Ibolya illatú luxus - TESZT



Viszonylag ritkán esik szó a blogon luxuskozmetikumokról, már csak azért is, mert magam is jobban kedvelem az elérhető árú termékeket. De amikor a kezem közé került a Guerlain Météorites kompakt púder, tudtam, hogy írnom kell róla Nektek, mert annyira "elbűvölt" és magával ragadott.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért, akkor olvassatok tovább.





Kövezzetek meg, de engem valahogy a Guerlain ikonikus Météorites gyöngyei nem hoznak lázba. Mármint félre ne értsetek: szemet gyönyörködtetőek, már-már műalkotások és jó nézegetni őket, de valahogy ez a gyöngy "formátum" használat szempontjából engem kevésbé hoz lázba, nekem valahogy nem igazán praktikus. De amikor megtudtam, hogy most már kompakt púder formába öntve is kapható, teljesen bezsongtam.
Természetesen a csomagolása ennek is gyönyörű, annyira elegáns és kifinomult, igazán nőies darab. Bár ez az ezüst színű, fényes, tükröződő felület eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat (arról nem is beszélve, milyen nehéz volt úgy fotóznom, hogy ne látszódjak benne :D), viszont jár hozzá egy kis bársonyszütyő is, ami védi a púdert a karcolódásoktól.
Amikor felnyitom a mágnessel záródó púdert, egyből megcsap egy isteni ibolyaillat, így nem csak a szemnek, hanem az orrnak is csodás élmény. Én általában nem igazán szeretem az olyan arcra való sminkeket, krémeket, amiknek nagyon erős illata van, de ez valami elképesztően finom és kellemes, erősíti azt a luxus érzést, amit már a csomagolás is nyújt, egész nap tudnám szagolgatni.
A három árnyalatban közül nekem a 3 Medium van meg. A Météorites kompakt púder különlegessége, hogy a ragyogást adó, fényes finisű árnyalatok mellett matt korrigáló színek is találhatók benne egy csodálatos, mozaikos formába öntve. Nagyon jól mutat, kicsit sajnáltam is összemixelni, húztam-halasztottam, hogy belemásszak a púderecsettel, de tudni akartam, hogy mit tud. 
Egyrészt korrigálja a bőrszín egyenetlenségeket: a lilás szín élénkíti a fakó bőrt és a sárgás részeket tompítja, a barackos árnyalatok pedig kiválóan kendőzik a szem alatti kékes-lilás karikákat, a lágy gyöngyszínek a finom ragyogásért felelősek. A végeredmény pedig természetesen ragyogó bőr.
Itt a színmintán kicsit talán fehéresnek tűnhet a púder, de szó sincs ilyesmiről viszont a ragyogó hatás a képen is szépen átjön. Gyönyörűen fixálható vele az alapozó, sokkal tökéletesebb és természetesebb lesz a végeredmény, ráadásul én úgy vettem észre, hogy mattít is, bár ezt nem ígéri, de amikor ezt használtam, nem fényesedett át a T-vonalam.
Nem azt mondom, hogy nem lehet élni nélküle, de az biztos, hogy kivételes darab a sminkkollekciómban és igazán különlegesnek érzem magam, amikor ezt használom.



Ti próbáltatok már valamilyen
Guerlain terméket?





Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. Gyönyörűek lettek a fotók! :) Én most a Terracotta dio bronzosítóval ismerkedem, de ugyanez, hogy alig mertem belenyúlni az ecsettel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek :). Hát igen, egy ilyen szépséget szinte vétek "összerondítani" :D.

      Törlés
  2. Ez tényleg 28.000 Ft??? Remélem, hogy tesztelésre kaptad és nem vetted...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Instyleban most promoztak. 17.750.-

      Törlés
    2. Nem 28.000, de valóban nem olcsó, én is 17.000 körül láttam, de ezt úgy kaptam.

      Törlés
  3. Mind a csomagolása, mind a belseje nagyon szépséges! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az bizony, nagyon különleges, és bárcsak érezhetnétek az illatát is.

      Törlés
  4. Gyönyörű darab! :) Nekem is van 1 Meteorites púderem (a gyöngyös) és annak is pont ilyen illata van, imádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj annyira finom ez az ibolyaillat, teljesen odavagyok érte.

      Törlés
  5. A nagyimnak volt Météorites gyöngypúdere, még gyerekkoromban. Természetesen gondosan elzárta előlem. :D Az még a jó kis régi retro púderillatú volt. :D
    Nagyon szép kis darab, sminkfanatikusoknak tökéletes. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de jó, ez tökjó lehet, hogy Te láthattad milyen volt régen :).

      Törlés
  6. Több Guerlain termék is megfordult már a kezeim között, kezdve a KissKiss szájfényen keresztül csodálatosan illatozó alapozón át a legeslegkedvencebb parfümömig (La Petit Robe Noire) és abszolút nem csalódtam még a termékeikben. A Lancome és a Shiseido mellett ez a luxusmárka a kedvencem. Nekem sokkal jobban bejöttek ezek a kifejezetten szépségápolási termékekkel foglalkozó cégek, mint a nagy divatmárkák sminkvonalai (Chanel, YSL, etc...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is megvan ez a parfüm, meg a KissKiss rúzs, és bár a parfüm nem a legnagyobb kedvencem, de a rúzst imádom, ez a púder meg egyenesen isteni :).

      Törlés
  7. Még sosem próbáltam egyetlen termékét sem, de az biztos, hogy ha egyszer majd lehetőségem lesz rá, akkor megnézem magamnak közelebbről is. Gyönyörű, és jaj, csak lennék egy napig milliomos! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, tényleg nem olcsó, sőt kifejezetten drága, de érdemes csak megnézegetni és kipróbálni egy Douglasben, mert tényleg nagyon különleges :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe