"Csak" egy jó hidratálókrém | Teszt

Annyi mindent használunk az arcápolási rutinunk során, hogy szinte beterítik a különböző tubusok a fürdőszoba polcot. Sminklemosó, tonik, arcradír, pakolás, olajak, krémek, szérumok - én is sok mindent használok, főleg mert szívesen kísérletezek új dolgokkal akkor is, ha éppen van kedvenc arcápolóm. Azt kell, hogy mondjam, hogy az utóbbi időben felértékelődött számomra a hidratáló krém jelentősége, merthogy annyifélét lehet már kapni, hogy az ember lánya azt sem tudja mihez nyúljon, pláne, hogy mindegyik százféle dolgot ígér. A mai bejegyzésben egy egyszerű, de nagyszerű hidratáló krémet fogok bemutatni Nektek, mégpedig a Clarins Hydra Quench hidratáló lotiont.






Előre lelövöm a poént, ez a krém semmi extra, "csak" egy jó hidratáló lotion, de ezt még véletlenül sem degradálva írom. Nem ígér semmi kacifántosat, nem 5in1, de még csak nem is 3in1 krém, hanem pontosan annyit tud, amennyi rá van írva a kék flakonjára: hidratálja a bőrt, azt viszont remekül teszi.
Van benne 15-ös fényvédő is, de valljuk be, azért ez nem sokat ér, de mivel nekem érzékeny az arcbőröm a napra, én amúgy is szoktam 30-as, vagy 50-es fényvédőt használni, viszont nem is ezért szeretem. Hanem egyrészt a pumpás flakonja miatt, ami a higiéniai szempontból nálam mindig pluszpont. 
Másrészt meg remekül hidratál, anélkül, hogy zsírosítaná, vagy elnehezíteni a bőrt. Ez egy lotion, tehát nem túl sűrű, hanem inkább kissé folyós, de pont emiatt nagyon gyorsan és könnyen, gyakorlatilag azonnal felszívódik, így sminkalapnak is kiváló, szinte azonnal lehet rá sminkelni. Szintén pluszpont, hogy nincsen idegesítően erős, vagy émelyítő illata, talán egy minimális van neki, de alig észrevehető. Ja és kissé ragyogó lesz utána a bőr, de nincs benne csillám, meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak olyan élettel telinek hat utána a bőröm.
Nekem egyébként kombinált bőröm van és tökéletes volt rá, de normál, sőt akár zsíros bőrű lányok is használhatják, mivel egyáltalán nem zsírosít, vagy nehezíti el a bőrt, viszont szárazz bőrre szerintem ez már kevés.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez nem egy olcsó hidratáló, de a bolti árnál alacsonyabban lehet hozzájutni ehhez is, meg a Clarins termékekhez úgy általában a Clarins Rajongói Klub webshopban és hát mióta Lili megszületett, előnyben részesítem a netes vásárlást - akinek van gyerkőce, annak nem nagyon kell magyaráznom, miért is :D. 
Az oldalon egy szimpla regisztrációval máris 15% kedvezményt kaptok, de ha feliratkoztok hírlevélre és ajánljátok ismerősöknek is az oldalt, akkor további kedvezményeket gyűjthettek be és mindösszesen akár 25% kedvezménnyel is vásárolhattok. Időről időre vannak jó kis akciók is, amikor pl. féláron juthattok hozzá egy-egy kozmetikumhoz (most éppen a Rouge Prodige ajakrúzshoz), vagy éppen két termék mellé ajándékba kaptok egy harmadikat. És természetesen nem csak arcápolókról beszélünk, hiszen sminkeket is találtok a márka kínálatában. Én nemrégiben élőben is megcsodálhattam a Clarins őszi újdonságait, alig várom már, hogy megérkezzenek majd ezek is webáruházba, többek között ezekről lenne szó (bocsi a nem éppen kiemelkedő minőségű képért, telefonnal készült).
Ha van kedvetek, nézzetek szét a webshopban ITT, vagy a facebook oldalukon ITT.



Ti használtok Clarins termékeket?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Még soha nem próbáltam ezt a hidratálót, de meghoztad a kedvem hozzá! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe