Kedvenceim- Balerina cipők

Pontosítanám a címet, nem csak a balerina cipők, hanem a mindenféle lapos talpú, belebújós, szaladgálós, de ugyanakkor csini cipők nagy kedvenceim. Tudom, hogy egy igazi nő magas sarkakon tipeg, de én ezeket meghagyom alkalmakra. A hétköznapokon, munkába, bevásárláshoz sokkal kényelmesebb egy lapos talpú cipő.
És attól, hogy egy cipőnek nincsen magas sarka, még igenis lehet nőies és trendi :)!


Bevallom őszintén: elég sok balerina cipőm van. Vannak nagyon egyszerű, univerzális alapdarabok fekete, barna, drapp színben, de vannak azért olyanok is, amik vagy színben, vagy valamilyen díszítés miatt picit extrábbak. Most ezek közül mutatnék meg néhányat.

Középen a legfelső egy sötétkék színű, fényes lakkszerű anyagból készült balerina, aminek az elején egy kék-fehér csíkos masni van, illetve ugyanez a csíkos anyag fut körben a cipőn, úgyhogy abszolút a szerintem még idén is divatos tengerész stílust követi. Ha jól emlékszem még tavaly vettem a Pimkie-ben.
Mellette jobbra egy arany flitteres balerina, az elején kis masnival, amit legalább 3 éve vettem a New Yorkerben, de még mindig bírja.
Emellett egy drapp balerina látható, amin talán ebben a méretben de nem látszik annyira, de fényes, nyomott mintás anyaga van, kicsit amolyan kígyóbőrszerű. Ezt 1-2 éve vettem a Symában a cipő- és ruhavásáron.
A fekete színű balerina azért tetszett meg, mert az elején van egy láncos-köves dísz, ami nagyon feldobja ezt a kis egyszerű fekete cipőt- alkalmakra is tökéletes.
Alul a rózsaszín cipőt még nem hordtam, ugyanis nem olyan régen vettem egy a Nyugati aluljáróban, a Westend bejáratától nem messze található cipőboltban. Ennek igazából a színe tetszett meg nagyon- igazi tavaszi cipő, meg hogy picit hegyesebb az orra.
A tőle balra lévő cipőben a masni tetszett meg, ami egy mintás anyagból készült, ráadásul tavaly az Auchanban kb. 1000 Ft-ért jutottam hozzá, szóval remek fogás volt.
A fehér cipőt két éve nyáron az Asia centerben vettem egészen pontosan az esküvőnkre- ez volt ugyanis a menyasszonyi cipellőm, de azóta is nagyon szívesen hordom.
És végül a teveszínű loafert is nemrég vettem- a rózsaszín cipővel együtt. Tudom, kicsit a "makkoscipőre" hajaz, de egyre több helyen találkoztam már idén ezzel a fajta cipővel, és nagyon megtetszett, már volt is rajtam párszor.

Ti lapos, vagy magassarkú cipőt hordotok gyakrabban?

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. a rózsaszín nagyon édes, ide nekem is egyet ;)
    de én a virágos balerinákért is odavagyok idén :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe