Last minute ajándékötletek Anyák napjára



Nagyon izgalmas számomra az idei Anyák napja, hiszen most először már én is ünnepelt vagyok :). Nyilván ez az ünnep akkor lesz majd még szebb, amikor Lili már nagyobb lesz, előre látom, hogy pityergek ahogy elmond nekem egy versikét néhány szál virággal a kezében. Szerintem ez a legnagyobb ajándék egy anyának, illetve az, ha gyermekei, szerettei körében töltheti ezt az ünnepet. De ha emellett szívesen meglepnétek valami mással is az ünnepeltet, akkor íme itt van most néhány ötlet, hogy mivel ajándékozhatjátok meg a kozmetikumokat kedvelő anyukákat.







Nincs is annál jobb, amikor egy fárasztó, dolgos nap után az ember elmerülhet egy kád forró vízben és lazíthat néhány percet, sok anyuka számára ez jelenti az egyetlen kikapcsolódást nap végén. A Bomb Cosmetics illatos finomságaival ezt az élményt még kellemesebbé tehetitek. Ezek a vidám, színes fürdőtermékek nem csak a vizet, hanem a bőrt is ínycsiklandó illatúvá varázsolják, emellett ápolják is azt. A fürdőbomba a vízbe dobva pezsegve feloldódik, a benne található illóolajak pedig nem csak a bőrt, hanem a lelket is ápolják. 
A fürdősütik lágyan szétolvadnak a vízben, a bennük található kakaó- és sheavaj pedig hidratálja is a bőrt. A képen látható Kék Lagúna fürdősüti friss virágillattal, a majoranna és a rozmaring illóolajával karöltve egzotikus tájakra repít fürdőzés közben.
Természetesen a fürdőzés elengedhetetlen kelléke egy selymesen habzó, illatos szappan is. A Jeges Cukor szappan finoman édes illatát muskotályzsálya és bergamott illóolajok adják. Glicerint tartalmaz, ami megköti a bőr nedvességtartalmát, ezáltal finoman hidratálja a bőrt.

Egy elfoglalt anyukának nincs mindig ideje hosszú fürdőzésre, sokszor csak egy gyors felfrissülésre vágyik, de az is lehet, hogy nincsen kád, csak zuhanyzó. Nekik jó választás lehet a Ziaja narancsvajas tusfürdő-bőrradír. Finom szemcséinek köszönhetően gyengéden lehámlasztja a bőr elhalt sejtjeit, fokozza a vérkeringést és oxigénnel látja el a bőr sejtjeit. Visszaadja a bőr természetes simaságát és lágyságát, továbbá anti-cellulit és feszesítő hatása is van. És nem mehetek el szó nélkül a frissítő, élénkítő, energizáló narancs illata mellett. 
Egy jó kis testápolónak mindenki örül: a Ziaja kakaóvajas testápoló balzsam mélyen hidratálja a bőrt és óvja a kiszáradástól, enyhén zsírosítja és kisimítja azt, rugalmasságot kölcsönöz neki és megújítja a hámréteget. Sőt, hatékonyan enyhíti a bőr irritációját és csökkenti az arra való hajlamát.

Nyilván egy órácska lazítás a pedikűrösnél felbecsülhetetlen, de ha nincs idő elmenni, akkor a Scholl Velvet Smooth lábápoló termékeivel otthon is hasonló élményben lehet részünk, így mindenképpen hasznos ajándék. A lábfürdetőt érdemes a gyémántkristályos talpreszelő használata után alkalmazni: 15 perc áztatás után a lábak higiénikusan tiszták és puhák lesznek, köszönhetően az olyan tápláló összetevőknek, mint a zöld kaviár, tengeri szérum és E-vitamin. Ezután jöhet az Intenzív szérum, ami a benne található hialuronsavnak köszönhetően hatékonyan védi a lábat a kiszáradástól.
Egyébként ha jól láttam, a dm-ben most a készülék mellé utántöltő fejet kaptok ajándékba.

Azoknak, akik szívesen sminkelik magukat, remek ajándék lehet egy szemhéjpúder-paletta, vagy egy szép rúzs. Az AVON Luxe Luxurious nudes árnyalatú palettájának visszafogott, természetes színeivel kifinomult smink készíthető. Az új Colour Indulgence rúzs a Peach Petunia árnyalatban pedig egy igazán friss és üde, tavaszi szín, ami a legtöbbeknek jól áll. Ráadásul nagyon kellemes érzés viselni az ajkakon.

Ajándékothatunk rózsát virág formájában, de adhatunk akár parfüm formájában is. A Valentina Pink parfüm különleges, limitált csomagolásával igazán figyelemfelkeltő, nőies darab és méltó ajándék ezen a jeles napon. 
Az az érdekes, hogy mielőtt megszagoltam ezt a parfümöt, sokkal könnyedebb és játékosabb gyümölcsös-virágos illatra számítottam, de mivel van egyfajta púderes "beütése", így az érettebb korosztály számára is tökéletes választás lehet. Ez egy rózsás kreáció, ami kiegészül az eper és áfonya frissességével; ezekhez jön még hozzá a kasmír fa, az ambrox és a gourmand praliné, ez utóbbiaktól lesz ez a parfüm igazán elegáns és az idősebb korosztály számára is szerethető.

Ha pedig valami igazán személyre szólót szeretnétek ajándékozni, akkor ajánlom figyelmetekbe a Yamuna  szolgáltatását: a kiválasztott testvajra, vagy szappanra az általatok választott minta és szöveg kerül, így nemcsak egy szuper testápoló terméket kap az ajándékozott, hanem egy névre szóló, egyedi meglepetést is.



Isten éltessen minden Édesanyát!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Remek ötletek. :) Nálunk idén dupla ünnep, szülinapomra esett az anyák napja. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezeket a Bomb Cosmetic termékeket hol.lehet beszerezni ?? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a bejegyzésben a rózsaszín, vastagbetűs linkekre kattintasz, akkor az a webshop linkre vezet, ahol meg tudod rendelni őket :). Illetve Bp-en a Mammut 1-ben van Bomb Cosmetics üzlet, amúgy pedig még talán Kecskeméten és Szombathelyen.

      Törlés
  3. Kedves Szandra! Megtudnád mondani hogy, az avon paletta matt színeket tartalmaz-e ès hogy milyen a pigmentáltsága? Régóta szemezek vele érdekelne a véleményed róla! :)

    Szuper ötletek! Boldog első anyáknapját kívánok neked! 😊😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vegyesen vannak benne, és ahhoz képest, hogy nem egy túlzottan drága paletta, egészen jó a színek pigmentáltsága :).

      Törlés
  4. Nagyon inspiráló a blogod!Te is közrejátszottál abban, hogy elkezdtem én is egy blogot vezetni!Neven Applepiexdxd ha érdekel:))

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe