Nyerj Maybelline Lash Sensational szempillaspirált!


Egy szuper nyereményjátékra invitállak benneteket, amelynek végén tizenöt szerencsés megnyeri a jelenlegi kedvenc szempillaspirálomat, a Maybelline Lash Sensationalt, az abszolút nyertes pedig személyre szabott sminkelést nyerhet négy barátnőjével. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan tudtok nevezni, akkor kattintsatok tovább.






Először is kedvcsinálónak íme egy videó:


És akkor íme a nyereményjáték:
Készíts egy selfie-t meglepően „sensational“ arckifejezéssel bármilyen Maybelline szempillaspirállal a kezedben és nyerd meg a személyes sminkelést Neked és 4 barátnődnek. Vagyis annyi a feladat, hogy készítsetek magatokról egy selfie-t egy Maybelline szempillaspirállal, miközben meglepődött arcot vágtok ;). 
Az elkészített selfie-t töltsétek fel Instagramra, tageljetek be rajta engem (@alexandratvsb) ÉS használjátok a #besensationalhu hashtaget. Fontos, hogy a profilotok legyen nyilvános, különben nem fogom látni a képet.
A beérkezett képek közül kiválasztom a 15 kedvenc fotómat, amelyek készítői Maybelline Lash Sensational szempillaspirált nyernek, illetve lesz egy fő abszolút nyertes, aki automatikusan részt vesz a fő versenyben, ahol négy barátnőjével személyre szabott sminkelést nyerhet.
Nevezési határidő április 10. péntek 12:00, vagyis eddig az időpontig tölthettek fel képet, ezután Instagramon fogom értesíteni a 15 nyertest. A végső eredményhirdetés, vagyis hogy ki nyerte a sminkelést, április 12-én derül ki.



Szóval Maybelline szempillaspirált a kézbe,
selfie-re fel, készítsetek szuper fotókat ;)!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

1 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe