Csalódások, antikedvencek 2015. május | VIDEÓ


Igen, már megint a fekete levessel jövök... mondhatnátok, hogy "bezzeg kedvences videó milyen régen volt már"... De ha egyszer így alakult, hogy már megint belefutottam néhány olyan kencébe, amit nem igazán szívlelek, akkor gondoltam, hogy inkább megmutatom Nektek inkább ezeket. Számomra meglepő módon most a sminkek vannak többségben, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik azok, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekem az a Max Factor púder nagy kedvencem, jobbat még nem találtam. Elsőre én is kivoltam a szagától, de felkenés után már egyáltalán nem érzem. A Maybelline alapozó nagyon megosztó, nekem bevált, a L'oreal Skin Perfection szérumot használom alá és így szép, egységes bőrképet ad. Nekem megvan a Cameo és a Nude árnyalat is és hozzá tartozik az igazsághoz, hogy valamilyen oknál fogva a Nude sokkal szebb, természetesebb, jobban terül, mint a Cameo. Pedig az arcszínemhez egyelőre jobban illik a Cameo, a Nude majd akkor lesz jó, h a picit barnul az arcom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked beváltak :). Nekem sajnos a Max Factor tényleg elviselhetetlen a szaga miatt, de szerencsére vannak más jó mattító púdereim :).

      Törlés
  2. Hasznos videó! :) Megjegyezném, hogy annyira ki vagy virulva, mióta szültél. Gyönyörű vagy, igazán boldognak látszol, és ez a világosabb haj is nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  3. Érdekes, nekem a Catrice szájfény még mindig vanília illatot éreztet és az applikátor sem színeződött el (persze maga a szájfény színe megült rajta), pedig még szeptemberben vettem. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy nincsenek belőle intenzívebb, pirosas színek, szívesen használnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom, hogy akkor az enyéimmel mi történt... :(

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe