Teszteljünk Pinterest szépségtrükköket #4


Úgy vettem észre, hogy nem csak én, de Ti is szeretitek ezeket a "beauty hack" videókat, mivel több üzenetet is kaptam, hogy mikor lesz megint ilyen. Nos összeszedtem ismét öt szépségtrükköt Pinterestről, úgyhogy ma ezeket fogom tesztelni Nektek. Lesz köztük olyan, amit imádtam és olyan is, amit egyáltalán nem. Ha kíváncsiak vagytok rá, mik ezek, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A beszáradt szempillaspirál rendbetételéhez én a micellás vizet hallottam használni, és nem rossz, a szemcseppes megoldást még nem ismertem eddig, de logikusnak tűnik:) Micellás vizet ecsettisztításra is használok, arra istenien bevált, sokkal jobb, mint az ecsettisztító folyadékok, vagy a sebbenzin, aminek nem tudtam tolerálni a szagát, Persze néha kell rendes, szappanos tisztítás is, az is egyszerűbbé vált most a for your beauty ecsettisztító eszközével. A micellás víz úgy kioldja a festéket az ecsetekből, hogy elég szórófejes üvegből rájuk fújni, nem kell kiönteni tálkába, és belemártani őket. A nagy garnier micellás vízből szoktam egy külön kis üvegbe tenni, és mivel illat és alkohol mentes, így mind az ecseteknek, mind a bőrnek kedvező.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, köszi a tippet, szerintem ki fogom próbálni, most úgyis lesz Glamour kupon a kedvenc Garnier micellás vizemre, úgyhogy feltankolok belőle. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe