Őszi-téli wishlist



Ritkán szoktam ilyen kívánságlistás bejegyzést csinálni, de talán nem meglepő, hogy ahogyan közeledik a karácsony, úgy azért csak összegyűlik pár dolog, amit szívesen magaménak tudnék. Szóval mondhatnám azt, hogy ez már kicsit amolyan karácsonyra hangoló wishlist is lesz, de azért mégsem teljesen, mivel egyrészt vannak benne olyan dolgok, vagy legalábbis konkrétan egy olyan dolog, amire még az ünnep előtt égető szükségem lenne. Amúgy meg én még nem igazán vagyok karácsonyi hangulatban, de ezt egyáltalán nem is bánom - hova siessek, van még addig másfél hónap. De jöjjenek most akkor vágyam aktuális tárgyai :)!





Ruhák
Először is nagyon kéne egy jó kis meleg, téli dzseki, ami azért így 7 hónapos várandósan már nem is annyira könnyű feladat - mondjuk nekem amúgy sem, merthogy korábban sem igazán találtam olyan meleg téli dzsekit, amivel maradéktalanul elégedett lettem volna. Ezt már fejtegettem az előző babavárós bejegyzésben, de úgy vagyok vele, hogy ha már veszek most dzsekit, akkor olyat szeretnék, ami jó lesz rám 9 hónapos várandósan, de mondjuk jövő télen is. Nem akarok csillagászati áron olyan kabátot venni, amit 2 hónapig tudok hordani. Az egyéb kívánalmaim pedig, hogy legyen legalább combközépig érő, meleg és kapucnis, mert nem akarok megfagyni télen. Láttam az ASOS-on is pár csinosabb darabot, de semmiképpen nem neten fogok rendelni, mert egyszerűen muszáj felpróbálnom. Viszont a H&M-ben van egy egészen csinos kismama dzseki (1. kép), ami elgondolkodtatott, de valószínűleg az 2. képen található C&A-s darab lesz a befutó, mert nagyon meleg és puha belül, a derekánál pedig összehúzható, és nem mellesleg az ára sem horror.
C&A téli dzseki 12.990 Ft

Nem ártana még ezen kívül egy csinosabb kismamaruha is az ünnepekre, amiben kényelmesen, de azért mégis kicsit elegánsabban lehet karácsonyozni. Szerencsére az ASOS (1. és 2. kép) és a H&M (3. kép) kismamaruhái között is vannak szemrevaló darabok. Nekem ezek az egyszerű fazonok tetszenek, amiket egy szép nyaklánccal fel lehet dobni. Aztán az is lehet, hogy csak egy szép felső lesz belőle, mert nem vagyok annyira "ruhás".

Óra
Erről írtam már pár napja egy teljes bejegyzést ITT, nagyon szeretnék egy szép kis órát, és egyelőre úgy fest, hogy egy Mark Maddox óra lesz a befutó, mert úgy hallottam, hogy kedvező áruk ellenére tartósak és bírják  a strapát. Kicsit még vacillálok a szín miatt, de az órás bejegyzésem alatt legtöbben a rose goldra voksoltatok, szóval lehet, hogy az lesz a nyerő.
Mark Maddox órák, árak ITT

Sminkek
Alapvetően most nem vagyok nagyon ráfeszülve semmilyen sminkre, ami nélkül ne tudnék élni, de nyilván mindig találok valamit, ami szívesen elfogadnék. Most van egy elérhető árú és egy inkább csak vágyálomnak mondható paletta, ami megdobogtatja a szívemet. Előbbi a Sleek Eye & Cheek paletta, ami nevéből adódóan multifunkciós: négy szemfesték és két pirosító (vagy az egyik inkább bronzosító) található benne, az én szívemet inkább a sötétebbik verzió fogta meg.
A másik paletta, az inkább csak vágyálom, mivel árát tekintve igencsak boros, de amióta megláttam, azóta nem tudom kiverni a fejemből: ez pedig a Bobbi Brown Surf&Sand paletta, ami színösszeállításával, valamint a fényes és matt textúrák variációjával azonnal belopta magát a szívembe, ráadásul méretét tekintve is abszolút ideális
Sleek Eye & Cheek paletta 3.995 Ft
Bobbi Brown Surf&Sand paletta ~ 16.000 Ft

Egyéb kozmetikumok
Ezt az arctisztító szivacsot már említettem Nektek facebookon: Missglamorazzi egyik havi kedvences videójában láttam hasonlót, és bogarat ültetett a fülembe, így elkezdtem keresgélni neten. A Make Up Plaza weboldalán pedig rá is bukkantam a Konjac arctisztító szivacsokra, amelyekből bőrtípusok szerint többféle is kapható. Ezek 100%-ban természetesek, gyengéden, de nagyon hatékonyan, mélyen tisztítanak, valamint hámlasztanak is, finomítják a pórusokat és bátran használhatók irritált, érzékeny bőrön is.

Kell hozzáfűznöm bármit is a The Body Shop Cukormázas Alma sorozatához?! Ha minden igaz, éppen tegnap érkezett meg a boltokba, én már alig, hogy megszagolhassam, hogy tulajdonképpen milyen almás illatról is van szó? Amolyan friss alma, vagy inkább karácsonyi alma? A termékek közül leginkább a testvaj (200 ml 4990 Ft) érdekel leginkább - micsoda meglepetés :D - és a fürdőzselé (200 ml 3990 Ft).
És még valami...
Az a bizonyos bagoly, amiről szó volt a legutóbbi vlogomban. Szóval az úgy volt, hogy kb. 2 hónapja betévedtem a H&M Home-ba és a gyerekszoba részlegen megláttam ezt az irtócuki plüssbaglyot, ami gondoltam, hogy aranyos kiegészítője lehetne a kislányunk szobájának, de én balga akkor nem vettem meg... A Glamour-napokon persze már hűlt helyét találtam mindkét H&M Home-ban és azóta sem láttam egyikben sem, és nem tudják megmondani, hogy mikor jön belőle, és hogy egyáltalán jön-e még. Persze a német, meg osztrák H&M webshopban fent van, de sajnos nem szállítanak Magyarországra, úgyhogy a hajsza folytatódik.




Nektek van olyasmi mostanában, amire nagyon vágytok?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem az ilyen bejegyzéseket olvasni! :) Ez a szivacs fel is keltette az érdeklődésemet! :) Azt szeretném kérdezni, hogy amikor írod a bejegyzéseket akkor milyen a betűszíned? Mert nálam olyan szürkés és szinte fáj a szemem amikor olvasom, elég halovány. Nem tudsz esetleg feketére váltani? Vagy csak az én gépemen jelenik meg szürkével? Köszi a választ előre is! Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ági! Köszi az észrevételt, az az igazság, hogy ezt még senki nem jelezte felém, tényleg szürke a szöveg, de pont azért váltottam már elég régen feketéről szürkére, mert túl harsány volt a fehér háttérrel.. :( meglátjuk, mit tehetek :).

      Törlés
  2. A C&A kabihoz hasonlót vettem nemrég a Tesco-ban és alig várom, hogy hordhassam, pedig nagyon nem szeretem a hideget. :D Az enyém kék színű és szerintem nagyon csinos felvéve. :)
    Egy óra nálam is kívánságlistás, de még nagyon gondolkozok, hogy mennyit szánjak rá. A képeden ami van Rose gold óra , ahhoz hasonlót szeretnék, de gondolkozok rajta, hogy rendelek egy ilyesmi típust eBay-ről, aztán ha kényelmesnek érzem, beruházok egy minőségi darabra, mert elég mérges lennék, ha vennék drágán egy olyan órát és kiderülne, hogy hiába tetszik, magamon nem tudom elviselni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha csak ki szeretnéd próbálni az órát, mármint hogy hogy áll rajtad és mennyire tetszik, akkor azt szerintem simán egy órásnál is meg tudod tenni, csak azért írom ezt, mert ezekről az ebayes órákról nagyon rosszakat hallottam, hogy milyen hamar elkezdenek kopni. Persze ha csak 1-2000 Ft, akkor nem nagyon veszteség, de ha ennél több, akkor lehet nem érdemes kidobni rá a pénzt.

      Törlés
    2. Nem csak arról van szó, hogy hogy áll, hanem, hogy mennyire kényelmes hordani, az meg nem derül ki 1-2 perc alatt. Már úton van, úgyhogy izgatottan várom, hogy milyen lesz. :)

      Törlés
    3. Kíváncsi vagyok mennyire jön be Neked ez a fazon :).

      Törlés
  3. Imádom, hogy a várandós szót használod a terhes helyett! :)
    Jelenleg én is órát szeretnék venni, igaz e-bayről rendelném, mert ha nem áll jól (az általad mutatott stílusú órákhoz hasonlóm még nem volt, és ilyet szeretnék), akkor sem vesztek nagy összeget. Ez a bagoly nagyon cuki, remélem sikeres lesz a hajsza. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont írtam a fölötted lévő kommentelőnek, hogy ha csak ki szeretnéd próbálni az órát, mármint hogy hogy áll rajtad és mennyire tetszik, akkor azt szerintem simán egy órásnál is meg tudod tenni, csak azért írom ezt, mert ezekről az ebayes órákról nagyon rosszakat hallottam, hogy milyen hamar elkezdenek kopni. Persze ha csak 1-2000 Ft, akkor nem nagyon veszteség, de ha ennél több, akkor lehet nem érdemes kidobni rá a pénzt.
      A bagoly pedig nagyon úgy tűnik, hogy meglesz ;).
      Hát igen, annyira vártuk/várjuk már a babát, hogy nálam ez tényleg várandósság, és nem terhesség, még akkor is ha vannak nehéz időszakok és nem minden felhőtlen, attól még ez egy nagyon örömteli és várakozással teli időszak :).

      Törlés
  4. Irtó cuki ez a bagoly. :D Lili biztos örülne neki. :) Az almás kollekció az én fantáziámat is felcsigázta. :D Már 2 eltérő helyen olvastam, hogy almás Hubba Bubba illata van...talán van benne valami? :) A testvaj nekem is tetszik, ahogy a fürdőzselé is, meg a fürdősó...és az EDT. :D Bár ez a snassz alma illat talán nem nekem való. :) Azt hittem, hogy meg lesz fűszerezve egy kis fahéjjal mondjuk. :) Majd írd le valamilyen platformon a véleményedet róluk. Sajnos Szegeden nincs Body Shop üzlet, látatlanban rendelni pedig nem akarok. :)
    Annyira szeretem ahogy erről az időszakról írsz. A terhes szó olyan negatív hangzású, "terhes" :P a várandós viszont olyan szép csengésű. :) Külön köszönöm, hogy nem használod azt a bugyuta szót, hogy pocaklakó. :) Ezért ezer hála. :)
    A kismamaruhák annyira szépek. :) Biztos nagyon csinos leszel bennük. Ráadásul az ünnepekkor már igazán ki leszel gömbölyödve és ezek a ruhák gyönyörűen ki fogják emelni a vonalaidat. :)
    Az órák viszont nem annyira tetszenek. Hónapokon keresztül a Daniel Wellington órák rajongója voltam. Egyszerű, de van benne valami csavar, amitől nem lesz unalmas. A nagy számlap külön tetszett. Aztán behozták az országba és ki más, ha nem Dukai Regina mutogatta magán és rájöttem, hogy elég "pózer". :D Olyan nehéz megtalálni a tökéletes órát. :(
    Bocsánat, hogy kicsapongó voltam és picit össze-vissza írtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, annyira vártuk/várjuk már a babát, hogy nálam ez tényleg várandósság, és nem terhesség, még akkor is ha vannak nehéz időszakok és nem minden felhőtlen, attól még ez egy nagyon örömteli és várakozással teli időszak :). A "pocaklakó" meg abszolút nem az én stílusom, de aki szereti, használja nyugodtan :)!
      Hát igen, tudom, hogy ezek az órák nem mindenkinek jönnek be, dehát nem vagyunk egyformák :). Nekem a DW órák nem tetszenek annyira, a számlapjuk még tetszene, de a szíj az nem az én stílusom, most hogy lépten-nyomon beleütközöm megállapítottam, hogy nem az én világom, de tudom, hogy sokaknak tetszenek :).

      Törlés
  5. A Konjac arctisztító szivacsokra én is nagyon kíváncsi vagyok és szívesen kipróbálnám őket, a Sleek palettákat pedig már szintén nézegettem mióta kijöttek, annyira szépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj tényleg nagyon jól néznek ki így képeken is, gondolom élőben még szebbek :).

      Törlés
  6. Szandi, ezeket a TAG videókat nagyon szívesen látnám Tőled:
    https://www.youtube.com/watch?v=2KtrlQoJ3Pk
    https://www.youtube.com/watch?v=mCcIYdXFwwQ
    https://www.youtube.com/watch?v=XS5CFh5X2zc
    :)

    VálaszTörlés
  7. Amire nagyon vágyok, az a Sigma F80-as kabuki ecset, ami mindenhol elfogyott?! Szóval ha valaki esetleg tud valami helyet, ahol kaphatok, az szóljon, mert már kezdek kétségbe esni :D A másik pedig már hosszú ideje a kívánság listám élén szerepel, de egyelőre még nem volt lehetőségem beruházni rá, ez pedig a Sigma Paris paletta. Így most egy kicsit Sigma őrülnek tűnök, úgyhogy gyorsan hozzáteszem, hogy azért egy Naked 3-as palettának, meg egy szép, kecses, vékony órának is örülnék, de a másik kettőnek égetőbb szükségét érzem, na :D
    Amúgy barátnőm ezt a C&A-s kabit vette meg magának, és nagyon jó puha és meleg tényleg :) Ami pedig a baglyot illeti, irtó édes!! :) És ha már így megint jó hosszadalmasan írok, akkor azt is megjegyzem, hogy nekem a ruhák közül a csipkés felső tetszik a legjobban, az nagyon elegáns szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú nagyon jó kis dolgokat néztél ki :). Hát igen az F80 elég népszerű ecset, szóval nem csodálom, ha most éppen nincsen :(. A Sigma hivatalos weboldalán sincsen?

      Törlés
    2. Na, látod, ez eszembe sem jutott, és ott találtam is, úgyhogy valószínűleg az lesz, hogy rendelek egyet a messzi távolból, csak előtte utánajárok, az úgy mennyibe is fog fájni :) Köszi az infót!

      Törlés
    3. Ha a Sigma weboldalán beleteszed a kosárba és a checkout-ra nyomsz, akkor ha beírod a szállítási címet, akkor kiadja, hogy mennyi lenne a szállítás. Ja és itt fentebb jobb oldalon megtalálod a november Sigma kódot, amivel 10% lejön a rendelésed árából.
      Meg azt hiszem hamarosan lesz majd Black Friday a Sigmánál is, amikor ingyenes a szállítás, csakhát arra érdemes előre készülni, mert megrohamozzák az oldalt, érthető módon :D.

      Törlés
    4. Köszönöm a sok segítséget, végül sikerült kisilabizálnom, hogy mennyibe kerülne így. És egyébként nem sokkal többre jön ki, mintha itthon lenne valahol :) Igen, 28-án lesz a Black Friday, ami nem is lesz olyan sokára, szóval még alszom rá egy párat, hogy megpróbálkozzam-e vele :D Még egyszer köszönöm, Szadra! :)

      Törlés
  8. Szia Szandra!
    Bagoly ügyben írok. :D Tesóm kint él Bécsben decemberben megyeki ki hozzá látogatóba, esetleg ha addig nem sikerül ide haza beszerezned, akkor szívesen megnézem, hogy kint van-e és ha úgy van hozok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm, de úgy tűnik, meglesz a bagoly ;)!

      Törlés
  9. De jó dolgokat válogattál össze! :)
    A bagoly milyen édes ^^
    A szürke ruha pedig csillagos 5-ös!

    Ui.: Készülőben van a karácsonyi babavárós csomagom ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe