Mixelj magadnak krémeket!


A mai videó témája nagyon izgi, ugyanis soha nem gondoltam volna, hogy én magam fogok egyszer arc- és hajápoló termékeket keverni magamnak, amik meglepő módon jók is lettek és szeretem használni őket. Mármint azért meglepő, mert amikor megkeresett ezzel a lehetőséggel a Mixnature webshop, először kicsit szkeptikus voltam, hogy mit is fogok keverni magamnak. Ha kíváncsiak vagytok rá, miből és milyen kozmetikumokat állítottam össze magamnak, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Kérdezhetek egy furcsát?
    Gyakran írsz sminkelésről, hogy mi jött be vagy nem, milyen újdonságot vettél és stb. De mikor sminkelsz? Most nem azt értem ez alatt, hogy mikor van rá időd kisgyerek mellett, hanem, hogy én pl. álló nap ölelem és puszilom a kisembert, és ezért nem sminkelek, hisz nem akarom összekenni se őt se a ruháit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fura kérdés. :) Ha nem megyünk sehova, én sem sminkelek. :) Ha kimegyünk, akkor azért általában feldobok egy BB krémet, vagy korrektort a bőrhibákra, illetve szempillaspirált, vagy ha épp több mindenhez van kedvem/időm, akkor még mást is, de komplett sminket csak akkor készítek, ha Lili nélkül megyek valahova, vagy videózom. :)

      Törlés
    2. Köszi. Én még azt se, max. korrektort. Vhogy jól is esik ez az anyukás lazaság :)

      Azt hittem, folyamatosan sminkelsz, hogy ilyen sok cuccod van.

      Törlés
    3. Persze, nekem is jól esik, ezért sem sminkelek állandóan. :) De néha meg jól esik egy kicsit foglalkozni magammal is és feldobok valami sminket és élvezem, ahogyan a smink eltünteti a fáradság jeleit és egy picit jobb színben mutat. :) Amúgy még nem nagyon fordult elő, hogy összekentem volna Lilit, a ruháját meg pláne nem, 1-2x volt olyan, hogy hazaértem valahonnan, és elfelejtettem, hogy van valami a számon és úgy adtam az arcára puszit, de szerintem ez nem tragédia. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe