Kedvenceim- Catrice alapozók

Íme itt is az első poszt a "Kedvenceim hét" keretén belül, amiben is kedvenc Catrice alapozóimat fogom bemutatni Nektek.
Azt tudni kell rólam, és aki talán már látta 1-2 sminkvideómat, az sejtheti, hogy nagyon szeretem a Catrice termékeket. Jó minőségű sminkcuccokat kínál elérhető áron- és nincs ez másképp az alapozóival sem. Nekem egészen pontosan két Catrice alapozóm van: az Infinite Matt up to 18h és a Perfect Resist.


Nagy szerepe volt a Krémmánia oldalnak abban, hogy rátaláltam erre a két remek alapozóra.
Az Infinite Mattból a 010 Light beige árnyalat van meg, ezt egyébként már használtam több sminkvideómban is. A Perfect Resist még viszonylag új eresztés, de elképzelhető, hogy a következő videómban ezt fogom használni, ebből egyébként a 020-as Perfect beige árnyalat van meg.
Nagyjából egyébként mindegyikről ugyanazt tudom mondani: viszonylag sűrű állagú, de jól eldolgozható alapozók. Nekem vannak bőrhibáim, szóval van mit elfedniük, és ezt ez a két Catrice alapozó teszi is rendesen, nagyon jó a fedésük, ennek ellenére nincs maszkhatás, nagyon kellemes "viselet" a bőrön. Nálam annyira nem szempont, de az illatuk is kellemes.
Az egyik alapozó 18, míg a másik 24 órás fedést biztosít- nos, ezt őszintén szólva még nem teszteltem, ugyanis egyik sem volt még ennyi ideig a bőrömön, de púderrel fixálva alapvetően nálam bírják reggel 7-től nagyjából délután 6-ig. Jól mattítanak, bár tavasszal/nyáron a homlokom délutánra azért átfényesedik, de nem volt még olyan alapozóm, amivel ne ez történt volna, viszont ez újrapúderezéssel könnyedén orvosolható.
A csomagolásuk is igényes- főleg az Infinite matt, ami ezzel az üveges kiszereléssel abszolút a high-end termékekre hajaz. Mindkét alapozónak pumpás adagolója van, amit én személy szerint nagyon szeretek, mivel így könnyen és higiénikusan tudom a megfelelő adagot kinyomni a kezemre.
És egyáltalán nem utolsó sorban mindkét alapozó 2000 Ft alatti áron kapható, ami ilyen minőségű termékek esetében roppant kedvező árnak mondható, bár szerintem a Catrice termékek többségénél remek az ár-érték arány.
Az egyetlen szívfájdalmam, hogy egyikben sincs fényvédő :(, úgyhogy valószínűleg nyárra le fogom cserélni őket egy olyan alapozóra, amiben van.

Ettől függetlenül nagyon szeretem őket, biztos, hogy fogtok még velük találkozni valamelyik sminkvideómban és nyugodt szívvel ajánlom Nektek is, ha viszonylag olcsó, de tartós, jól fedő, krém állagú alapozót kerestek!

Nektek van Catrice alapozótok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe