Napszítta haj a L'ORÉAL Sunkiss Jellyvel - videó


Az az igazság, hogy kezdem eléggé unni a hajamat - mind a színét, mind a hosszát. Úgyhogy nagyon örültem, hogy kipróbálhattam a L'ORÉAL Casting Sunkiss Jellyt, mert így legalább a színén tudtam változtatni végre. Nagyon egyszerű, gyors és nem túl drasztikus megoldás ez, nekem nagyon tetszik a végeredmény.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy hogyan kell használni, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Sziaaa :)
    Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül? :)
    Engem nagyon megfogott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Youtube-on beírtam minden infót a videó alá :). Amúgy drogériákban lehet kapni, én ma a dm-ben kb. 1700 Ft-ért láttam, de az iparfüméria webshopban kb. 1300-1400 Ft-ért lehet rendelni :).

      Törlés
  2. ez most olyan jól jött, mindenhol csak világos hajú lányokon láttam, és nekem is viszonylag sötét a hajam, viszont arra lennék kiváncsi, hogy nem roncsolja a hajat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére ammóniamentes, ami mindenképpen jó, hiszen így kevésbé roncsolja a hajat. Én nem vettem észre, hogy az én hajam károsította volna, de szerintem ez is hajfüggő valamennyire. Meghát mégiscsak kiszívja a haj színét, szóval elképzelhető, hogy valamennyire károsít, érdemes utána valamilyen tápláló hajolajat használni.

      Törlés
    2. Én azt szeretném kérdezni, hogy ez egy idő után kijön a hajból? Vagy benne marad?

      Törlés
  3. Hasonló célt szolgáló termék a John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Controlled Lightening Spray is. Én két éve ezt használtam, mert szerettem volna világosítani a hajamon néhány árnyalatot, de leszívatni semmiképp sem akartam (korábban történt ilyen és mondanom sem kell, hogy nem tett jót a hajamnak). Ez a termék is hőre aktiválódott. Annak ellenére, hogy a hidrogén-perxidot kis koncentrációban tartalmazza, hosszútávú használat után ugyanúgy tönkre tudja tenni a hajat, így a második flakont nem is használtam el teljesen. Megnéztem az összetevők listáját ezen L'Oréalos zselé állagú termék esetén is, itt is hasonló a helyzet. Korlátozott használat mellett persze talán nem károsítja annyira a hajat, illetve ennek a terméknek az az előnye a JF világosító spray-vel szemben, hogy jobban tudod szabályozni az egyenletes eloszlatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most jutott amúgy eszembe, hogy talán a Baleának is volt hasonló "szőkítő" spray-je, amit meg is vettem talán egy éve, de annak nem volt túl nagy sikere nálam.

      Törlés
    2. Igen-igen, én mondjuk csak hírből ismertem (pedig eredetileg a Baleásat akartam kipróbálni), de a DM-ben sosem találtam, így maradt a JF felkutatása a Müllerben. Ami valószínűleg a drágábbik megoldás volt (viszont a hajamat egy olcsóbb termék sem tette volna jobban tönkre).

      Törlés
  4. Én nem ezzel a termékkel kapcsolatban szeretnék hozzászólni. Azt szeretném megkérdezni, érdekel-e valakit egy egyszer használt TBS moringás testvaj, 3500 Ft-ért?

    VálaszTörlés
  5. Olyan jó, hogy így bemutatod ezeket a hajápolós dolgokat, mint pl. múltkor az Aussie-t is, ez így szuper hasznos és az Aussie-val annyira meg is győztél (hiszen láttam, hogy milyen egyszerű használni és milyen lesz a végeredmény), hogy be fogok szerezni majd tőlük vagy hővédőt vagy a beach waves-es dolgot! :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira megörültem ennek a terméknek hogy rögtön vettem is ma egyet :) Kipróbáltam de nem igen vettem észre, hogy hatot volna... Aztán rájöttem... véletlenül a 3-ast vettem meg... nekem közép barna a hajam, szerintetek azért fogok vele valamit érni? Vagy vegyek egy 1-est?

    VálaszTörlés
  7. Sötétbarna hajon mennyire lesz látványos mondjuk a 01-es árnyalat? használta már valaki rá?

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Én miután megvettem, akkor láttam, hogy 'nem festett hajra'. Az enyém viszont az, mogyoróbarna.. Vajon így is használ? :D

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem használható festett hajon, rá is van írva a dobozra, ha jól emlékszem :(

      Törlés
  11. Sötétbarna hajra ajánlott? Vagy esetleg vörösesre színezheti a hajat?

    VálaszTörlés
  12. A sötétbarna haj erre, hogy reagál? Nem lesz tőle esetleg vöröses árnyalatú?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igazából nekem középbarna a hajam és nem a "legerősebbet" használtam, hanem a 2-est, és asszem 3-as a legerősebb. Ha nem festett a hajad, akkor elvileg nem lehet vöröses árnyalatú, világosabb lesz, de nem vöröses.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe