Kedvenceim- Színes körmök

Régebben mindig visszafogott, gyöngyházszínű lakokkal festettem a körmeimet. Aztán valamikor pár éve egyszer csak bekattantak nálam a színes lakkok: először a pirosas, pinkes árnyalatoknak lettem nagy rajongója, majd szép lassan jött a többi szín is. Olyannyira, hogy manapság már gyakorlatilag bármilyen színt rá merek kenni a körmeimre, és imádom. Amikor pedig elegem lesz a színes körmökből, tartok egy kis "szünetet" valamilyen nagyon halovány lakkal, hogy aztán újra kedvem legyen a színes körmökhöz :)!


Szerintem a körömlakk az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb módja annak, hogy egy kis színt vigyünk a megjelenésünkbe és feldobjuk a szürke hétköznapokat. (Korábban már írtam arról, hogy a körmökön is lehet alkalmazni a color blockingot.)
Most éppen a pasztell fagyiszínek az aktuális kedvenceim; a dm saját márkás s-he körömlakkjai közül be is szereztem egy pasztellmenta (a sor legvégén), illetve egy pasztell lila körömlakkot (ez talán a 4. a sorban). Igazi tavaszi színek, nagyon feldobják a körmöket!

A nagyon mintás körmöknek viszont annyira nem vagyok híve (bár ki tudja, lehet, hogy még ez is változni fog :), de szerencsére anélkül is fel  lehet dobni az egyszínű körmöket, hogy egy egész virágoskertet festenénk rá.
Nagyon tetszik például, ha csak egyik körmön- pl. a gyűrűs ujj körmön- más színű lakk van, mint a többin.  Vagy amikor szintén csak az egyik körmöt valamilyen dísz, strasszkő vagy minta díszíti- ahogyan az a lenti képeken is látható. Ezzel a módszerrel túlzások nélkül, még pluszban fel lehet picit dobni a körmöket.

Ti hogy álltok a színes körmökkel?
kép forrása: http://www.lovemaegan.com/2011/09/bubble-gum-pink-silver-glitter-nails.html

kép forrása: http://forum.purseblog.com/nail-care/show-us-your-easter-and-spring-nails-443424.html

kép forrása: http://15minutegoddess.wordpress.com/2010/08/09/how-to-update-your-nails/

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe