Csalódások / antikedvencek (2015. március) - VIDEÓ


Az elmúlt hetekben végre odafigyeltem arra, hogy ha egy termék nem vált be, akkor ne adjak túl rajta, vagy dobjam ki egyből, hanem egy videó erejéig megtartsam őket. Azt nem mondanám, hogy ezek borzalmas termékek, de nekem személy szerint valami miatt nem jöttek be, szóval ha Ti szeretitek és használjátok ezek közül valamelyiket, akkor hajrá. Tudjátok: ízlések és pofonok és bőrtípusok különbözőek ;).
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik ezek a termékek és mi miatt nem váltak be nekem, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.






You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. A Totes Meer a kedvenc arckrémem.:) Mondjuk nekem vízhiányos a bőröm, így a nappali verziót hipp-hopp beszívja (nem így az éjszakait, na az nagyon brutál, nem veszem újra többet) és pihe-puha lesz tőle az arcom.

    Az Olay szemfestéklemosó nekem sem kedvencem. Akkor szoktam bevetni, ha tusvonal van rajtam, nagyon hatékony egyébként, de ha belekerül a szemembe, akkor nagyon csíp...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked bevált, amúgy sejtettem, hogy vízhiányos bőrűeknek jó lehet ez a krém :).

      Törlés
  2. Szia!

    Meg szeretném kérdezni, hogy milyen sminktermékeket használtál? Olyan szép és harmonikus a sminked. Leginkább a rúzs (vagy szájfény) érdekel, és a pirosító, és a szemhéjpúder. :) Szóval minden.

    Köszönöm előre is válaszod:
    Ani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :)! Ha jól emlékszem, akkor ezeket használtam:
      L'oreal Color Infallible mono szemhéjpúder - Tender caramel, NYX Mega Shine szájfény - 129 Beige, a pirosítóra viszont sajnos nem emlékszem... :/

      Törlés
  3. Totes meer nappali arckrémet sajnos úgy tűnik bevonták, legalábbis most nem lehet kapni Müllerben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű én nem is tudtam, hogy Müllerben is lehet kapni, mondjuk lehet azért, mert oda viszonylag ritkán járok.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe