Rózsás hangulatban

Alapvetően nem szeretem a rózsa illatú kozmetikumokat - legalábbis azokat, amikkel eddig találkoztam, merthogy a legtöbbnek olyan "öreges" illata volt és ezzel most véletlenül sem akarok senkit megbántani, de szerintem értitek mi az az illat, amire gondolok. Úgyhogy amikor megláttam, hogy a The Body Shopnak lesz rózsás termékcsaládja, kissé kétkedve fogadtam a hírt, ugyanakkor reménykedtem, hogy ezeknek finom illata lesz. És az lett :). Úgyhogy ma a British Rose kézkrémet és habfürdőt mutatom be Nektek.

Az igazat megvallva nagyon régen használtam habfürdőt... mondjuk úgy általánosságban ritkán merülök bele mostanában a kádba, inkább a gyors zuhanyt választom. Úgyhogy amikor először kipróbáltam a The Body Shop British Rose habfürdőt, sikerült megadnom a módját, ugyanis a 250 ml-es flakon nagyjából egyötödét sikerült beleborítanom a vízbe ebből az egyébként eléggé sűrű habfürdőből :D. Úgyhogy ennek köszönhetően tetemes mennyiségű hab keletkezett, ami szerencsére nem illant el hamar, hanem egészen sokáig megmaradt és csak úgy úszott a lakás a rózsaillatban. Meg a bőröm is, merthogy kb. 2 órával fürdés után is éreztem még a bőrömön azt a kellemes, virágos jellegű, de azért picit púderes-parfümös rózsaillatot. Tényleg nagyon kellemes volt vele a fürdőzés, viszont picit sajnos szárította a bőrömet, bár az is lehet, hogy az is közrejátszott, hogy elég sokáig áztattam magam a meleg vízben. Dehát ismerem a bőrömet és tudom, hogy ha kádban fürdök, akkor utána gyakorlatilag kötelező a testápolózás.

A British Rose kézkrémről túl hosszú litániát nem tudok írni, annyi biztos, hogy ez egy könnyedebb állagú termék, ami szinte pillanatok alatt beszívódik. Hidratálja a bőrt, de a nagyon száraz kezekre ennél azért gazdagabb krém kell. Én úgy vettem észre, hogy az illata picit más, mint a habfürdőé: nekem az egy picit talán púderesebb volt, a kézkrém viszont inkább virágosabb-rózsásabb jellegű, de mindenképpen nagyon finom.

Én azt mondom, hogy ha szeretitek a rózsaillatot, akkor érdemes megszagolni a The Body Shop British Rose kollekcióját, IDE kattintva találjátok meg a teljes termékcsaládot.




Ti használt(at)ok rózsás kozmetikumokat?
Egyáltalán szeretitek ezt az illatot?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




A bejegyzésben szereplő termékeket tesztelésre kaptam.



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én a héten rendeltem 1-2 terméket a The Body Shopból, köztük volt a British Rose kézkrém is, mert nagyon érdekelt vajon milyen illata lehet. Alapból szerintem minden rózsás készítménynek szinte ugyanolyan illata van, és tényleg kissé öreges, de gondoltam, hogy azért a The Body Shop változat mégis kicsit eltérő lehet a többitől (azokban még sosem csalódtam) na meg amikor te is mondtad a videódban, hogy tetsztik az illata, tényleg ki szerettem volna próbálni, és nem bántam meg :) Nagyon kellemes enyhe illata van. Egyébként nem jellemző, hogy kapkodok a rózsaillatú termékek iránt, de ezzel kivételt tettem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik az illata, én teljesen beleszerettem :).

      Törlés
  2. pénteken vettem meg a testvajat, nagyon tetszik az illata, várom, hogy elfogyjon az előző testvajam és elkezdhessem használni :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe