Catrice Ultimate colour rúzs teszt

Ismét teszttel jelentkezem. ezúttal a Catrice közkedvelt rúzsát fogom tesztelni. Igazából eddig nem voltam nagy rúzshasználó, inkább csak szájfényeket használtam, úgyhogy úgy gondoltam, hogy ideje lenne már beszerezni egy natúr, és egy feltűnő színű rúzst. Mivel jókat olvastam a Catrice Ultimate colour rúzsiaról, így erre esett a választásom.
A márka honlapján ezt írják a rúzsról: Színek! A The Ultimate Colour ajakrúzs ragyogóvá varázsolja az ajkaid, az erősen pigmentált, gazdag árnyalataival. A finom és krémes textúrájának köszönhetően órákon át tartó fedést biztosít a tökéletes megjelenésért. Már tizenhat színben kapható.


Az Ultimate Colour rúzst két árnyalatban vettem meg: 110 Pink Me Up! és 190 The Nuder The Better.
A csomagolás egyszerű, letisztult fekete, ugyanakkor szerintem nagyon igényes hatást kelt, a kupak jól záródik.
A rúzs alján van feltüntetve az árnyalat száma, neve és színe is, így már "kívülről" lehet tudni, hogy melyik árnyalatot rejti a csomagolás.

A kupakot letekerve pedig elő is bújik a két rúzs. A 110-es Pink Me Up! egy eléggé intenzív sötétpink árnyalat, a 190-es The Nuder The Better pedig- ahogyan a neve is rejti- egy visszafogott, nude rúzs.

Így néz ki a kézfejemen.

És így a számon. Nem tartalmaznak csillámot, én direkt olyan rúzst kerestem, amiben nincsen. Viszont amint az látható, nagyon-nagyon szépek a színek, jól pigmentáltak.
Mindenképpen javasolom, hogy kenjetek alá ajakápolót, mert nekem anélkül szárította a számat.
Túlzottan tartósnak nem mondanám, viszont ezt nem is ígéri a rúzs, nekem kb. 2-3 órát bírta (úgy, hogy nem ettem és nem ittam), de a jó hír, hogy viszonylag egyenletesen kopik.
Ha jól emlékszem 1200 Ft körül van a rúzs, azt gondolom, hogy ezért az összegért egy nagyon igényes és elegáns csomagolású, rendkívül szép és intenzív árnyalatú, viszont nem igazán tartós rúzst kapunk.
Én nagyon szeretem őket, de mindenképpen be kell majd szereznem egy tartós rúzst is, amit nem kell folyamatosan igazgatni.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy fest a két rúzs használat közben, akkor nézzétek meg EZT a videót, amiben a Pink Me Up! árnyalatot használom, EBBEN pedig a The Nuder The Bettert.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép színek, nekem a piros nagyon tetszik, a nude színekből már elegem van :D rengeteg nude rúzst vettem az utóbbi időben :D
    (+1 tanács: kérlek vedd le a szóellenőrzőt a megjegyzéseknél, mert nagyon bosszantó találgatni, hogy mi van a boxban:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel én eddig szinte alig használtam rúzsokat, így beruháztam egy nude-ba is, hogy legyen egy visszafogottabb szín is, de azért az nyilván nem annyira izgi, mint a sötétebbik árnyalat :D!
      (A szóellenőrzőt pedig levettem, és sorry :)!)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe