Viszlát The very style blog, helló For Her blog! Ünnepeljünk együtt!

Kicsit még mindig nehezen hiszem el, hogy tényleg megtörtént és végre új neve van a blognak! Nagyon vártam már ezt a pillanatot, ugyanakkor tartottam is tőle, de egyre inkább azt érzem, hogy jól döntöttem, hogy megléptem ezt a számomra igencsak nagy lépést. Többen is kérdeztétek tőlem, hogy miért váltok nevet és bár pár szóban írtam már róla a Facebookon, de gondoltam kifejtem kicsit bővebben az egészet, meg hogy hogyan és honnan is jött az új név - amit egyébként még nekem is szoknom kell :D. Ja és tartogatok egy kis meglepit is Nektek a bejegyzés végén :).
Amikor négy éve elkezdtem írni a The very style blogot, nem gondolkoztam túl sokat, hogy mi is legyen a blog neve. Ugyanis az történt, hogy amikor már biztosan tudtam, hogy belevágok a blogolásba, akkor egyik éjjel azt álmodtam, hogy ülök a számítógép előtt, blogolok és tisztán láttam a laptop képernyőjén a The very style blog nevet. Úgyhogy amikor reggel felkeltem, úgy voltam vele, hogy ez nem lehet véletlen, hogy megálmodtam, ez biztosan egy jel és így végül ez is lett a blog neve.
Bár kicsit talán hosszú név, meg talán nem is fejezte ki egyértelműen a blogom témáját - bár az elején még nem is volt annyira kristálytiszta elhatározásom, hogy pontosan mikről fogok írni -, de szerettem ezt a nevet és az évek során nagyon hozzám nőtt, érzelmileg kötődtem ehhez a névhez.
Aztán nagyjából tavaly az év második felében jött először az a gondolat, hogy talán már nem annyira jó ez a név: épp egy babanaplós bejegyzést tettem ki és valahogy ütötte egymást a blog neve, meg annak a blogbejegyzésnek a címe... De aztán úgy voltam vele, hogy kicsit kemény dió lenne most belevágni egy névváltásba, meg teljes átalakításba. De aztán egyre többször és többször éreztem azt, hogy a "The very style blog" név egyszerűen nem passzol már a blogomhoz... Egyre többször akartam nem beauty témában írni, de valahogy olyan "hülyén" éreztem magam, hogy mit keres ez egy ilyen blognév alatt... persze aztán leküzdöttem ezt az érzést és kitettem ezeket a bejegyzéseket is, de ezek csak mind erősítették benne, azt az érzést, hogy nevet kell váltanom. Nem akartam a saját blogomon "furán" érezni magam, meg úgy voltam vele, hogy ha én azt érzem, hogy ez adott téma talán nem illik a blogomra, akkor valószínűleg az olvasók között is lesz, aki ezt fogja érezni.
Szóval megszületett az elhatározás a névváltásról, már "csak" az volt a kérdés, hogy mi legyen az új név. Hát most nem jött semmilyen sugallat, vagy álom, pedig rengeteget nézelődtem neten, próbáltam inspirálódni és ötleteket meríteni innen-onnan, de csak nem akart jönni az a név, amire azt mondtam volna, hogy ez igen, ez lesz az és ez ment hetekig.
Aztán egyik este éppen a Deák téren szálltam egyik buszról a másikra és valami parfümreklám ment a fejemben, amiben azt mondják, hogy "the new fragrance for her"... FOR HER... hm, ez jó. Elkezdtem ezt ízlelgetni és egyre jobban tetszett. Alig vártam, hogy hazaérjek és elújságoljam a férjemnek, hogy megvan az új név, ami minden szempontból tökéletes: egyszerű, rövid, könnyen megjegyezhető és általános név, ami tökéletesen illik a blogomhoz és azokhoz a témákhoz, amikről írok és amikről írni szeretnék. Hiszen nőknek írok, nőket érdeklő és érintő témákban. Teljesen felszabadultam attól, hogy  megtaláltam az új nevet, mert úgy éreztem, hogy ez a név sokkal nagyobb mozgásteret ad majd nekem a témákat illetően is.
Úgyhogy megvolt az új név. Már "csak" az új logót és blog új designját kellett kitalálni. Szerencsére a férjem nagyon sokat segített nekem, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok neki, meg persze a támogatásáért is, hogy biztatott, hogy igenis tegyem meg ezt a nagy lépést. <3
Persze lehet még mit finomítani itt-ott, meg lehet még tökéletesíteni ezt-azt, de a dolgok oroszlánrészén már túl vagyunk, úgyhogy fogadjátok szeretettel a For Her blogot!

És hogy megháláljam Nektek azt, hogy itt vagytok velem és remélhetőleg itt lesztek a továbbiakban is, meg azt sok-sok kedves szót és pozitív visszajelzést, amit kaptam Tőletek a váltást illetően, szeretném kisorsolni a képen látható Christina Aguilera parfümöt - ha már tulajdonképpen egy parfüm adta az ihletet a blog új nevét illetően.
Csak annyit szeretnék kérni, hogy kommentben írjátok meg nekem február 26. péntek éjfélig, hogy melyik témákat szeretitek a legjobban a blogon, vagy milyen olyan téma van, amiről szívesen olvasnátok többet, vagy amiről még nem írtam, de szeretnétek, ha írnék. Ja és az emailcímeteket is, hogy azon értesíthessem majd a nyertest :).

A SZERENCSÉS NYERTES GABRIELLA KREITER, GRATULÁLOK!
A TÖBBIEKNEK PEDIG KÖSZÖNÖM A SZUPER KOMMENTEKET :)!


És végezetül az új elérhetőségek, hiszen gyakorlatilag mindenhol nevet váltottam:
Youtube: ForHerVlog
Instagram/Twitter: @forherszandra
Email: forherszandra@gmail.comKöszönöm Nektek az elmúlt négy évet,
legalább még egyszer ennyit kívánok magunknak :)!


Szandra

You Might Also Like

162 megjegyzés

 1. Szia Szandra�� Nagyon szeretem a babás és életmódváltós bejegyzéseket, illetve szívesen látnék több outfites posztot☺️
  E-mail címem: liligmv@gmail.com és köszönöm a lehetőséget!��

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a névváltáshoz, szerintem nagyon jó, főleg az új logó megoldása miatt tetszik annyira :) meg persze az új design is szép lett!
  Talán a tesztes bejegyzéseidet szeretem a leginkább, hogy mindig kifejtve írod le az őszinte véleményed. De minden videódat szívesen megnézem, minden bejegyzésedet elolvasom. Talán pont ez az egyik legjobb, hogy kellően változatosak a videóid/bejegyzéseid :)
  Mi köszönjük, hogy blogolsz és köszönjük a lehetőséget is!
  email: firet@freemail.hu

  VálaszTörlés
 3. Üdv a névváltós-klubban! :D Gratulálok és nagyon tetszik az új név, a logó és az irányvonal is. Én szívesen látnék több életmód bejegyzést, lakberendezést és outfiteket, mert azokat régen is nagyon szerettem. :)
  email: Ms.Stargate@vipmail.hu
  Még sok-sok blogolós évet kívánok és köszi a játékot is! :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok,hogy megtetted ezt a lépést! Úgy érzem most még nagyobb energia van a blogban.
  Én az életmóddal kapcsolatos bejegyzéseket illetve a teszteseket szeretem de a random vlogokat is élvezem :)
  e-mail: rekaa71@gmail.com

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok a névváltáshoz! Szupernek találom a blog új nevét! :) Én legjobban a babás-mamás posztjaidat szeretem,na meg az életmódváltósat,tesztes posztokat. :) Szívesen látnék tőled több outfites posztot. Legyen szép napotok Lilivel! :)
  E-mail címem: lottina01@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Szia! Bár én nem régóta csatlakoztam a "csapathoz", azóta minden blogbejegyzést, videót elolvasok/megnézek :) Nagyon tetszetek a terméktesztes bejegyzések, ugyanis szeretek szakmai vélemények elolvasása és esetleg saját teszt után vásárolni.Emellett én is szívesen látnék napi ajánlott outfiteket, mondjuk az éppen aktuális időjárásra/eseményre/ünnepre nézve. És persze örülök a sok játéknak :) nagyanita01@gmail.com

  VálaszTörlés
 7. Szia! Gratulálok a sikeres váltáshoz :) Jó lett a név. tényleg rövid és könnyen megjegyezhető, viszont tényleg nagyon fura, de majd megszokjuk :) A kedvenc bejegyzéseim -számomra meglepő módon- Liliről szólnak. Ez azért furcsa, mert még fényévekre vagyok az anyaságtól. Több olyan bejegyzést szeretnék, ami életmódról, outfittekről szól :)

  VálaszTörlés
 8. Sokkal jobb ez az új név, tényleg jobban illik a bloghoz! :)
  A kedvenc témáim tőled a babás, életmódváltós posztok, de szeretem a termékteszteket is, sok hasznos információt kapok tőled.
  Remélem még sok-sok évig olvashatjuk a For Her blogot! :)

  email: fano.fruzsi@gmail.com

  VálaszTörlés
 9. Kedves Szandra!
  Gratulálok a névváltáshoz, szerintem nagyon bátor tett volt. :)
  Nagyon szeretem az outfitekről szóló bejegyzéseket, azokból szoktam ötletet meríteni, lakberendezéssel kapcsolatos, otthoni dekorációk készítéséről szóló videókat, tippeket.
  email: marcsi11226@gmail.com
  Üdv: Marcsi

  VálaszTörlés
 10. Részemről még mindig a tesztes, véleményes posztok a kedvencek, mert bár nem érzékeny a bőröm, többnyire igaz az, hogy ami Szandrának nem vált be, azzal nem érdemes foglalkoznom vásárláskor :) A videók közül pedig az elfogytak és a nem váltak be videók a kedvenceim, azok mindig nagyon viccesek és mg hasznosak is :)
  Annak ellenére, hogy a gyermekvállalás tőlem még messze áll, mindig elolvasom a baba-mamás posztokat is, mert úgy vagyok vele, nem lehet elég korán elkezdeni a mások tapasztalatainak begyűjtögetését :) Tudom, hogy ez nem olyan, hogy ami XY-nál működött az mindenkinél fog, de ettől függetlenül praktikus már előre hallani, hogy nem kell mindenkinek mindent elhinni és néha elég az ösztöneinkre hallgatni :)

  Még legalább kétszer ennyi blogolós évet kívánok, és boldog blogújjászületést :)

  (tajtizsu@gmail.com, de azt hiszem itt most nem is igazán a játék kedvéért írtam a kommentet :))

  VálaszTörlés
 11. Szia Szandra! :)
  Nagyon tetszik az új név és a dizájn is a blogon. :) Imádom a babás bejegyzéseket, az outfites képeket, a tesztelős videóidat. :) Csak így tovább. :) Puszi Juli
  Email: sarkanyjulia@citromail.hu

  VálaszTörlés
 12. Sziaa Szandra! Én imádtam a the very style blogot, de for her-t is imádni fogom, hiszen a nev változott de a tartalom nem. Nekem te vagy ea maradsz a kedvenc bloggerem. Imádom az osszes bejegyzesedet, de azert van egy ketto amit kiemelten szeretek. Hiaba nincs még kisbabám, de mindig örömmel olvasom a babas bejegyzéseket, szeretem az eletmodvaltos bejegyzéseket is, hiszen erot ad nekem, hogy haladjak tovabb én is. 😊
  Email cimem pedig: sz.nikolett92@gmail.com

  VálaszTörlés
 13. Szia! Először is szeretnék én is beállni a Gratulálók táborába! Nagyon tetszik a név,és az új arculat is :) Nekem a tesztelős posztok jönnek be leginkább,imádok az újdonságokról olvasni :) Az e-mail cínem: gayer@freemail.hu

  VálaszTörlés
 14. Nagyon-nagyon szuper név lett, Szandra! :)
  100%-ig illik hozzád és a bloghoz! :)
  Nehéz olyan bejegyzés témát mondani, mert nincs olyan amit ne, de talán a kedvencesek nőttek a szívemhez a legjobban. Nagyon örülök a baba-témás bejegyzéseknek, habár engem személy szerint még nem érint a téma, de barátnőmnek nemrég született babája és azért jóm hogy én is tudok némi háttérinformációval szolgálni neki.
  Sok-sok sikert (meglesz az ;) és örömöt kívánok az új bloghoz! :)

  VálaszTörlés
 15. Előzőekben e-mail cím lemaradt: jandrasics.szandra@gmail.com :)

  VálaszTörlés
 16. Nagyon tetszik az új név :) Én legjobban az újdonságokat bemutató videókat blogbejegyzéseket szeretem, ez alapján könnyebb eldöntenem hogy biztos szeretném-e megvenni azt a bizonyos x. Szemhélypalettát :D
  torpimano@gmail.com

  VálaszTörlés
 17. Júj nagyon szép, letisztult lett! Gratulálok! Továbbra is nézni és olvasni foglak, mert úgy gondolom, hogy a szépség blogok között a te blogod egy alapmű amit minden nőnek kötelező olvasmányként írnék elő. :)
  Ha nyernék esetleg akkor itt értesíthetsz: eveartdesign@gmail.com

  VálaszTörlés
 18. A "Babanapló" bejegyzéseket nagyon szeretem. Szívesen olvasnék lelki dolgokkal kapcsolatos posztokat! :)
  burgundidiana@gmail.com

  VálaszTörlés
 19. Gratulálok a névváltáshoz!
  Szeretem a babás posztjaidat és az életmódváltós posztokat :)

  email: b.barbara0925@gmail.com

  VálaszTörlés
 20. Gratulálok ehhez a nagy lépéshez. Nagyon tetszik az új desing és a név is :) Tényleg nagyon merész lépés ilyen hosszú idő után változtatni szóval le a kalappal előtted :) Nagyon szeretem a teszteket a blogon mindig nagy segítséget add ha éppen vacillálok egy-egy terméket illetően. Vagy csak jó új dolgokat általad megismerni és esetleg kipróbálni :) A másik nagy kedvencem az életmód váltós posztok ezek mindig új lendületet adnak nekem is :)
  És talán outfit posztokat is szívesen nézegetnék, szeretem az egyszerű letisztult stílusod :)

  És köszönjük szépen hogy egy ilyen nagy lépésnél is gondolsz ránk :)

  e-mail: dalma.lippai@gmail.com

  VálaszTörlés
 21. Szia Szandra!
  Nagyon szuper az új név/mottó, igazán letisztult és nőies. Imádom a kedvences videóidat, na meg persze a babás bejegyzéseket :))
  E-mail: birta.emese@gmail.com

  VálaszTörlés
 22. Szia Szandra! Gratulálok a névváltáshoz! :) Személy szerint a babás bejegyzéseket,a termék tesztes videókat/bejegyzéseket és a random vlogokat kedvelem nagyon! :)
  szabinabina@gmail.com

  VálaszTörlés
 23. Szia! :)
  Nekem nagyon tetszik az új név,sokkal jobban passzol hozzád,lényegretörő,könnyen megjegyezhető és szuper fejlécet csináltatok hozzá.
  Leginkább a videóidat szoktam nézni,de a tesztes bejegyzéseket mindig elolvasom,mert azokat nagyon szeretem.Minden fontos dolgot leírsz az adott termékről,jól fogalmazol,látszik,hogy tényleg az őszinte véleményedet írod le.
  Csak így tovább! ;)

  email: markidorka@freemail.hu

  VálaszTörlés
 24. A legjobban a babás valamint a diétás, életmódváltós bejegyzéseidet szeretem a legjobban, ezekből olvasnék még többet! Email címem szalaia@mailbox.hu

  VálaszTörlés
 25. Nagyon tetszik a név- és arculatváltás, igazán illik a blog témájához.
  Szeretem a babás és életmódváltós bejegyzéseket, sok ilyet olvasnék még. :)
  Köszönjük a nyereményjátékot és gratulálok. :)
  kittiii94@gmail.com

  VálaszTörlés
 26. Szia Szandra! Én a legjobban a sminktermékekről szóló bejegyzéseket szeretem. Az e-mail címem: zsofiatoth412@gmail.com

  VálaszTörlés
 27. Nagyon gratulálok! :) Nagy lépés valóban a blog életében ez, de nekem nagyon tetszik az új név! :)
  Legjobban a tesztes bejegyzéseket szeretem és persze a videókat. :)
  doorakern@gmail.com

  VálaszTörlés
 28. Kedves Szandra!
  Személy szerint én nagyon szeretném, ha lenne több főzős videó, és vlog is! Minden videódat nagyon szívesen megnézem, és ha napi szinten töltenél fel videót, na hát az lenne a legszuperebb, ami persze, tudom, hogy rengeteg időt és munkát igényelne,de nekem ezek azok amiket még többször szeretnék látni! A vlogot egyrészt azért,mert egy kicsit betekintést nyerhetünk abba, hogyan telnek a napjaid, láthatjuk a kis Lilit, és minden olyan spontán benne, nekem ezért is tetszik.:) Email címem: meszaros.zsuzsa@gmail.com

  VálaszTörlés
 29. Én is gratulálni szeretnék a váltáshoz! :) Nagyon jó lett az új név és a design is.
  Nekem a kedvenceim a baba-mamás posztok, az életmódváltásról írtak és a terméktesztek.
  e-mail: barbyka.princess@gmail.com

  VálaszTörlés
 30. Szia Szandra!
  A terméktesztek, az életmóddal kapcsolatos bejegyzések - és mivel nekem is van egy három és fél éves kislányom -, a babás írások érdekelnek a legjobban, de mindenről szívesen olvasok a blogodon.
  bidzso75@gmail.com
  Köszi a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 31. Szia Szandra.:) Nagyon tetszik a blog új neve, szerintem sokkal jobban illik a témákhoz.:) Én leginkább az életmódváltásos és tesztes posztjaidat szeretem. Videók közül pedig a kedvences és mi van a postaládámban tipusúakat (illetve a szomszéd felújítását ;)) Gratulálok az eddig elért sikereidhez :) Puszi:Evelin
  email:kecskesevelin@gmail.com

  VálaszTörlés
 32. Gratulálok ! További sok sikert ! Smink tesztek illetve kozmetikumok tesztjei.
  mimicike@gmail.com

  VálaszTörlés
 33. Szia!

  Gratulálok ehhez a nagy lépéshez! Nem semmi! Én most kezdtem el a facebook oldalamat és a youtube csatornámat is építgetni a blog mellé,és nem könnyű, szóval minden elismerésem :) Nekem nagyon tetszik amúgy az új név, tényleg kifejező, frappáns,és egyedi!

  A lilis témákat nagyon szeretem, bár nekem még nincs kisbabám,de ezek mindig olyan szívmelengetőek! Írj róla sokat! <3 Az e-mail címem: hajnoca3@freemail.hu

  VálaszTörlés
 34. Szia! Én a random vlogokat, illetve a "dobozos" videókat szeretem legjobban. Sok sikert a továbbiakhoz is! E-mail címem:shosanna01@gmail.com

  VálaszTörlés
 35. Szia Szandra! Nagy gratula a névváltáshoz, nagyon jó választás lett szerintem! Imádom a Lilis bejegyzéseid és a videókat természetesen, de az életmódváltással kapcsolatban írt bejegyzéseidet is nagyon szeretem!
  taridori014@gmail.com

  VálaszTörlés
 36. Gratulálok az új névhez! Nagyon tetszik a logóválasztás is:) Én az életmóddal, táplálkozással kapcsolatos videóidat szeretem a legjobban. Inspirálnak, hogy én is vágjak bele :)

  email: vvica2@gmail.com

  VálaszTörlés
 37. Szia! :) hm.. nehéz kérdés, de talán a "kedvencek" videók, vagy a "megbántam, hogy megvettem" videók voltak eddig a kedvenceim. (levaiduduce@gmail.com) puszi:)

  VálaszTörlés
 38. Nagyon jó az új név és szép lett a design - bevallom őszintén, nekem sokkal jobban tetszik mint az eddigi. :)
  Legjobban a terméktesztjeid és a Youtube-csatornád miatt olvaslak, de egy-egy receptedre is vissza-visszatérek. :)
  EMail: ztsophie@gmail.com

  VálaszTörlés
 39. Szia Szandra! Gratulálok a névváltáshoz, szerintem nagyon jól sikerült eltalálni, bár a régit is nagyon szerettem.:) A kedvenceim a tesztes/kedvences videók és bejegyzések, de mindent elolvasok és megnézek amit közzé teszel. Csak így tovább. <3 szollosi.zsanna@gmail.com

  VálaszTörlés
 40. Szia, én nagyon szeretem az életmóddal illetve a bőrápolással kapcsolatos posztjait. Youtubeon pedig nagyon szeretem a vlogokat és azok a részeket amikor valamit a konyhában készítesz. Az email címem ewwa0225@gmail.com :)

  VálaszTörlés
 41. Szia Szandra! Gratulalok az új névhez!:) én legjobban a tesztelős bejegyzeseket szeretem es mindent ami Lili :)
  Emailem:nikiofarkas@gmail.com

  VálaszTörlés
 42. Gratulálok! Legjobban az életmódváltással kapcsolatos bejegyzéseket szeretem mostanában, de szeretnék minél több outfites képet és hault.
  bernadett.toth@citromail.hu

  VálaszTörlés
 43. Szia Szandra!

  Nagyon szeretem a Lilis, baba-mama posztokat, illetve az életmódváltásról szólóakat :)
  olgi450@gmail.com

  VálaszTörlés
 44. Szia! Szuper az új név, és az arculat is. Én legjobban a sminkek és a kozmetikai termékek tesztjét szeretem, ezekből jöhet még! :) E-mail címem pedig delfi@citromail.hu

  VálaszTörlés
 45. Szia!

  Nagyon jó az új név! Termékteszteket szeretem a legjobban és a baba-mama posztokat! mikoto.nina@gmail.com

  VálaszTörlés
 46. Kedves Szandra!
  Gratulálok a névváltáshoz. Igazán találó lett az új név, nekem tetszik :)
  Mivel éppen nagy életmódváltásban vagyok egy ideje, engem ez a téma érdekelne a legjobban. Többször befolyásolt egy-egy új termékről alkotott véleményed/posztod a vásárlási szándékomban :D Mást kiemelni nem nagyon tudok, az összes videódat szeretem, és a bejegyzéseidet is rendszeresen olvasom.
  További sok sikert kívánok :)
  email: zitavarga92@gmail.com

  VálaszTörlés
 47. Szia Szandra!
  Nagyon gratulálok az új névhez, tényleg teljesen passzol a bloghoz. Ide minden csajos téma jöhet, mert úgy érzem ránk, hétköznapi nőkre minden tud passzolni. Előbb vagy utóbb elkezdünk sminkelni, babázni, stb.
  A legjobban tesztes videók tetszenek! :-)
  tomcsak.nikolett@gmail.com

  VálaszTörlés
 48. Szia ! :)
  Nagyon csajos lett az új design, nekem a legjobban a terméktesztek, illetve a vlog videók tetszenek !
  nikolettmarinkas@gmail.com

  VálaszTörlés
 49. Szia, először is gratulálok az új névhez és design-hoz :) nagyon tetszik. Én szívesebben elolvasom az életmóddal és a termékek tesztelésével kapcsolatos dolgokat is. Igaz nekem még nincs gyerkőcöm, de azokat is szívesen elolvasom mert a hasznos tippet/ötletek jól jöhetnek még ;) E-mail címem: horvatheszti8@gmail.com
  Szép napot :)

  VálaszTörlés
 50. Szia Szandra! Gratulálok a névváltáshoz! Én a kedvences videókat szeretem a legjobban a csatornán, de annak is örülnék, ha több vlog lenne, mert azokat is nagyon szeretem. :) Email: moviefanf1@gmail.com

  VálaszTörlés
 51. Szia, én legjobban a babás,és az életmódos blogbejegyzéseket szeretem :)
  Email: xeni1998@gmail.com

  VálaszTörlés
 52. Szuper lett az új név, egyszerű, tömör, a lényeg benne van. :) Én nagyon szeretem a babás posztokat, így erről szívesen olvasnék kicsit sűrűbben. :)
  korannori@gmail.com

  VálaszTörlés
 53. A babás posztokat és a termékteszteseket szeretem a legjobban. Remélem ezekből minnél több lesz!:)
  E-mail: k.fanni29@gmail.com

  VálaszTörlés
 54. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 55. Szia!
  Gratulálok a névváltáshoz! :)
  Leginkább a tesztelős posztjaidat szeretem.
  e-mail: mileykari@citromail.hu

  VálaszTörlés
 56. Nagyon szuper lett ez az új név, bár a TVSB-t is szerettem, de tényleg kicsit hosszú volt kimondani, ha barátnőkkel beszélgettünk (ilyenkor mindig "Szandra blogja" néven futottál :D ). Ez az új név pontosan olyan sokszínű, mint amilyen a tartalom. :)
  Bár alapon haul-videó junkie vagyok, Nálad mégis leginkább az életmódról, sportról szóló posztok és videók jönnek be. Ezen belül is szívesen látom a receptes bejegyzéseidet is, hogy milyen egészséges verziókat alkotsz átlagos ételekből. :)
  Emailem: gabi.kreiter@hotmail.com

  VálaszTörlés
 57. Kedves Szandra!
  Igazándiból én a videóblogokkal kezdtem, majd rátaláltam azokon keresztül a blogra. Szeretem szinte mindegyik bejegyzésed, bár most számomra az életmód váltással kapcsolatos bejegyzések tűnnek a leg testhez állóbbnak. Ugyan is most én is egy ilyen grandiózus projekt előtt állok. De ugyan csak az anyai örömök elé szeretnék nézni, így az mamás-babás posztok vicces hangvételébe bújtatott reality is tetszik.
  És persze imádom a blogot. Sok-sok témát felölelsz és azt különböző mélységekig bejárod.
  A névről pedig annyit, hogy számomra olyan mintha még mindig a The Very style blog lenne ott, csak már fel nőtt egy kicsit. Amikor bele kezdtem a blogomba te voltál a példaképem, és maradsz is.
  Nos röviden ennyit akartam írni.
  És akkor hát a szerencsét is megkísérlem. A mail címem:rothzsuzsa0422@gmail.com

  VálaszTörlés
 58. Szia! :) Nagyon szeretem a blogodat, szerintem minden témád szuper. Olyan dolgokról írsz, ami úgy gondolom minden nőnek aktuális. Ha választanom kell, akkor a sminkekkel, szépészeti termékekkel kapcsolatos bejegyzéseidet kedvelem. Gratulálok a névváltáshoz és további sok sikert kívánok Neked mindenhez!

  E-mail címem: i.detty0701@gmail.com :)

  VálaszTörlés
 59. Szia Szandra!!:)
  Egyértelműen a Lilis bejegyzések a kedvenceim. Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én imádom látni, ahogy fejlődik egy ilyen csöppség:)
  e-mail : littletippsforyou@gmail.com

  VálaszTörlés
 60. Nekem tetszik az új név, de a legfontosabb, hogy Te érezd magad kényelmesen benne. :) Kedvenceim a teljesen random dolgok, az outfites posztok (régen volt már :( ) és az életmódváltással kapcsolatos posztjaid. :) Címem: dindori@gmail.com

  VálaszTörlés
 61. Én nagyon szeretem a teszt típusú bejegyzéseket illetve amikor valami életmódváltás vagy sport jellegű dologról írsz. Te is sok inspirációt adtál nekem hogy én is elkezdjek blogot írni. Úgyhogy köszönöm Neked is.
  E-mail: dora.antonovics@gmail.com

  VálaszTörlés
 62. Nagyon tetszik az új név,és logo. Tényleg csodálatos! Én szívesen látnék még outfites posztokat, meg vlogot. Azokat nagyon szeretem!:)
  erhardt.lilla@gmail.com

  VálaszTörlés
 63. Szia Szandra! Szívesen látnék több outfites és életmódváltós bejegyzést, pl. hogy honnan szoktál ötleteket meríteni a heti étkezéshez, miket szoktál főzni egy hétre lebontva. Nagyon szeretem a vlogokat, elfogyottas videokat is. Üdv, Szilvi szilva1987@gmail.com

  VálaszTörlés
 64. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 65. Szia! A tesztes bejegyzésekből szívesen olvasnék többet! :)
  tako.dalma@gmail.com

  VálaszTörlés
 66. Szia Szandra! Nekem nagyon tetszik az új név! :) Imádom a szépségápolással kapcsolatos posztokat és az életmódváltással kapcsolatosakat. Remek inspirációt jelent! Többet olvasnék baba-mama posztokat! :* Sok sikert!
  busiadriana08@gmail.com

  VálaszTörlés
 67. Szia! Szeretnék itt is gratulálni az új nevedhez nagyon találó lett :)
  Az összes témát szeretem amikről eddig írtál,kedvencem a személyes posztok ebből szeretnék még sokat olvasni,(YouTubon is nagy kedvencem közé tartozik a vlog videók nagyon izgalmas hogy betekintést nyerhetünk a hétköznapjaidba),valamint outfitest is szívesen olvasnék.
  További sok sikert kívánok a remek munkáidhoz,Szép napot kívánok!! :)
  E-mail cím:ildi0122@freemail.hu

  VálaszTörlés
 68. Szuper, hogy megtaláltad a számodra tökéletes nevet. :) Nagyon sok múlik egy néven, hogy otthonosan érezzük-e magunkat benne vagy sem. Klassz lett az új design, meg minden. ^^ Természetesen a babás posztokat csípem a legjobban. :D
  Köszi a játékot! :) szabo_veronika@hotmail.com

  VálaszTörlés
 69. Nekem a babás és terméktesztes bejegyzések a kedvenceim, kedvelem a youtubeos vidiket is. Mail: bia00016@freemail.hu

  VálaszTörlés
 70. Szia! Én nagyon szeretem a Lilis posztokat, még nincs gyerekem, de mindig érdeklődéssel olvasom ezeket a bejegyzéseket. :) Ezenkívül az életmódos, személyesebb jellegű bejegyzéseket szeretem a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 71. Szia! Én az életmód, babás posztokat és a termékteszteket szeretem a legjobban.Amit szívesen látnék többször: outfit, életmód és összehasonlító posztok. Jó lett a blog új neve!
  E-mail cím: bobe8410@gmail.com

  VálaszTörlés
 72. Szia!
  Én legjobban a terméktesztelős és a babás posztokat szeretem legjobban és jó lenne ha több outfites lenne!
  Amúgy nagyon szeretem a videóid!
  Email címem:racznikol@gmail.com

  VálaszTörlés
 73. Szia!
  Én legjobban a terméktesztelős és a babás posztokat szeretem legjobban és jó lenne ha több outfites lenne!
  Amúgy nagyon szeretem a videóid!
  Email címem:racznikol@gmail.com

  VálaszTörlés
 74. Szia Szandra!
  Nekem tetszett a blog régi neve is, de ez most tényleg sokkal jobban tükrözi azt, azokat amikről írsz, épp ezért is tetszik nagyon :)
  Terméktesztekről nagyon szeretek olvasni, de amúgy mindenevő vagyok és mindenre kíváncsi. :)
  Email címem: ancsa.gelanyi@gmail.com

  VálaszTörlés
 75. Szia! Szuper az új nèv :) nekem az egészséges életmòdos posztok ès a mindennapokròl szòlò vlogok tetszenek a legjobban töled ;)
  Emailem: jmona0208@gmail.com

  VálaszTörlés
 76. Szia! A babás témákat és a haul bejegyzéseket olvasnám szívesen továbbra is. Nyitraievelin@gmail.com

  VálaszTörlés
 77. Szia Szandra! :)

  Én leginkább az egészséges életmóddal életmóddal kapcsolatos bejegyzéseidet kedvelem, és nagyon szívesen olvasnék erről többet is! Meg persze a Liliről szóló és baba-mama posztokat, bár nekem még nincs gyermekem de imádom ezeket olvasni! :)
  Az e-mail címem pedig: fannika.s69@gmail.com

  VálaszTörlés
 78. Szia Szandra! Hasonló korú kislányom miatt a babás posztok igazán szívhez szólnak, mindig mosolygok, ha olyat olvasok, amin mi is átmentünk :)
  Nagy kedvenceim az elfogyott videók, ís még-még-még outfiteket, mert nagyon jó a stílusod.

  Fejesbeatrix85@gmail.com

  VálaszTörlés
 79. Szia Szandra! Hasonló korú kislányom miatt a babás posztok igazán szívhez szólnak, mindig mosolygok, ha olyat olvasok, amin mi is átmentünk :)
  Nagy kedvenceim az elfogyott videók, ís még-még-még outfiteket, mert nagyon jó a stílusod.

  Fejesbeatrix85@gmail.com

  VálaszTörlés
 80. Szia Szandra! :) Nagyon szeretem a blogodat, bár személyesen nem ismerlek, de úgy érzem a videóid és bejegyzéseid személyessége, közelsége miatt, mintha a való életben is barátnők lennénk. :) Ezen az érzésen az is erősít, hogy egy napon van a születésnapunk! :D Szeretnék a játékra én is jelentkezni, ezért az én kedvenc témáim az elfogytak videók, termékek amik nem jöttek be, HAUL videók és persze a mamis bejegyzések. :) Amiről még szívesebben olvasnék azok a babás témák, mivel nekem is most született januárban kislányom. :) email címem: lilla.taborita@gmail.com

  VálaszTörlés
 81. Gratulálok a névváltáshoz!:)
  A legjobban az életmóddal kapcsolatos bejegyzéseket szeretem olvasni.
  E-mailcímem: lovas.bernadett88@gmail.com

  VálaszTörlés
 82. szia!
  nagyon szuper ez az új név,sokkal jobb mint az előző!!
  az életmódváltós bejegyzéseket nagyon szeretem, illetve a havi kedvencek videókat :)
  email: eszterlancfu@gmail.com

  VálaszTörlés
 83. Szia!
  Az életmód és babás illetve egyéb személyes témájú bejegyzéseket szeretem a legjobban.
  Email címem: mbea26@gmail.com

  VálaszTörlés
 84. Kertész Krisztina2016. február 21. 13:35

  Hello! Én Legjobban a smink tesztes bejegyzéseket szeretem imádom nézni a különböző márkák nagyszerű termékeit.
  Köszi a lehetőséget.
  Email:kkrisztina86@freemail.hu

  VálaszTörlés
 85. Kedves Szandra!

  Nagyon nagy lépés egy blog életében valami ekkora kaliberű változás, és azt hiszem, valamilyen szinten át is érzem... Habár én csak kinézetet váltottam még hónapokkal ezelőttről, ismerem azt a kicsit szorongós érzést, hogy de mi van, ha nem jön be, ha nem tetszik, ha mégse, és akkor már nem lehet visszamenni... A változás gyakran ijesztő, mert olyan végleges, hatalmas lépésnek tűnik. Nagyon bátor dolog meglépni, és nagyon jó látni, hogy te meg merted. Nagyon ízléses, nagyon finom, nagyon nőies, nagyon professzionális az egész blog felülete, és szerintem remek választás a név. A logóért meg külön jár a piros pont, fantasztikusan néz ki!

  Annak idején azért csatlakoztam a követőid közé, mert szerintem egyedülállóan magas az a színvonal, amit mind a youtube csatornádon, mind írott formában képviselsz. A terméktesztek informatívak és lényegre törőek, sok szempontot megvilágítasz, a fényképek igényesek, a videók szintén... Az az érzése az embernek, hogy szinte szakember munkáját figyelheti. Ami miatt végül mégis sokkal jobban a szívembe zártalak, azok a személyes bejegyzéseid. Legyen szó akár életmódváltásról, akár babás posztokról, akár anyaságos-lelkizéses dolgokról. Beauty témával foglalkozók közül egyedülállóan nem félsz egy sebezhetőbb, kevésbé tökéletes oldaladat is megmutatni nekünk, amivel szerintem csak még közelebb kerülhetünk hozzád, hiszen senki sem egy címlapról lelépett tökéletesség. :) Nagyon értékesek és érettek a gondolataid, és habár esetemben még odébb van a gyermekvállalás kérdése, nagyon jó olvasni mégis a témában tőled, mert nagyon érdekes szemléletmódot világítasz meg.

  Köszönjük, hogy vagy, köszönjük, hogy veled fejlődhetünk! :)

  Mogyee
  (ancsi.pal@gmail.com)

  VálaszTörlés
 86. Szia! Először is gratulálok az új névhez! :-) Nekem a kedvencemi a babás bejegyzések és a terméktesztek! :-)
  E-mail cím: zsanettgaburi@gmail.com

  VálaszTörlés
 87. Szia!
  Gratulálok a névváltáshoz, ennyi idő után nagy dolog ezt meglépni, de szerintem az igazi olvasóid így is melletted maradnak, és aki nem veszi észre a névváltást, az is ide fog találni :)

  Őszintén megvalva én azt érzem hogy a beauty téma engem annyira már nem köt le sehol se, mostanában sokkal jobban tetszenek az életmóddal kapcsolatos témák. Nálad imádom a Lilis bejegyzéseket is, mindig várom őket :)

  Végül pedig köszönöm a lehetőséget a játékra, szeretnék én is jelentkezni: nreni55@gmail.com
  Szép napot :)
  Reni

  VálaszTörlés
 88. Nekem a lifestyle posztok a kedvenceim, szívesen olvasnék még többet ebben a témában, például az étrendedről, konkrét receptek(reggeli,vacsora főleg) illetve divat bejegyzéseknek is örülnék,mert nagyon tetszik a stílusod :)
  E-mail címem: lillagodor@gmail.com

  VálaszTörlés
 89. Szia Szandra!:)
  Imádom a blogod, és mindent ami rajta van, de ha ki kellene emelnem a kedvencemet azok talán a tesztek lennének, mert nagyon hasznosak, illetve a személyes témájú írásaidat is szívesen olvasom. Örömmel látnék több outfit bejegyzést, mert nagyon tetszik a stílusod. Az email címem nestea.csoti99@gmai.com

  VálaszTörlés
 90. Szia!
  Gratulálok és hasonló sikereket kívánok ezzel a névvel is!
  Nekem a favorit mindig a nagyon részletes terméktesztek. Valamint az elképesztő őszinte életmódváltásról szóló bejegyzéseid, annak sikereiről és kudarcairòl!!! egyaránt, kendőzetlen előtte-utána képekkel. (Ami nem kis bátorságra vall).

  Ha mellém szegődne a szerencse, itt tudsz elérni: tatarkisdora@gmail.com

  VálaszTörlés
 91. Szia Szandra! Gratulálok a régi-új bloghoz, szuper lett. Igazából mindegyik bejegyzésedet szeretem, a tesztek már sokszor segítettek egy-egy termékkel kapcsolatos döntésben, az életmódváltós bejegyzések meg nagyon motiválóak. :) További sok sikert kívánok!
  Az email címem: rbaranyi92@gmail.com

  VálaszTörlés
 92. Szia! :)
  Gratulálok a váltáshoz, nagyon tetszik az új név!
  Nekem a terméktesztelős és az életmóddal kapcsolatos bejegyzések a kedvenceim. :)
  E-mail címem: gyoridalmi@gmail.com

  VálaszTörlés
 93. Szia Szandra!
  Először is gratulálok a névváltáshoz, a frissítéshez! Ez mindig izgalmas dolog és új lehetőségek kapuja. :)
  Másodszor pedig köszönjük, hogy játszatunk! :D Én az "elfogyott" videókat szeretem a legjobban. Úgy gondolom, hogy az a legjobb teszt, mikor egy teljes tubus-flakon-tégely termék elfogyasztása után osztja meg valaki a véleményét. 1-2 használat még nem ad teljes képet, jó, ha az ember betyárbecsülettel elfogyaszt egy terméket! :)
  E-mail címem: hajkobrigitta@gmail.com

  VálaszTörlés
 94. Nagyon szeretem a Liliről szóló bejegyzéseid és a sminktermék tesztek is a kedvenceim közé tartoznak a blogodon. Szuper lett az új név és a logó is egyaránt, könnyen megjegyezhető, nőies és rengeteg témát magába foglal, úgyhogy abszolút tökéletes választásnak gondolom - bár én szerettem a régi nevet is :)
  Az e-mail címem: franciska2000@gmail.com

  Köszönöm a lehetőséget és szép napot! :)
  Ciska

  VálaszTörlés
 95. Szia Szandra! Gratulálok ehhez a nagy lépéshez, remélem sok örömöt lelsz majd a megújult blogodban! :) nekem a kedvenceim a babás bejegyzések a kedvenceim!❤
  Az e-mail címem pedig nagynoemiiroda@gmail.com

  VálaszTörlés
 96. Szia Szandra!
  Gratulálok a nagy "változáshoz" és további sikereket kívánok Neked!
  Én elsősorban a babanaplós posztokat szeretem, videók közül szintén babásokat, valamint az elfogytak videókat!
  maszlagmelinda02@gmail.com

  VálaszTörlés
 97. Szia Szandra! :)
  Gratulálok a váltáshoz, nagyon szép letisztult lett az oldalt. :)
  A babás, az életmódváltásos, és a sminkes bejegyzéseket szeretem a legjobban. De recepteket is szívesen olvasom! :))
  E-mail címem: p.kriszti93@freemail.hu
  Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 98. Szia ! Szerintem irtó jó lett a név , és a blog kinézete is . Nagyon tetszik ez a minimál stílus.
  Jelentkeznék a játékra.
  Email : redakkrisztinaa@gmail.com Én nagyon szeretem a Tesztes bejegyzéseket , mivel leírod teljes egészében a véleményed az adott termékről. Videókban pedig a Haul , illetve Vlog videókat. Szívesen látnék outfit bejegyzéseket :)
  Köszi a lehetőséget !

  VálaszTörlés
 99. Gratulálok a váltáshoz. Nagyon szeretem a babás bejegyzéseidet és a szombati videókat, bármiről is szóljanak.:) További örömteli blogolást kívánok!
  Email: biroszabina86@gmail.com

  VálaszTörlés
 100. szia Szandra! szuper jó lett az új név és a design is, gratulálok hozzá :)
  én legjobban a terméktesztelős illetve a babás bejegyzéseid szeretem olvasni, a videóidat pedig mindig megnézem, témától függetlenül :)
  az e-mail címem: csaksimanrebus@gmail.com

  további sok sikert és örömöt a blogolásban! :)

  VálaszTörlés
 101. Szia Szandra! :)

  Gratulálok az új névhez és a logóhoz, nekem nagyon tetszik, letisztult és csajos! :)
  Én minden bejegyzésedet imádom, iszom mindig a szavaidat, nagyon jól írsz! :) Még a babás posztok is teljesen lekötnek, pedig nekem ez a téma még nem aktuális. A tesztes bejegyzések a kedvenceim, de az életmóddal kapcsolatos bejegyzéseket is nagyon szeretem! :) Szívesen olvasnék még több receptet! :)

  E-mail: csenge.solymosi@gmail.com

  VálaszTörlés
 102. Kedves Szandra!

  Lehet, hogy már unalmas számodra a sok grauláció, de én is szeretnék GRATULÁLNI sok szeretettel a névváltásodhoz!!! :) Hát, igen, ez nem kis változás, de a többiekhez hasonlóan nekem is nagyon tetszik az új név, az új logó, és úgy gondolom, tényleg sokkal jobban illik Hozzád és a témáidhoz. Nos, én szinte mindenfajta blog- illetve videóbejegyzést imádok Tőled!!! :D A termékteszteket nagyon szeretem, de azon belül is azokat, amikor kettő (vagy több) terméket hasonlitasz össze egymással. Ezek a kedvenceim! A videók közül pedig a Mi van a postaládámban? illetve a Haul-videók, és szerintem jó lenne ha újra csinálnál helyben sminkelést és/vagy frizurát, mert ilyenek már nagyon rég láttam Tőled. IMÁDOM a stilusod, szóval jó lenne, ha beleférne egy kis lakberendezős, outfit-es téma is a For Her-be ;) Nagyon szeretem az ötletes receptjeidet, és a VLOG-okat is, mert hihetetlenül cukinak találom Lilit!!! :D Ja, és még csak annyit, hogy gratulálok a fogyásodhoz! Nagyon ügyi vagy, hogy teljesitetted a 30 napos sportolást, csak igy tovább MINDENBEN!

  Üdvözlettel,
  Fruzsi

  email: frupalm16@gmail.com

  VálaszTörlés
 103. szia Szandra :) nagyon jó az új név! Én a Lilis bejegyzéseket szeretem a legjobban meg persze a sminkeseket :) ja és a recepteseket is szívesen várnám :) köszönjük a lehetőséget.
  email: lilibiankaserbakov@gmail.com

  VálaszTörlés
 104. Szia Szandra!

  Szerintem is be érett a blog a névváltásra, hiszen az ember lánya nem kategorizálhatja be magát, így teljesen megértem, hogy nem csak a beauty témát szeretted volna boncolgatni. Az új design magvalósítás nagyon jól sikeredet. Én még talán javasolnék néhány kisebb virág dekorációt, így a tavasz közeledtével, szerintem jól feldobná a kinézetet. :)

  Számomra a tesztek is közel állnak, de a személyesebb bejegyzések is nagy kedvenceim. Szerintem érdekeseket írsz, mint beauty és mint magánéleti témában, úgyhogy bármit is csinálsz, azt én nagyon szívesen olvasom/illetve nézem a csatornádon. :)

  Köszönöm a lehetőséget a játékra, és még egyszer gratulálok a név váltáshoz! :)

  e-mail címem: stefania.joo@gmail.com

  Ui: Sok sikert kívánok Neked és még több örömet az íráshoz! :)

  VálaszTörlés
 105. Gratulálok a váltáshoz. Szerintem nagyon jó kis név, jól választottál. :) Én az életmódos, receptes bejegyzéseidet szerettem a legjobban. Jó kis inspiráció volt nekem is.
  Sok sikert az új név alatt is: Zsuzsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, elfelejtettem az emailcímem: zsuzsannahernadi@freemail.hu

   Törlés
 106. Gratulalok a nev valtozashoz nagyon talalo es ez a letisztult kulseje a blognak nalam mindent visz:* Szamomra a legkedvesebb bejegyzesek "momlife"-hoz tartozo bejegyzesek mivel hozzank is nem reg erkezet a golya:)De barmilyen temaban olvasni toled egy kikapcsolodas:D
  email:bea.bea9714@gmail.com

  VálaszTörlés
 107. Meglepődtem, mikor először láttam az új neved, de mint ahogy a bejegyzésben is írtad, a régi név már nemigen passzolt a bejegyéseidhez. Szerintem jó választás volt az új név, már én is kezdek hozzászokni:3
  Imádom olvasni a blogod, szóval az eddigi témák jöhetnek, de amik a kedvenceim azoka babás és életmódváltásos bejegyzések. :) Sok sikert az új neveddel, és még legalább ennyi blogolós évet kívánok neked, ha nem többet. :D

  E-mail címem: amfer.elina@gmail.com

  VálaszTörlés
 108. Szia Szandra! Nagyon nehezet kérdezel, mert én úgy ahogy van, szeretem azt a virtuális csokrot, amit átnyújtasz nekem. Talán most a frissen indult "beszélgetős" rovatod tetszik. A sminkeléssel kapcsolatos kihívásaidban sok pontban magamra ismertem. Jó érzéssel töltött el, hogy nem vagyok UFO és nem csak én kenem el a szempillaspirált 15-ből 14 esetben. :D
  legradi.zita@hotmail.hu

  VálaszTörlés
 109. Először is gratula az új névhez és logóhoz :) Még tavaly decemberben találtam rád :D azóta követlek mindenhol, én személy szerint a Vlog, a Pinterest, illetve a termék bemutatós videóidat szeretem, plusz még az életmódos bejegyzéseidet is, remélem még sok bejegyzést, illetve videót láthatók majd tőled.

  e-mail: m.anett024@gmail.com

  ui.: ha időm engedi vissza szoktam nézni a régi videóidat is, és az egyiknél megtudtam az életkorodat, és hát az kell hogy mondjam, hogy simán letagadhatsz 8évet :) minimum !!

  VálaszTörlés
 110. Gratulálok a névváltáshoz, illetve ahhoz is, hogy már 4 éves a blog! :) Szerintem nagyon jó lett az új név + hozzá a logó, de nagyon tetszik az oldal új letisztult megjelenése, így együtt nagyon nagy az összhang ^^ Nekem legjobban az életmód/tesztes posztok tetszenek, illetve minden, ami videó. És köszönöm ezt az új játékot is! :)
  csala.anna@gmail.com

  VálaszTörlés
 111. Szia!

  Gratulálok az új névhez, nekem nagyon tetszik! :-) A kedvenceim a babás, illetve az életmódváltós bejegyzéseid. Az email címem: flilla28@gmail.com

  VálaszTörlés
 112. Szia! :)
  Gratulálok az elmúlt négy évhez illetve a névváltáshoz is.
  A babás bejegyzések a kedvenceim. Az életmódváltásos bejegyzéseket is imádom. 6. napja tortázom J.M-el és egyre jobb formában vagyok.
  Mail címem:bokorbogi93@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! Csak így tovább! <3

  VálaszTörlés
 113. Szuper lett az új név :) Nekem a terméktesztelős videók tetszenek, főleg a kifogyott termékekről :)

  pinkkiwi@freemail.hu

  VálaszTörlés
 114. Kedves Szandra! Ahogy látom a névváltás senkit nem tántorított el, továbbra is sok a követőd. Szeretem a teszt bejegyzéseket/ videokat, kíváncsi vagyok mindenféle új szépségápolási, dekor kozmetikai termékekre, a sok kommentben pedig további véleményeket találok.
  További sok sikert! hercegfalvi.piroska@gmail.com

  VálaszTörlés
 115. Szia Szandra.
  Koszonom szepen a lehetoseget.
  Nagyon tetszik az új blog név.����
  Nagyon szeretem a babás, életmódváltásos, tesztes bejegyzéseket, és szívesen látnék tőled több vlogot, kedvencek, haul, illetve elfogyottas videókat.
  E-mail címem.: followzita@citromail.hu
  Hajrá Szandra.����❤

  VálaszTörlés
 116. Szia Szandra!

  Szuper az új blog!:) Én a termékteszteket szeretem a legjobban. :)

  Luca (luca kukac laze.hu)

  VálaszTörlés
 117. Szia Szandra! :)
  Nagyon tetszik az új név és a dizájn is a blogon.:) Imádom a babás bejegyzéseket és az outfites képeket. Rendszeresen olvaslak. Köszi a játékot!
  Email: a301@freemail.hu

  VálaszTörlés
 118. Szia! :) Én a videóidat szeretem a legjobban! A tesztes bejegyzéseidet is nagyon szeretem. :)Az email címem: boordora@gmail.com

  VálaszTörlés
 119. Szia!

  Te azok közé tartozol, akiknek szinte kivétel nélkül minden bejegyzését elolvasom, szóval nehéz kedvencet választani. Talán a Lilis bejegyzéseket szeretem a legjobban - de mellette természetesen a többit is. :)
  Most, hogy így megváltoztattad a blogod nevét, talán egy picit erősebb életmód vonalat is el tudok képzelni. Szerintem azzal, hogy nevet váltottál, hangsúlyozod azt is, hogy beléptél az érett nő kategóriába (nem akarlak öregíteni :D), így szerintem a blogod profiljában a tudatos, profi, praktikus szavak még nagyobb szerepet kaphatnának. Ezek a jegyek persze eddig is meg voltak, de most rá lehet tenni még egy lapáttal - remélem érted mire gondolok. :) Szerintem a blogod esetleg még több "háziasszonyos" (tényleg nem akarlak ám öregíteni :D) dolgot is elbírna: recepteket, sőt akár takarítós, rendrakós, kedvenc tisztítószeres bejegyzéseket is simán el tudok itt képzelni - és ezzel tényleg egy életmód blogba csapnál át teljesen.
  A lényeg, hogy élvezd továbbra is amit csinálsz, ne add fel, sokan szeretünk, sokan várjuk a bejegyzéseidet. Na meg a videóidat! :)

  Gratulálok ehhez a nagy lépéshez.

  E-mail: kard.lau@gmail.com

  Üdv.,
  Laura

  VálaszTörlés
 120. Babanaplók, életmóddal kapcsolatos dolgok, személyes jellegű bejegyzések :)
  kostyan_andi@msn.com

  VálaszTörlés
 121. Szia Szandra!

  Sokat gondolkodtam azon, hogy mi a kedvenc témám a blogodon, de egyszerűen nem tudok választani :) Körülbelül fél éve találtam rá a blogodra és azóta az összes régebbi bejegyzést elolvastam.
  A legjobban talán az életmód váltással kapcslatos témák tetszettek, remélem ezekről még többet fog írni.
  Sok sikert kívánok neked a magán életben és a blog további fejlesztésében is!

  Üdv.:

  Barbi

  barbaraszarka@freemai.hu

  VálaszTörlés
 122. én a teszteket szeretem, főleg a testápolás témakörben-mind a blogon, mind youtube-on. :)
  judit.molnar@rezidorparkinn.com

  ps. szerettem az előző nevet is, de szuper frappáns a mostani is.

  VálaszTörlés
 123. Szia Szandra!

  Gratulálok a megújuláshoz! :)
  Én a termékteszteket szeretem a legjobban, na meg a videókat bármilyen témakörben. :)
  E-mail címem: gyongyver.kosa@gmail.com

  Gyöngyvér

  VálaszTörlés
 124. Szia Szandra!
  Szuper ez a név, na és a logó... tökéletesen tükrözi mindazt, amit képviselsz! Nagyon gratula hozzá! Imádom a vlogokat, a Lilis videókat, lehetne még több sminkes videó is, de ugyanúgy imádom az unboxingokat is. :)

  kisgyrita09@gmail.com

  VálaszTörlés
 125. Szia Szandra!
  Szuper ez a név, na és a logó... tökéletesen tükrözi mindazt, amit képviselsz! Nagyon gratula hozzá! Imádom a vlogokat, a Lilis videókat, lehetne még több sminkes videó is, de ugyanúgy imádom az unboxingokat is. :)

  kisgyrita09@gmail.com

  VálaszTörlés
 126. Szia Szandra!
  Szuper ez a név, na és a logó... tökéletesen tükrözi mindazt, amit képviselsz! Nagyon gratula hozzá! Imádom a vlogokat, a Lilis videókat, és lehetne még több sminkes videó is, de ugyanúgy imádom az unboxingokat is. :)

  kisgyrita09@gmail.com

  VálaszTörlés
 127. Novákné Molnár Viktória2016. február 22. 12:32

  A termékteszteket, a babanaplókat, meg mostanában a "Mi van postaládámban" videókat, nem is gondoltam volna magamról, hogy szinte végig izgulok, hogy mit hozott a postás. :)
  email címem:
  molviktoria83@gmail.com

  VálaszTörlés
 128. Köszönöm én is a lehetőséget! Nagyon tetszik az új név, gratulálok hozzá. Legjobban a babas bejegyzéseket szeretem. pbianca86@gmail.com

  VálaszTörlés
 129. Szia!

  A legtöbb bejegyzést szeretem, a videókat is, lényegében mindent megnézek, elolvasok. Legjobban szeretem az elfogyogottas, kedvences, antikedvences, szerzeményes videókat, vagy írásokat- mert ezek alapján tudom követni, milyen új termékek vannak, illetve informálódom, melyiket érdemes megvenni. És te mindig el is mondod mindennek a nevét és hogy hol lehet kapni, ezért ezek praktikusan nagyon jók. De szeretem a sminkelős videókat is, bár ezek főleg akkor voltak fontosak, amikor még tényleg béna voltam, de bármikor szívesen tanulok. A személyes bejegyzéseket, valamint az életmód témákat is érdeklődve olvasom (fogfehérítés vagy diéta, receptek). És azért is nagyon jók a videók, mert nagyon jó a stílusod, nagyon élvezhetően adod elő a dolgokat:) Az email címem: szilvia.bano@gmail.com

  VálaszTörlés
 130. Ja, és az új név nagyon jó, jól néz ki a blog:) Meg kell szokni, de határozottan jó lett a végeredmény.

  VálaszTörlés
 131. Szia Szandra! :)

  Először is gratulálok (ezen a platformon is :) az új "nevedhez", a blog új nevéhez. :) Szuper érzés egy ilyen dolognak a "részese" lenni, tök jó, hogy mi is megélhetünk veled, általad ezer meg egymillió újdonságot, csodát! A bátorság, a kitartás, és a fejlődésre való törekvés mindig meghozza a gyümölcsét - Te vagy erre az élő példa! Kívánom, hogy a jövőben is legyél részese még sok sok ilyen csodának, és kívánom a követőidnek (így magamnak is), hogy még sokáig örömmel olvashassuk a szuper bejegyzéseidet! Teljesen mindegy, hogy miről írsz - a személyiséged az a kulcs (az a fontos fűszer :), amitől életre kel a blogod és életre kelnek az írásaid Nekünk: Neki, neki, neki... ja és nekem! :)

  A nyereményjáték lehetőségét pedig köszönjük! (jordan.renata92@gmail.com)

  VálaszTörlés
 132. Nekem az elfogytak termékes videók a kedvenceim, illetve a vlogok, amikben Lili is szerepel:)
  elgesemese@gmail.com

  VálaszTörlés
 133. Szuper és találó az új név is! :)
  Legjobban a kedvences videókat és postokat szeretem, sokszor tudok én is ötleteket meríteni belőlük, valamint a Lilis bejegyzések is, imádnivaló csöppség, mi is láthatjuk hogyan és mennyit nő :)
  Email címem: kovacsadel91@gmail.com

  VálaszTörlés
 134. Kedves Szandra!
  Gratulálok a névváltáshoz, személy szerint nekem nagyon tetszik és sokkal kifejezőbb mint az előző..sőt az is szuper, hogy rövidebb :) Igenis nagy dolog a névváltás, mert mindenki megszokta az előzőt, van aki lassabban veszi a váltást..de megérte! :) Legszívesebben a babás postokat olvasgatom, hiszen szuper tippeket adsz és Lili nagyon cuki! Illetve a beauty témás bejegyzéseidet is kedvelem..vagyis őszintén bmit írsz azt szeretem, mert végre van egy olyan blogger aki felnőtt nő, érdekes és színes témákról ír, választékosan és szabatosan..És ez itt persze nem a nyalizás volt, hogy "jajj remélem ezért megnyerem a parfümöt.." Egyszerűen csak el szerettem volna már mondani, hogy értékelem hogy ilyen jó munkát végzel! :)

  VálaszTörlés
 135. Nagyon jó név lett, frappáns mégis könnyen megjegyezhető ☺
  Nekem az életmóddal/életmódváltással kapcsolatoa cikkek a kedvenceim, mindig sok újat tanulok belőlük.
  Emailem: k.henriett.k@gmail.com

  VálaszTörlés
 136. Szia! Gratulálok! Szupi lett az új név. :)
  Nekem a terméktesztek tetszenek a legjobban, nagyon sok segítséget tudnak nyújtani a döntésben egy-egy új termék megvásárlása előtt. Illetve az életmódváltásod története is nagyon inspiráló számomra.
  Az email címem: b_monika3@hotmail.com.

  VálaszTörlés
 137. Szia Szandra! Gratulálok az új névhez. Nekem leginkább a babás témák illetve a receptek a kedvenceim. Ettől függetlenül mindent elolvasok, inspirálódom, ötleteket gyűjtök. Csak így tovább ! 😘 Timi(tmgeibinger@gmail.com)

  VálaszTörlés
 138. Szia! :)
  Nagyon tetszik az új név, és az egész blog szuper! Nekem az életmóddal kapcsolatos, és a termékbemutatós/véleményes bejegyzések tetszenek a legjobb, hiszen ezek hatására mertem számomra több új terméket is kipróbálni, aminek nagyon örülök. :)
  További sok sikert kívánok! Lili pedig gyönyörű :) Nem mellesleg én is Lili vagyok :D
  Köszönjük ezt a szuper lehetőséget!
  E-mail címem: toth.liliana97@gmail.com

  VálaszTörlés
 139. Szia.
  Gratula a névváltoztatáshoz. Egyszerű, de nagyszerű. Leginkább az unboxing, és a kedvences videókat szeretem, valamint persze a Lilis bejegyzéseket/videókat is imádom olvasni/nézni.

  VálaszTörlés
 140. Helló Szandra! Nemrég találtam rá a blogodra, legjobban a babás és a sminkes posztjaid tetszenek, de bármi mást is szívesen olvasok Tőled. :)
  lolitadelagrazia@gmail.com

  VálaszTörlés
 141. Sokkal jobban tetszik így a blog, gratulálok!:) Gyönyörű lett ez az új letisztult dizájn, illik hozzád. A kedvenc cikksorozatom a babanapló, annyira szeretem őket olvasni, annyira édes kislányod van <3. Email: taylormlap@gmail.com

  VálaszTörlés
 142. Gratulálok és további sikereket kívánok! :)
  Nagyon szeretem a sminkes posztokat és videókat, amiket szívesen néznék, azok pedig kajás posztok, hiszen imádom a pocakomat és szeretek odafigyelni arra, hogy egészséges dolgokat egyek. :)
  krissyoboe@gmail.com

  VálaszTörlés
 143. Szia! Szerintem nagyon jó ötlet volt a névváltás,egyszerű de nagyszerű! :)
  Leginkább az elfogytak,kedvencek és haul videókat,postokat kedvelem! :)
  monika.bakonyi@gmail.com

  VálaszTörlés
 144. Szia Szandra! Ahogy már youtubeon is írtam,jó lett az új név,letisztult,nőies. Nekem a kedvences,antikedvences videók tetszenek,igazából szerintem más témákban is érdekelne neked mi vált be,mert manapság annyi jó dolgot látni,de sajnos egyre kevesebb olyan van,ami aztán be is válik,és szeretem,ha inkább előtte derül ki róla,mint hogy megvenném,aztán meg ott álljon csak. :/ Ezzel kapcsolatban újításként ez a 30 napos torna kihívás is tetszett,ahogy a névnél látom lesz még lifestyleról szó. :) Aztán Lilit se felejtsük el,kis tündér :) mommylife remélem róla is szól majd,meg maradnak a jó tematikus,időszakos összefoglalások a gyereknevelésről.
  email: jaszaiheni@gmail.com

  VálaszTörlés
 145. Szia Szandra!
  Szerintem nagyon jó lett a név, kreatív, egyszerű. És a logó is nagyon jó lett. :)
  Én a babás bejegyzéseket szeretem a legjobban. Meg nagyon szerettem a hétkezdő inspirációs bejegyzéseket, olyan jó volt hét elején leülni és kicsi relax közbe inspirálódni. :) Ilyen már elég régen volt. :)
  E-mail: fannyka9510@gmail.com

  VálaszTörlés
 146. Szia Szandra! Nagyon tetszik ez az új név. :)
  Én nagyon szeretem a terméktesztes bejegyzéseket,amikben kifejted a véleményed,így mi is eltudjuk dönteni,hogy megvegyük-e vagy nem.
  Szeretnék több életmódváltásos bejegyzést látni,ez engem nagyon érdekel. Csak így tovább!! :))
  E-mail: fibike@gmail.hu

  VálaszTörlés
 147. Kedves Szandra!
  Gratulálok az új névhez, egyszerű és nagyszerű, biztosan hamar megszokjuk. :)
  Nagyon kedves tőled, hogy ismét van lehetőségünk játszani. Nem nagyon tudom mit válaszoljak a kérdésre, mert bármelyik bejegyzésedet szívesen olvasom. Tetszik, hogy egyre több életmóddal kapcsolatos írás van, a babás posztokat is szeretem, pedig még nincs is gyerekem. :) Szépség témában pedig a tesztek jöhetnek minden mennyiségben, elsősorban a sminkcuccokról. E-mail: ebnerjano@gmail.com

  VálaszTörlés
 148. Szia! Szerintem sokkal jobb az új név :)
  A tesztes és az outfites bejegyzések a kedvenceim, de mindenevő vagyok, tehát nem mondanék semmit, hogy miből kellene több bejegyzés. :)
  Mail: molnargnoemi@gmail.com

  VálaszTörlés
 149. Szia!Èn legjobban a kedvences videòkat szeretem mert abbòl tudom hogy neked mik vàltak be.legyen szèp napod!
  Email cìmem:nagyregina22@gmail.com

  VálaszTörlés
 150. Szia! :)
  Nagyon kedvelem a kedvences, anti-kedvences videókat, az életmóddal és a Kislányoddal kapcsolatos blog bejegyzéseket. Ezen kívül minden cikket, videót elolvasok, megnézek! :)
  Köszönöm a lehetőséget, nagy parfüm válságban vagyok jelenleg, keresek valami újat, igazit! :)
  E-mail címem: hegedus.mariann90@gmail.com

  További sok sikert! :)

  VálaszTörlés
 151. Szia Szandra!

  Mivel munkahelyen olvasom a blogodat, így a videókat sosem tudom megnézni, legalábbis hanggal. Így általában mindig a Lilis posztokat olvasom, illetve a személyesebb jellegűeket. :)

  VálaszTörlés
 152. Szia Szandra! :)

  Először is nagyon tetszik az új név, abszolút találó. Személyes kedvencem a baba-mama, a termék tesztelős és az életmóddal kapcsolatos (pl. sütés-főzés) bejegyzések. :) Ilyen jellegű témákról szívesen olvasnék, de ezen kívül bármi jöhet én tuti elolvasom. :)

  E-mail: j.regina92@gmail.com

  VálaszTörlés
 153. Szia Szandra!

  Én a terméktesztes bejegyzéseket szeretem a legjobban. :)
  E-mail címem: papp.eszter89@gmail.com

  VálaszTörlés
 154. Szia! A terméktesztek a kedvenceim :) e-mail: pannion2000@gmail.com

  VálaszTörlés
 155. Szia Szandra! Nekem JELENLEG a babás posztok a kedvenceim (mert nemsokára én is anyuka leszek :) )
  Én szívesebben látnék pl. több főzős posztot, életmódváltósat :)
  És szuper az új név :)
  illesdalma@freemail.hu

  VálaszTörlés
 156. Szia Szandra! :) Gratulálok a névváltáshoz!
  Nagyon szeretem a babás posztokat, emellett még a tesztesek a kedvenceim. :)
  E-mail: kissalettakata@gmail.com

  VálaszTörlés
 157. Szia! Gratulálok az új névhez, szuper lett!
  Szeretem a babás posztokat és a teszteket is, de gyakorlatilag bármi jöhet. :)
  Email: gjutka@gmail.com

  VálaszTörlés
 158. Jaj, de jó név! :) Elsőnek a YouTube-n láttam, nézem a feliratkozott csatornák listáját oldalt, mondom mi ez a ForHerVlog, mikor iratkoztam fel ilyenre? :D Aztán rákattintok: "Jé, ez a Szandra csatornája!" :D Gratulálok, így tovább! (Zárójelben megjegyezném, hogy amióta rámentem a csatornádra, azóta pár videódat újra is néztem, azóta be van kapcsolva min. 1 ForHer-videó. ^^ Jelentkezek a nyereményjátékra, remélem még időben vagyok. Hogy milyen posztokat szeretek? Természetesen a tesztelős írásaidat, nagyon sok jó kis tippet, véleményt tudhatok meg! (: (email: lilu01@freemail.hu)
  U.I.: Tetszik a dizájn!:D

  VálaszTörlés
 159. Azt kihagytam, hogy ugye tetszenek ezek a tesztelős posztok, de a Mi van az arcomon? típusú akár alkalmi, akár mindennapi sminkjeidet is bemutathatnád, egy poszt erejéig! :D (az voltam, akinek az e-mail-címe: lilu01@freemail.hu)

  VálaszTörlés
 160. Szia! Az unboxing videok a kedvenceim. Szívesen látnék még sok-sok sminkes videot/ bejegyzést tőled. Esetleg kedvenc ételeidről, stb. olvasnék még :) gratula az új névhez és a sok munkádhoz, ami benne van! Udv.: Viki vikci.weaver@gmail.com

  VálaszTörlés
 161. Nagyon alacsony, 2%-os kölcsönre van szüksége? Lakáshitelt, céghitelt vagy bármilyen kölcsönt adunk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: Mnetinvestmentcompany@gmail.com

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe