Essence Marble Mania pirosító teszt

Amikor láttam neten, hogy az essence-nek lesz egy ilyen pirosítója, tudtam, hogy ezt nekem mindenképpen be kell szereznem. Bár itt-ott tesztekben és értékelésekben nem olvastam túl pozitív véleményeket róla, de még ezek a negatív vélemények sem tántorítottak el. Hetekig vadásztam is rá a hozzám közel eső Rossmannokban, de sajnos mindig csak hűlt helyét találtam.
Aztán tegnap gondoltam, hogy teszek még egy próbát, és lehet, hogy ez is egyfajta születésnapi csoda volt, de 3 darab is volt belőle az állványon, úgyhogy azonnal lecsaptam rá.



A domború felületű pirosító 7g-os, és ha jól emlékszem 1000 Ft-ba került.
A címkéje szerint: Kőpúder enyhe csillogással az igazán üde megjelenésért.
A fenti képeken is látható, hogy világos és sötétrózsaszín, valamint aranyos-barackos árnyalatok keverednek benne, de nézzük, hogy mutat a bőrön.

Az első képen jól látszódik, hogy valóban, ahogyan az a csomagoláson is szerepel, enyhe fényt, csillogást ad a bőrnek. A színe nem túlzottan erős, enyhe rózsaszín, de én igazából pont az ilyen pirosítókat szeretem.
Nekem nagyon bejön ez a kellemes, halvány rózsaszín ezzel a finom csillogással, szépen kiemeli az arcot.

Mivel a legtöbb véleményben azt olvastam róla, hogy nem túl tartós, így kíváncsi voltam, hogy meddig marad fent, és hát azt kell mondjam, hogy nálam a tartósság próbáját is kiállta, ugyanis nekem még délután is látszódott, amit reggel felvittem az arcomra. Talán lehet, hogy különböző bőrtípusokon ennyire másként viselkedik? Mindegy, a lényeg, hogy nekem abszolút tartós volt.

Szóval összegzésként röviden annyit, hogy nagyon örülök, hogy megvettem, abszolút megérte az árát, mivel kaptam egy kellemes, enyhe rózsaszínű, ízléses csillogást adó, tartós arcpirosítót. Kell ennél több? Nekem nem.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem is megvan! És szeretem.alig vártam h megérkezzen a boltokba.
    Tetszik a blogog,a videók is szuperek! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy más is jó véleménnyel van még erről a pirosítóról a rajtam kívül, mert csomó negatív véleményt olvastam róla, de örülök, hogy nem hagytam magam eltántorítani, és megvettem :)!
      És nagyon örülök, hogy tetszik :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe