Októberi kedvencek - videó


És már kezdetét is vette az év utolsó előtti hónapja, amit én még nem igazán tudtam feldolgozni, nem tudom Ti hogy vagytok vele... Most már lassan "legálisan" lehet készülődni a karácsonyra, bár szerintem az igazi fanatikusok már elkezdték :D. 
Én még nem álltam neki, viszont ismét összegyűjtöttem Nektek egy videó erejéig az elmúlt havi kedvenceimet, amiket megnézhettek a lenti videóra, vagy IDE kattintva.





You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. "Nekem ez a tökéletes nude rúzs" - nem vigyorogtam kicsit sem, ááá...:D És véletlenül sem ugyanez a véleményem erről a rúzsról. :D Egyébként a Beyu új rúzsa is nagyon ígéretes, a Mystic Illusion kollekcióból a mályvás-rózsaszínes.



    Nekem a korallos pirosító nagyon nem bejövős, a mintája iszonyat cuki, de alig pigmentált és rájöttem, hogy én baromira nem bírom a csillámos pirosítókat - múltkor csak a csillámokat láttam az arcomon, de a pirosítót nem. =/

    A Maybelline korrektor nagyon jó lehet, minden külföldi Youtube-videóban és kollekcióban látom. :D Nővéremék most jártak Münchenben, első kérésem volt, hogy hozzanak nekem Baby Skin póruseltávolító primert, mert ezer éve ki szerettem volna próbálni. Annyira borzalmas, hogy kint iszonyatosan izgi termékek vannak és jönnek limitált cuccok is, itthon meg ugyanaz az ezer éve ott lévő termékes állvány fogad minden egyes drogériába menéskor. =/

    Na jó, lelőttem magam tényleg. ^^ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, ami a drogériás kínálatot illeti, és annyira idegesítő, hogy kicsit arrébb megy az ember, és ugyanannak a márkának kb. dupla annyi terméke van a boltokban, nálunk meg mindig ugyanazok, alig jönnek be új termékek...
      A Catrice pirosító szerintem tényleg olyan, hogy vagy tetszik valakinek, vagy nem, pedig amúgy én sem igazán szeretem a csillámos pirosítókat, de ez valahogy nem túl sok, úgyhogy nekem bejön :).

      Törlés
  2. Szia Szandra! :) Azt szeretném kérdezni, hogy a Rimmel Lasting Finish "Airy Fairy" árnyalatú rúzsa mennyiben hasonlít a Catrice Ultimate Stay "Mauve Your Lips"-re? Előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rimmel világosabb és pinkesebb és nagyon picit gyöngyházfényű, a Catrice picit sötétebb és mályvásabb.

      Törlés
  3. A Schwarzkopf összes rózsaolajos termékét már elkapkodták a Közraktár utcából :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neee :( Viszont valaki írta, hogy a Corvinnál is van egy Schwarzkopf Prof. fodrászat, ahol szintén lehet kapni, szóval ha látsz valahol ilyen fodrászatot, akkor érdemes megnézni, hátha van.

      Törlés
  4. Szia Szandra !
    Nagyon tetszett a videó :) Főleg a pirosító és a korrektor csábított el :) Kár, hogy a korrektort nem lehet nálunk kapni és ha ezt én korábban tudom meg, hoztam volna kintről. Na sebaj, hátha egyszer ide is eljön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na de közben már kiderült a tuti lelőhely ugyebár ;)!

      Törlés
  5. Szia Szandra!
    Meg szeretném kérdezni, hogy mennyiért tudtad megvenni fodrászkellékesnél az olajat? Interneten egy helyen találtam meg, de majdnem 5.000 Ft-ért + szállítás..Igaz, hogy 100 ml nagyon sokáig elég, de egy kicsit akkor is húzósnak tartom:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik Pixiboxban volt benne, úgyhogy ezt nem külön vettem, így nem tudom pontosan mennyibe kerül :/...

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe