Újdonság: Solone sminkek

Mindig jó egy picit kilépni a komfortzónámból és számomra teljesen ismeretlen, új márkák termékeivel kísérletezni. Pont ezért örülök, hogy megkeresett tesztelési lehetőséggel a Solone márka magyarországi képviselője, merthogy magamtól nem biztos hogy rátaláltam volna erre a márkára - vagy ha mégis, nem biztos hogy kísérletezgettem volna velük. De nézzük is, hogy a Solone termékek mi mindent nyújtanak a nyilvánvaló cukiságfaktoron kívül.


Solone Flight of Fancy mágneses sminkdoboz
Merthogy a cukiság bizony már messziről "ordít", elég csak egy pillantást vetnünk pl. ennek a mágneses palettának a dobozára, szerintem nem nagyon kell hozzáfűznöm semmit - Alíz Csodaországban rajongók előnyben. :)



Maga a paletta is nagyon aranyos, már-már olyan mint egy játéksmink, de szerencsére a minőségét tekintve egyáltalán nem az: elég masszív, kemény, jól záródik és még tükör is van benne. A különlegessége az, hogy ez egy mágneses paletták, amit üresen is megvehetünk a webshopban ITT és mi magunk válogathatunk bele szemhéjpúdereket (több mint 40 árnyalat közül lehet választani), pirosító és/vagy alapozót. De vannak előre összeállított paletták is, szóval mindenki megtalálhatja a kedvére valót.


Az enyém egy előre összeállított paletta a Fancy Dream Garden árnyalatban, amiben négy szemfesték található és mivel volt még hely a dobozban, így választottam bele egy pirosító duót is.
A szemfestékekkel nagyon meg vagyok elégedve, elképesztően bársonyos, már-már krémes textúrájuk van, isteni érzés hozzájuk érni. A két világosabbik szín fényes finisű, a jobb felső középbarnát amolyan szatén-mattnak mondanám talán, a sötétbarnában pedig csillámok vannak, amikre oda kell figyelni, mert sminkelés közben a szem alá potyoghatnak. A két alsó árnyalat porzik egy picit, amikor belemártom az ecsetemet, de egyáltalán nem vészes.


A pigmentáltsággal nagyon elégedett vagyok, szépen lehet sminkelni ezekkel a színekkel, jól mutatnak a szemen. Szerintem ez a négyes nagyon jó kis összeállítás, pont el lehet vele készíteni vele egy nem túl feltűnő, de mégis mutatós sminket. Nem nagyon tudok rosszat mondani a szemfestékekre és ahogy fentebb már írtam, rengeteg árnyalat közül válogathatunk a palettánkba.
A sminkdoboz ezzel a négy szemhéjpúderrel 4690Ft-ba kerül és ITT találjátok.


A pirosító duó (Pinky Peach Sweet Cheeks árnyalat) viszont nem rabolta el a szívemet - mármint nem rossz, de nem lett szerelem. Egyrészt mert porol, amikor belemártom az ecsetemet és bizony ráhullik a mellette lévő szemhéjpúderekre, szóval talán nem volt annyira jó ötlet pirosítót választani a szemfestékek mellé... Másrészt meg talán túl világos és élénk nekem ez a két szín, bár lehet csak így a téli időszakban, mert ilyenkor valahogy jobban szeretem a sötétebb, mélyebb, gazdagabb színű pirosítókat. Egyébként jól pigmentált ez a kis duó, kevés is elég belőle és nem csak kellemes, üde, friss színt, hanem enyhe fényt is varázsolhatunk vele az orcánkra.
A pirosító duót külön tudjátok megvásárolni ITT 2790Ft-ért.


Solone Flight of Fancy Fancy Blink kétvégű szempillaspirál
Ez a kétvégű szempillaspirál nagyon felcsigázott, mert nagyon régen használtam már ilyen típusú spirált. Az egyik felén egy fehér, ápoló hatóanyagokat tartalmazó alapot találunk, ami védi, táplálja és göndöríti a pillákat, a másik felén pedig egy éjfekete festéket tartalmazó spirál van, ami hosszabbít - legalábbis ez az ígéret.


Mindkét kefe gumisörtés, de nem egyforma a kialakításuk. Az alapfesték keféjének az egyik felén hosszabbak a sörték, míg a fekete festék keféje a közepénél picit ducibb és a kefe vége felé egyre kisebbek lesznek a sörték. Óvatosan kell bánni velük, mert én "megszúrtam" a vízvonalamat egyszer-kétszer a kefékkel, kissé hegyesek ezek a sörték, viszont jól elkapják a pillákat.


A fehér alap nem rakódik rá túl vastagon a pillákra, sőt nekem picit dolgoznom is kell vele, hogy mindenhova kerüljön belőle megfelelő mennyiség és minden pillát befedjen. Én úgy vettem észre, hogy ez a réteg hosszabbítja a pillákat. Az éjfekete festék szépen befedi ezt a fehér réteget, nem lesznek szürkések a pillák, tényleg nagyon intenzív, fekete színe van. 
A végeredményt lentebb láthatjátok, valóban íveli valamennyire a pillákat, de én leginkább hosszabbítást véltem felfedezni. Viszont én több "drámát" vártam egy ilyen kétvégű spiráltól, talán egy kis dúsítást és még több volument, ívelést, nekem ez így egy kicsit visszafogott, viszont jó hír, hogy egyáltalán nem tapasztja össze a pillákat, nem csomósodik, nem pereg és nem maszatolódik.
A lemosása nekem picit több "munkát" igényel, ami azért fura, mert a honlap szerint egyszerűen meleg vízzel lemosható, ami valahogy tőlem annyira távol áll, hogy meg sem próbáltam ezt a módszert... De a szokásos micellás vizes megoldással tovább kellett bíbelődnöm, hogy teljesen le tudjam szedni, szóval lehet, hogy tényleg meg kéne próbálnom meleg vízzel... :D
Kapható IDE kattintva 4690Ft-ért.


Solone Princess Rose Garden Natural Sheer ajakkorrektor
Soha nem próbáltam még ilyen terméket, de olyan már előfordult, hogy korrektort/alapozót kentem a számra, hogy a kiválasztott rúzs színe jobban érvényesüljön. Ezt a terméket leginkább azoknak tudom ajánlani, akiknek nagyon pigmentált, sötét ajkaik vannak, így a rúzsok nem igazán azt a színt mutatják az ajkaikon, mint a tubusban.


Igazából minden tekintetben olyan ez a stift, mint egy korrektor, talán annyiban különbözik egy klasszikus stiftes korrektortól, hogy sokkal krémesebb az állaga, így könnyű eloszlatni az ajkakon. Színét tekintve enyhén rózsás-barackos beütésű és nagyon erős fedése van, én elsőre picit túlzásba is estem vele és túl sokat vittem fel - na jó, igazából baromi vastagon kentem fel...


De ha az ember megfelelő mennyiségben használja, akkor tényleg szép lesz a végeredmény, mivel nem csak a rá felvitt rúzs színe lesz igazán élénk, hanem jó alapot is biztosít, hiszen kitölti az ajkak esetleges egyenetlenségeit is. Sőt, akinek van kedve egy picit kísérletezni, az akár a színátmenetes rúzsozást is kipróbálhatja ezzel az ajakkorrektorral.
Megtaláljátok ITT 2490Ft-ért.





Összességében nekem leginkább a szemhéjpúderek jöttek be, azok szuperek, a másik három terméket a magam részéről nem érzem annyira kihagyhatatlannak.



Hogy tetszenek a Solone sminktermékek?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Jaj, nekem nagyon tetszik a pirosítód színe *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapvetően nekem is tetszik a színe, csak nekem valahogy kevésbé illik ehhez az évszakhoz. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe