Marie Claire poszt: Kényeztesd a bőröd testvajjal!



A hidegebb idő beköszöntével bőrünknek több odafigyelésre és gondoskodásra van szüksége ahhoz, hogy hidratált maradjon. A könnyedebb testápolókat érdemes ilyenkor tápláló testvajakra cserélni, amik még a legszárazabb bőrt is puhává varázsolják. 
A mai marieclaire.hu cikkemben megmutatom Nektek az én kedvenceimet, megnézhetitek IDE kattintva.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Az Alverde makadámdiós testvaját már elhasználtam, nagyon jól tette, amit tennie kellett. Ezzel felbuzdulva megvettem a tavalyi mini 3-as karácsonyi Alverde szettet, azok is pompásan működtek és az illatukkal segítettek az ünnepekre hangolódni. :) Aztán megvettem a bogyósgyümölcsös testvajukat.. mekkora melléfogás. Egyáltalán nem használ semmit, ha 5x kentem magamra, de lehet, hogy túlzok... Nagyon nem kedvelem ezt a terméket. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de kár, hogy nem vált be :(. Azon a 3-as karácsonyi szetten én is nagyon gondolkodom, csak már annyi testvajam van :D. Bár azokban az is jó, hogy méretük miatt simán bedobható táskába is :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe