Ruhát a Tescoból?

Amióta megjelent az F&F márka hazánkban is, azóta erre a kérdésre a válaszom "igen". Mivel a hétvégi nagybevásárlást általában a Tescoban intézzük, így gyakorlatilag folyamatosan látom az F&F kínálatát, és azt kell hogy mondjam, nagyon tetszik. Széles a kínálat- az alapdaraboktól kezdve egészen az elegáns ruhákig szinte minden megtalálható; jól hordható, divatos, hétköznapi és alkalmi ruházatot kínálnak elérhető áron. Emellett mindig vannak különböző akciók, kuponos kedvezmények, amelyekkel még kedvezőbb áron lehet hozzájutni a kiszemelt ruhákhoz. Kell ennél több?! És mivel csak az a F&F farmerjei között találtam olyan skinny farmereket, amelyek tökéletesen passzolnak rám, azóta még inkább kedvelem a márkát :)!

Az F&F honlapján már fent vannak a tavaszi/nyári kollekció legújabb darabjai, alig várom, hogy élőben is szemügyre vehessem őket, de addig is összeválogattam Nektek az én nyári kedvenceimet.


Felsők


 

A felsők közül én most mintásakat választottam, mivel szerintem ezek nyáron egy egyszínű, különösen fehér nadrággal, vagy szoknyával nagyon jól mutatnak. Az idei tavaszi/nyári divat igencsak bővelkedik mintákban,  úgyhogy érdemes mindenkinek beszerezni 1-2 mintás ruhadarabot. Az F&F kínálatában találni még egyszínű és flitteres felsőket is.


Nadrágok
 
 
Bár imádom a farmereket, és ahogyan fentebb írtam is, remek darabokat találtam az F&F-nél, de most picit talán különlegesebb darabokat válogattam össze. Rengeteg színes nadrágot találni a kínálatban különböző hosszúságban, emellett találni mintás darabokat, illetve az én személyes kedvencem a középső képen látható krémszínű, bőszárú nadrág.


Ruhák

Nem vagyok az a fajta a lány, akinek olyan túlzottan sok ruhácskája van, de ezeket elnézve azt hiszem be kellene szereznem egy-kettőt, mivel ezek nagyon csinos, csajos darabok. Én most itt inkább rövidebb, max. térdig érő, mintás ruhákat választottam ki, mivel nekem ezek tetszenek a legjobban, de vannak visszafogottabb, egyszínű ruhák is, illetve a ruha hosszát tekintve is elég nagy a választék a miniruhától kezdve egészen a szellős maxiruhákig.

Fürdőruhák

 Ha már nyár, akkor természetesen nem maradhatnak ki a fürdőruhák sem. Én most a mintásakat részesítettem előnyben, de egy-és kétrészes fürdőruhákból egyaránt kaphatók egyszínű és mintás darabok is, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót.

Lábbelik

Nagyon szeretem a kis könnyű nyári szandálokat, sarukat. Egyet már vettem is a Tescoban, de az még talán az előző tavaszi/nyári kollekció maradéka lehetett, mert nem találtam a honlapon. Azonban az idei kollekció is bővelkedik szebbnél szebb lábbelikben. A honlapon még több balerinacipőt, illetve magassarkú szandálokat is találhatunk.

Kiegészítők

És végül de nem utolsó sorban nem mehetek el  szó nélkül a kiegészítők mellett sem. Itt is van minden mi szem-szájnak ingere: kisebb és nagyobb táskák különböző színben, napszemüvegek, kalapok.


A legközelebbi nagybevásárlásnál mindenképpen teszek egy kis kitérőt a ruhaosztályra is, mivel mindenképpen szeretném élőben is megnézni ezeket a holmikat, és talán egy-kettő velem is fog jönni... :)

Nektek vannak F&F-es cuccaitok?


You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Van, mostanában kezdtem megkedvelni a márkát :) Legutóbb egy balerinát vettem, olyan mint a képen a narancsos-rózsaszínes, csak nekem szépséges lila. Egyébként a belinkeltek közül nekem a fürdőrucák és a ruhácskák tetszenek most. Én csak a városban lévő nagyobbacska Tescoba jutok el, nem tudom mennyivel lehet nagyobb a választék egy rendes nagy Tescoban.
    Ja és a leárázasokat nagyon szoktam szeretni, baromi jó cuccokat lehet kifogni :) Szerencsére elég sűrűn is vannak akciós cuccok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fürdőruhák nekem is nagyon tetszenek :) Amúgy én egy nagyon helyes, barack színű nyári szandit vettem legutóbb, alig várom, hogy olyan idő legyen hogy, hordhassam :)
      Én amúgy a budaörsibe, illetve nagy ritkán az Aréna Plázában lévő Tescoba szoktam menni, a budaörsiben elég sokminden van, az Arénában valamivel már kisebb talán a választék, de nem sokkal, a többinek a kínálatát viszont sajnos nem ismerem.

      Törlés
  2. Férfiaknak nincs semmi vagy mi?

    VálaszTörlés
  3. Jogos, viszont mivel a blogomon leginkább csajos, nőknek szánt posztok vannak, így ennél a posztnál is a női ruhákra koncentráltam, és ezeket vettem górcső alá.

    VálaszTörlés
  4. Igen,mostanában vannak nagyon jó minőségű ruhák a TESCO-ban.Kiárusításnál pedig jó áron meg is lehet venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút. Sőt a múltkor pl. az F&F facebook oldaláról lehetett letölteni kupont, amivel kedvezményesen lehetett vásárolni, ezeket is érdemes figyelni :).

      Törlés
  5. Pont most vettem egy fekete, sportosabb, térdig érő nadrágot, és 2 szélesebb övet. Nagyon jó vételek voltak :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Nagyon tetszettek a fürdőruha javaslataid. Valószínűleg itt az ideje, hogy keressen néhányat még nyár előtt.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe