Öt szuper bőrradír tavaszra


Itt a tavasz, remélhetőleg egyre szebb idő lesz és ahogyan az idő melegszik, úgy kerül le a ruha egyre több és nagyobb bőrfelületről. Elképzelhető, hogy a hidegebb időben picit kevesebb figyelmet fordítottatok a bőrötökre, hiszen a vastag és meleg ruhákba burkolva nem sok minden látszott belőle. De most az itt ideje, hogy egy kicsit felrázzátok és még a strandszezon kezdete előtt jó formába hozzátok a bőrötöket. Fontos, hogy eltávolítsátok az elhalt hámsejteket és száraz részeket, hogy bőrötök még puhább, simább és selymesebb legyen. Ehhez ajánlok most öt remek testradírt.




The Body Shop Fuji Green Tea testradír
Ha az öt közül választanom kell, akkor talán ez a leggyengédebb. Apró fehér és nagyobb zöld szemcsék vannak benne ebben a zselé állagú testradírban, így gyengéden radírozza még a legérzékenyebb bőrt is. Az illata mindent visz: nagyon különleges és egyedi ez a zöld tea illat, igazán friss és élénkítő, pont mint egy csésze finom zöld tea. ITT is írtam róla.
Megvásárolható a The Body Shol boltokban és a webshopban ITT.

Ziaja narancsvaj tusfürdő-bőrradír
Mind állagát, mind a radírozás intenzitását illetően nagyon hasonlít az előző testradírra. A narancsvajat a gyümölcs héjából nyerik, természetes narancs illatot és színt tartalmaz, és ez egyértelműen érezhető és látható, amikor kinyitja az ember a tégelyt. Ha ezt használom olyan, mintha egy narancsligetben sétálnék és engem kifejezetten energizál ez az illat. Aprócska szemcséinek köszönhetően gyengéden hámlaszt, így fokozza a bőr vérkeringését.
Megvásárolható a kijelölt drogériákban, valamint a Ziaja webshopban ITT.

Bomb Cosmetics Mangós testradír
Illatát tekintve nagyon hasonlít a Ziaja termékéhez, köszönhetően a benne található narancs és grapefruit illóolajaknak. Finom szemcsés, de mégis valamivel intenzívebben és erősebben radíroz, mint az előző két testradír. Nagyon sűrű állaga van, szinte vajszerű, így egy picit talán nehezebb eloszlatni a testen, és lemosni is, mármint a többihez képest. Viszont nagyon jól habzik és sheavaj, valamint illóolaj tartalmának köszönhetően hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt.
Megvásárolható a Bomb Cosmetics üzletekben és a webshopban ITT

Garnier Oil Beauty testradír
Őszinte leszek, nálam az összes közül ez a legnagyobb favorit minden tekintetben: egyrészt köszönöm, hogy végre egy tubusos testradír, szerintem ez sokkal praktikusabb és könnyebben adagolható, amikor az embernek vizes a keze. Ennek is kissé zselés állaga van, a benne található szemcsék mennyiség és mérete pont tökéletes, intenzíven radíroz, de nem sérti a bőrt. Négyféle olajat tartalmaz - argán, makadámdió, rózsa és mandula, ennek köszönhetően hidratálja is a bőrt. És az illata... ó az illata... az egy álom!
Megvásárolható a drogériákban.

The Body Shop Smoky Poppy testradír
Azért ezt hagytam a végére, mert tudom, hogy a púderes illata eléggé megosztó. Viszont az öt közül ebben vannak a "legerősebb" szemcsék, így ha valaki az intenzív és erősebb radírozás híve, akkor érdemes kipróbálni az üzletekben. Az öt közül ez a második legsűrűbb testradír a Bomb Cosmeticses után és ahogyan mondtam, ez radíroz a legintenzívebben, a szemcsék nem oldódnak fel a víztől, így hosszasan és intenzíven lehet vele radírozni. Viszont akinek érzékeny a bőre, annak nem ez a legjobb választás. ITT írtam róla részletesebben is.
Mivel limitált kollekció, így nem vagyok benne biztos, hogy lehet-e még kapni.



Ti milyen gyakran és milyen testradírt használtok?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Tudom, hogy nem a bejegyzéshez kapcsolódik, de szeretném megkérdezni, hogy hogyan csinálod azt, hogy,, ITT van róla bejegyzés" ? Hogyan rakod be a linket? Köszi a választ! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ITT-hez a blogger szerkesztőfelületén belinkelem a másik bejegyzést (kijelölöm az ITT szót, majd a link feliratra nyomok, és bemásolom a bejegyzés linkjét ahova mutasson :).

      Törlés
  2. A Garnier bőrradír nekem is óriási kedvencem, az eddigi legjobb, amit használtam minden tekintetben!

    VálaszTörlés
  3. A Ziaja nagy favorit volt nálam, amikor kinyitottam, egy Mirindás üvegben találtam magam illatügyileg :) A TBS testradírok közül a kókuszosért vagyok oda meg vissza, számomra ő a Ziaja mellett a tökéletes testradír, tőlük azonban az argánolajos annyira nem nyerte el a tetszésemet, nekem ő túl durva, túl "sóderes".
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mirinda, azaz :). Amúgy a mákos TBS is kb. olyan durva, sóderes, tényleg ez a jó só :).

      Törlés
  4. Ez a bejegyzésed óta készülök én is összeírni a bőrradírjaimat, ami most sikerült is: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/06/az-eddig-probalt-borradirjaim.html

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe