Ecsettisztítás négyféleképpen - videó

Nem tudom ki hogy van vele, de az ecsettisztítás nálam egyfajta kikapcsolódás, már-már azt is mondhatnám, hogy egyfajta szeánsz. Valahogy olyan megnyugtató, ahogy tisztogatom az ecseteket, jó látni, ahogyan oldódik a festék és újra szép tiszták lesznek. Persze néha nyűg, és van olyan is, hogy nem tisztítom ki egyszerre az összeset, amit használtam és később pont az kellene sminkeléskor, amelyiket nem mostam ki... Murphy...
Most mutatok Nektek négy különböző ecsettisztítási technikát, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki legszimpatikusabb technikát. Nagyon régóta tervezem már ezt a videót, és őszintén szólva nagyon sokat is dolgoztam vele, így remélem tetszeni fog Nektek és hasznosnak találjátok. Megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én egy egyszerű Dove szappant használok ecsettisztításra, tökéletesen bevált, egyáltalán nem szárítja az ecseteimet és 250 ft volt. :)
    Gyorstisztításhoz pedig foltbenzint, szerintem az azért szerencsésebb, mert nagyobb kiszerelésű (nekem 1 literes van és az 600 ft volt az OBI-ban).

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Nagyon hasznos a videó, gratulálok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a sebbenzines tisztítás után nem voltak büdösek az ecsetek?
    Válaszodat előre is köszönöm. Jó nagyon a blog, csak így tovább!! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére nem lesznek büdösek, mert előpárolog :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe