kevésbé kedveli (jelen!), az viszont pl. felkenheti rá a szintén a szettben található átlátszó szájfényt.

Bobbi Brown Mini Smokey Eye Mascara (3ml)
A másik nagy kedvencem a szettből a szempillaspirál. Hosszúkás, a vége felé kissé elvékonyodó, hagyományos keféje van, ami gyönyörűen kiemeli a pillákat. Pont jó a festék állaga, nem ragasztja össze a pillákat több rétegben sem, sőt gyönyörűen szétteríti őket, ível, hosszabbít, egyszerűen szuper ez a spirál. És ami legjobb, hogy nagyon tartós is: simán kibírta az izzasztó edzésemet maszatolódás és potyogás nélkül.

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick - Sand Dune (0,9g)
Erre a krémes szemfestékre nagyon kíváncsi voltam, mondjuk sajnáltam, hogy nem valami picit izgalmasabb, de legalábbis fényesebb árnyalat került a szettbe, bár végülis szép kis basic sminket lehet csinálni ezzel a színnel. Ez egy meleg, középbarna árnyalat, ami igazából nekem végig mattnak tűnt, viszont amikor felvittem a szemhéjamra, akkor láttam nagyon-nagyon apró csillámokat is, de ezeket tényleg csak nagyon közelről lehet látni.
Amúgy egy teljesen hétköznapi szín, ami no makeup makeup napokra tökéletes, hiszen ad egy kis színt a szemhéjnak, illetve szemhéjalapnak is kiváló.
Merthogy tényleg nagyon tartós. Én az első használatkor kissé megijedtem, mert ahogy vittem fel az ujjammal, valahogy picit csúszkálósnak tűnt - bár még mindig jobb, mint a másik véglet, amikor annyira kemény a stick, hogy szinte húzza az ember szemhéját és alig lehet eldolgozni, szóval akkor inkább ez :). És pont emiatt a csúszkálósság miatt azt gondoltam, hogy tutira nem lesz tartós, pedig nagyon is az. Még órák múlva sem gyűlik össze a redőkben, és kibírt egy félórás, izzasztó tornát is a szempillaspirállal együtt. (Itt szeretném megjegyezni, hogy nem szoktam sminkben edzeni, de egyik nap úgy alakult, hogy nem reggel tornáztam, hanem késődélután és a nagy sietségben elfelejtettem lemosni a sminket...)

Bobbi Brown Lip Gloss - Crystal (7ml)
Kicsit úgy voltam ezzel, hogy "meeehhh, egy átlátszó szájfény, ki használ ilyet?"... Jobban örültem volna valaminek, ami egy kis fényt/színt/csillogást ad, de aztán amikor megláttam, hogy a Pot Rouge matt finisű, akkor ez a szájfény jó kiegészítésnek tűnt hozzá és végül a lenti sminken is együtt használtam a kettőt az ajkaimon.
Eléggé sűrű és nekem ici-picit ragacsos, de valószínűleg pont ettől tartós is. Szép fénnyel vonja be az ajkakat, így azok sokkal teltebbnek és dúsabbnak tűnnek. Önmagában is hordható, de matt ajakkencékkel párosítva is szuper.

Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil (30ml)
Nagyon örültem, hogy egy nem kifejezetten sminktermék is belekerült a szettbe, annak meg pláne, hogy kipróbálhattam milyen az, ha olajjal távolítom el a sminkemet, mert eddig ezt még nem próbáltam. 
Nos az a helyzet, hogy csak dicsérni tudom ezt az olajat. Egyrészt illatmentes, ami mindenképpen pozitív, nem is irritálta a szememet sem. Szinte leolvadt a smink az arcomról, gyönyörűen leszedett mindent és nem volt utána húzódó érzés, de zsíros vagy olajos érzet sem. Egyébként úgy használtam, hogy pumpáltam belőle a tenyerembe és szépen elkezdtem belemasszírozni a arcbőrömbe, illetve a szemekre is, majd jó alaposan leöblítettem. Az egyetlen furcsaság, hogy a használata után pár percig picit homályosan láttam, szóval jó alaposan ki kell mosni a szempillák tövéből. De ezt az apróságot leszámítva tényleg 5*.

És íme ez a kis egyszerű, természetes smink, amit kizárólag a szettben található öt sminktermékkel készítettem.
(Elnézést, ha kissé bárgyú fejem van a képem, de reggel 8-kor lőttem és még nem teljesen voltam magamnál :D)

A kis neszesszert, ami jár a szetthez, nem fotóztam le külön; ez egy teljesen basic, fekete darab, ami középen két részre van választva, illetve belül az egyik oldalán van egy kis zseb. Kis mérete ellenére egészen sokminden belefér, bár túl hosszú szemceruzákat, vagy spirálokat sajnos nem fogunk tudni magunkkal vinni benne, de amúgy tényleg nagyon praktikus.

Összességében örülök, hogy megvettem ezt a szettet, bár nem vagyok oda totálisan minden egyes darabjáért, de nem magukkal a termékekkel van "bajom", inkább az árnyalatokkal. Én biztosan más színt tettem volna bele a BB krémből, a krémes szemfestékből, illetve a szájfényből. Viszont tökjó ízelítőt adott a márka termékeiből, így már tudom, hogy mi az, amit adott esetben érdemes megvenni teljes kiszerelésben is. 
Azoknak tudom ajánlani ezt a Mini Must Haves szettet, akik szeretnének megismerkedni a Bobbi Brown termékekkel, de nem tudják, hogy mivel is kezdjék. Az ára 11.500 Ft, de úgy láttam, hogy nem mindig van belőle, mivel elég népszerű. Vannak egyébként a márkának más szuper szettjei is, nekem EZ a következő, amire fáj a fogam.



Nektek melyik termék tetszik leginkább ebből a szettből?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest





You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Nekem ez nem jön be, a lemosó és a spirál persze jó lehet, de ezek teljesen színtelen színek, kivéve a BB, mert az meg nagyon sötét. A ceruza lehetne fényes, a pír az jó, de a szájfény is színtelen. Értem a koncepciót, hogy lehet a pirosítót fényesíteni a szájon, de akkor is fura. Igaz, nehéz mindenkinek megfelelő árnyalatokat találni, de ha lenne többféle színösszeállítású csomag, az még jobb lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont erre gondoltam amúgy, hogy lehetne ebből a csomagból több színösszeállításban.

      Törlés
  2. A következő termékcsomaggal kapcsolatban amire vágysz, azt tudom mondani, hogy nekem a szempillaspiral egy nagy rakás szemét :( teljes kiszereléssel vettem meg, de se nem hosszabbit, se nem dusit, méghogy extreme party szempillák :( sőt még egy idő után le is potyog rendesen! Ennél sokkalta jobb egy mac vagy akár drogériás spirál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt jó tudni, köszi. Igazából azért tetszett meg, mert barna spirál és abból nagyon kevés van, pláne ami jó is, de akkor úgy látszik ez sem az igazi... Illetve annak szemfesték sticknek az árnyalata tetszik még nagyon, de akkor szerintem max megnézem csak magát a szemfestéket.

      Törlés
  3. Én ezt a szettet nem venném meg. Ugyanezt a hatást eléred egy Essence szettel is, ami a képeden látszik... és ez nem bók. Azt hittem jobb dolgokat raktak a neszibe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is vettem bóknak :D. Azért vettem meg ezt a szettet, mert így a márka több termékét is ki tudtam próbálni egyszerre, vagy vehettem volna egy darab teljes méretű terméket. Az biztos, hogy nem egyedülálló ez a spirál, de mindenképpen jó spirál és szép pillákat csinál.

      Törlés
  4. Ilyen fotókat és posztokat én inkább nem tennék közzé...
    Ez az 5 kis vacak 11.500-ért már eleve hülyeség, pláne úgy, hogy semmivel nem érsz el extrább hatást mint mondjuk egy essence-szel, ami meglett volna max 3.000 forintból.
    Beauty bloggerként meg illő lenne egy szép, de legalább vállalható sminket feldobni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki maga dönti el, hogy mire költi el a saját pénzét... Ahogy írtam, kíváncsi voltam kifejezetten a Bobbi Brown termékeire, hogy mit tudnak, és ez az opció érte meg a legjobban, mert így egyszerre több terméket is kipróbálhattam. Persze hogy lehet találni olcsóbb alternatívákat is ezekre a termékekre és általában a blogon is főleg kedvezőbb árú sminkekről van szó, éppen ezért gondoltam, hogy talán az olvasóknak is érdekes lehet, hogy mit tudnak a drágább termékek.
      Ezekkel a termékekkel ezt a sminket tudtam elkészíteni, többet nem nagyon tudtam kihozni belőle.

      Törlés
  5. Részben én is egyetértek az előttem szólókkal, de azért finomabban is meg lehet fogalmazni egy kritikát. Nyilván nem veszünk meg mindig mindent, amiről olvasunk, vagy amit videón látunk, de mindent érdekes elolvasni/megnézni, máskülönben bizonyos termékekről sose lenne információnk, vagy vannak olyanok, amikről azt se tudnánk meg, hogy léteznek. Aztán kiszűrjük, ami számunkra érdekes, vagy amit jól tudnánk használni. És tényleg sokféle termék szerepel különböző árkategóriákból, egyáltalán nem egysíkúak az összeállítások. Lili meg nagyon szép lett egy év alatt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentedet Szilvi, Te megértetted a dolog a lényegét. Igyekszem mindenfél árkategóriából bemutatni termékeket a blogon, és az információ birtokában mindenku maga dönt. Én amúgy szeretek olyan termékről is véleményt olvasni és hallani másnál, amit mondjuk tutira nem engedhetek meg magamnak, mert érdekel, hogy mit tud, másnak hogy válik be, mert én valószínűleg soha nem fogom tudni kipróbálni.

      Törlés
  6. A Bobbi B.termékek a világ szinte legjobbjai. Ott a blogger fejével van a baj, ha nem a bőrtípusának megfelelő cucokat ken magára, és a hülyeségét mèg reklámozza is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel most rám céloztál? Mert ha igen, akkor ne haragudj, de nem értem :D.

      Törlés
    2. Ha a következő névtelen kommentet is Te írtad, akkor itt szeretném jelezni, hogy nem fogom közzétenni, mert személyeskedésnek és sértegetésnek itt nincs helye, nagyon sajnálom. Ha pedig Te úgy értelmezted, hogy leszóltam a márkát, akkor valamit nagyon félreérthettél, éppen hogy azt írtam, hogy nagyon jók a termékek, a hatból 3-ért kifejezetten odavagyok és a háromnak is leginkább csak az árnyalatával van bajom, de maga a termék jó... nem is értem mire írtad, hogy leszóltam, kérlek olvasd el még egyszer a bejegyzést, mert kicsit az az érzésem, mintha Te egy másik bejegyzést olvastál volna ... :D
      A bárgyút pedig nem a sminkre értettem, hanem arra, hogy kissé "fáradt" ábrázatom van a képen, de ez talán érthető reggel 8-kor egy nehéz éjszaka után... De úgy látom ez sem ment át, sajnálom...

      Törlés
    3. Én is egyetértek azzal aki azt írta, hogy a világ legjobb termékei közé tartoznak! nekem számít mit kenek az arcomra, így eszem ágában sincs drogériás, szar termékeket vásárolni. Nem szoktam mindennap sminkelni, így ezek a darabok min. fél évig megmaradnak. Bobbi Brown eddig még csalódást nem okozott, sok termékem van tőlük: Pot Rouge (két színben is), folyékony ajakrúzs, bronzosító, púder, többféle rúzs, BB krém. Az egyik legjobb márka amivel eddig találkoztam, és örülök, hogy végre valaki tesztelt valami jobb márkát, nem a drogériás szarokat.Az, hogy ki mit vesz a pénzéből mindenkinek a maga dolga, van aki havi 30 000-et cigire költ, úgy hogy szerintem el lehet hallgatni....

      Törlés
  7. Ez egy szett volt, tehát itt nem volt lehetőség kiválasztani, mi legyen benne, és még ha nem is a te bőrtípusodnak megfelelő minden, de mivel ezek voltak benne, ezeket tudtad kipróbálni. Egyébként nekem a Garnier egyik karácsonyi csomagjával volt hasonló, abban is sötét árnyalatú BB krém volt. Nem tudom miért sötétet tesznek az ilyen szettekbe mindig, mikor az emberek nagyobb része világosat használ. Pláne télen, amikor nem is vagyunk lebarnulva. De a képen egyáltalán nem tűnik sötétnek a BB krém, ahogy felvitted. Egyébként nem csak azt olvasom el, ami tetszik, de nem engedhetem meg magamnak, azt is elolvasom, vagy átfutom, ami kevésbé érdekel. Van, hogy nem drága, mégse fogom megvenni. De attól még el lehet olvasni, mert miért ne?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok, ami kicsit is érdekel valami miatt, azt tutira elolvasom. Mindent én sem tudok kipróbálni és jó tudni, hogy más termékek, mit tudnak, ez is tájékozódás, infószerzés :). Amúgy felkenve valóban nem volt már olyan sötét a BB krém, mint amilyennek kinyomva tűnt és egyáltalán nem volt gondom vele a most éppen száraz bőrömön sem :). Lehet, hogy nem éppen az én bőrtípusomnak való, de ha már benne volt a szettben, mindenképpen ki akartam próbálni és teljesen rendben volt :).

      Törlés
  8. Szia Szandra!
    Én is sokáig kerestem jó barna szempillaspirált, mert hétköznapra nem szeretek feketét használni. Őszintén remélem, hogy egyszer majd a barna spirálok is úgy járnak, mint nemrég a szemöldökformázók, és lesz minden drogériás márkának legalább egy... :D Egy Maybelline-es volt nekem, de nem igazán szerettem. Ami viszont nagyon bevált, és nem az elsőt használom belőle, az Yves Rocher Sexy Pulp barna spirálja. Igaz, mint kb. minden YR termék, ez is csak akciósan éri meg az árát (úgy kb 2000 Ft), és nem pereg, tartós, nem ragaszt össze, kis természetes, de mégis kellően hangsúlyoz. Maximum az ára miatt cserélném le, ha lenne ami olcsóbb, de hasonlóan jó.
    Amúgy én nem tudnék ennyi pénzt kiadni sminkekre, mint ez a készlet, de nagyon jó, hogy ilyenről is írsz, mert így én csak így tudom reálisan megismerni őket. Nem értem, aki Téged ezért kritizál, mert egyrészt a blogodon mindenki megtalálhatja, ami neki való, másrészt (sok bloggerrel ellentétben) Te őszinte vagy és erre a készletre sem próbáltál meg rábeszélni senkit. Olvastam már máshol olyan dupe-os összehasonlításokat, és engem is kiakaszt, amikor 10x-es árú termékekre annyira átlátszóan próbálnak meg rávenni, és folyamatosan, és minden hiper-szuper... Na őket már nem olvasom :D
    Én neked köszönhetem a micellás vizem, a tonikom, no meg a zuhanyzás közbeni testápolózást, és eddig mindig reálisnak találtam a véleményed.
    Nagyon hosszú, amit írtam, szóval egy szó, mint száz, így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentedet és a bizalmadat, ez most jól esett és kicsit visszarántott, mert értetlenkedve olvastam némelyik hozzászólást :D.
      Amúgy nyilván nem fogok senkit rábeszélni, hogy most azonnal rohanjon ezért szettért, mert nem lehet élni nélküle, de azért fontosnak tartottam, hogy leírjam, hogy ezek nagyon jó kis sminkek és aki megteheti, hogy ebben az árkategóriában vásároljon annak érdemes kipróbálni egyik-másik terméket :).

      Törlés
  9. Igen, egyetértek az előttem szólóval, én amit a sminkelésről és a bőrápolásról tudok azt tőled tanultam, és én is innen ismertem meg a micellás vizet, a Cuticura lemosót és sok más egyebet is, amiket most már évek óta használok és nagyon szeretek:)

    VálaszTörlés
  10. Mennyi "okos" kommentelő van :) essence terméket bárki vehet 500Ft-ért, aztán kísérletezgethet vele. Én inkább hálás vagyok egy ilyen tesztért. Szuper a blog, a teszt és Szandra a türelmed is! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe