Palvin Barbi kedvenc szájfénye | Teszt

Néhány napja izgalmas újdonsággal csengetett a futár, a rózsaszín zacsiban ezúttal a L'Oréal néhány izgalmas új/megújult terméke lapult. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én úgy veszem észre, hogy a nagy márkák nem kényeztetnek el minket szájra való termékekkel: amíg külföldön rengeteg különböző típusú ajakkence, textúra és szín közül válogathatnak a sminkek szerelmesei, addig nálunk szinte mindig ugyanazok a szájsminkek vannak a drogériák polcain. Úgyhogy ezért is örültem meg nagyon, hogy ősszel végre megérkeznek a hazai drogériákba is a L'Oréal Infallible Mega Gloss szájfények gyönyörű színekkel és változatos finisekkel. A mai tesztben ezeket mutatom be Nektek.




Először is tisztázzunk valamit: lehet, hogy kínos, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy mi is ennek az új terméknek a neve. A külföldi oldalakon ugyanis mindenhol Infallible Mega Glosst írnak, de a sajtóanyagban, amit kaptam, Infallible Mega Gloss Bar szerepel. A tubuson a L'Oréal feliraton és az árnyalat nevén kívül az égvilágon semmi más nem szerepel... Mindenesetre ez az új ajakkence négy különböző finisben és összesen nyolc árnyalatban érkezett hozzám.
A csomagolás egyszerű és letisztult, semmi csicsa, nekem nagyon tetszik, bár azt kicsit sajnálom, hogy a termék tényleges neve nincs rajta, viszont az árnyalatot nevét a kupakon találjuk, ami tulajdonképpen okos dolog, ha az ember lánya állított helyzetben tárolja több más ajakkencével.
Balról jobbra: Matte - 401 Amen, Matte - 402 Forgive My Sin, Matte - 407 Smoke Me Up, Cream - 101 Girl On Top, Cream - 109 Fight For It, Neon - 309 Sayonara Sunset, Neon - 306 More Of Bora Bora, Xtreme Resist - 506 Never Let Me Go
Ezek az szájfények azt ígérik, hogy táplálják és hidratálják az ajkakat, mivel antioxidánssal és hyaluronsavval gazdagították őket. Nem ragacsosak, viszont intenzív, gyönyörű színük és egyedi, nem ragacsos textúrájuk van. És a legfontosabb, az ajak alakú applikátor.
Ez utóbbiról beszéljünk kicsit bővebben is, mert amikor én először megláttam, nem is tudtam mit kezdjek vele, hogyan kéne megfelelően használni.
A YSL néhány termékének van hasonló applikátora, ennek az a lényege, hogy kétféleképpen lehet használni: ha az egyik felét használod, akkor teljesen bevonja, szinte átöleli az ajkakat, így a lehető legegyenletesebben tudod felvinni a szájfény. Viszont ha megfordítod, akkor sokkal precízebben tudsz dolgozni, és a kis hegyének köszönhetően az ajkak vonalánál sem lesz gond még a sötétebb színekkel sem (majd lentebb az ajkakon lévő színmintánál áthatjátok, hogy nekem ez még nem volt ennyire egyértelmű és a sötétebb árnyalatokat nem sikerült a lehető legszebben felkenni...).
Nézzük akkor sorban a különböző textúrákat és árnyalatokat:
Balról jobbra: Matte - 401 Amen, Matte - 402 Forgive My Sin, Matte - 407 Smoke Me Up, Cream - 101 Girl On Top, Cream - 109 Fight For It, Neon - 309 Sayonara Sunset, Neon - 306 More Of Bora Bora, Xtreme Resist - 506 Never Let Me Go
Xtreme Resist - 505 Never Let Me Go
Ezt a csillámos szájfény legkönnyebben úgy tudnám leírni, hogy olyan mint a Nars Orgasm/Sleek Rose Gold pirosító szájfény formába öntve: viszonylag világos, rózsaszínes-barackos árnyalat, tele nagyon finom arany csillámokkal, amik gyönyörűen szikráznak a napsütésben. Egy nagyon picit lehet amúgy érezni a csillámokat, amikor az ember összedörzsöli az ajkait, de nekem ez még éppen a nem zavaró kategória. Valóban nem ragacsos, kellemes érzés az ajkakon viselni. Nagyon csajos szín, tökéletes kiegészítője lehet füstös szemeknek, vagy bármilyen partysminknek. De gyönyörűen mutat úgy is, ha egy színben harmonizáló rúzsra kenjük fel, csak az ajkak közepére. Ja és nem mellesleg fincsi, vaníliás illata van :P. Általában nem nagyon szeretem a csillámos szájfényeket, de ez most belopta magát a szívembe.

Neon - 306 More Of Bora Bora és 309 Sayonara Sunset
Az összes közül talán ezek lettek a legkevésbé a kedvenceim, bár aki inkább csak vizes fényre és egy nagyon minimális színre vágyik, annak tökéletes választás ez a típus. Ez sem ragad, viszont elképesztően finom gyümölcsös illata és íze is van. Itt kézfejemen azért látszik némi különbség a két szín között,  a bal oldali More Of Bora Bora ici-picit talán sötétebb, de majd a lentebbi képen, ahol az ajkaimra vannak felkenve, ott már nem igazán lehet őket megkülönböztetni.

Cream - 101 Girl On Top és 109 Fight For It
A krémfinisű árnyalatok textúrája nagyon kellemes, csak úgy siklik az az ajkakon, egyáltalán nem ragad. Felkenve olyan, mintha feltöltené és kisimítaná az ajkakat, valahogy teltebbnek és dúsabbnak tűnnek az ajkaim, amikor ezeket használom. Kellemes édeskés illata van, de közel sem olyan intenzív, mint az előzőé. A pigmentáltságuk rendben van, de ne várjátok tőle azt, hogy olyan intenzív legyen, mint egy folyékony ajakrúzs, de mivel ez nem is az, így szerintem nincs vele baj.
A 101 Girl On Top (bal) egy világos, barackos árnyalat, a 109 Fight For It pedig olyan igazi klasszikus, csajos rózsaszín, amit szívesen hordok a mindennapokban.

Matte - 401 Amen, 402 Forgive My Sin és 407 Smoke Me Up
És végre itt vagyunk a számomra legizgibb verziónál, mondom ezt úgy, hogy annyira nem vagyok nagy rajongója a matt ajkaknak, de jó hír nekem, hogy ezeknek nem is teljesen matt a finise. Felkenéskor még van egy kis fénye, de aztán ahogy "megszárad", úgy már kevésbé lesz fényes, de nem is lesz teljesen matt, én inkább olyan félmattnak, vagy velvet mattnak mondanám, ha értitek mire gondolok. Viszont ha szeretnétek mattabbá tenni, akkor megoldható: miután felkentétek, hagyjátok kb. 5 percig "száradni", majd nyomjatok rá egy papírzsepit, ez elveszi a maradék fényét is.
Nagyon pigmentált, nagyon szépek a színek, és ami nagyon fontos számomra, hogy a textúra is kellemes: nagyon krémes, egyáltalán nem szárít, sőt egy nagyon picit nedves, csúszkáló érzete van, amikor összeérintem az ajkaimat. Nem csókálló, de nekem szép egyenletesen kopott órák alatt, valamennyire beszínezi, megfogja az ajkakat, tehát teljesen nem is tűnik el.
A 401 Amen nekem a tubusban barnásabb nude-nak tűnt, de felkenve már inkább barackosabb beütésű, igazi visszafogott, hétköznap is hordható szín. A 402 Forgive My Sin egy klasszikus piros és végül az én személyes kedvencem úgy az összes közül, a 407 Smoke Me Up, ami egy gyönyörű bogyósgyümis árnyalat. Tökéletes őszre és különleges alkalmakra, egyszerűen gyönyörű, teljesen beleszerettem.

És íme az ajkakra felkenve:


Az Infallible szájfények az elkövetkező hetekben kerülnek ki az üzletek polcaira, a dm-ben pedig októbertől lesz kapható 2999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. Összesen tíz árnyalatban lesz elérhető, a fentieken kívül lesz még egy a Cream verzióból a 102 Scream and Shout (kép ITT és ITT), illetve a Dazzle csillámos szájfények közül a 208 Flashdance (kép  ITT és ITT).



Nektek melyik tetszik a legjobban?


Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Nekem a Cream 101 Girl On Top a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik csodás, nekem a nude árnyalatok tetszenek legjobban. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a két véglet tetszik a legjobban: a 306-os azért, mert szinte teljesen áttetsző, a 402-es pedig azért, mert ő olyan igazi, dögös élénk piros... :)

    VálaszTörlés
  4. Milyen jópofa az applikátora, a Fight For It-et meg is nézem közelebbről, pedig nem vagyok egy szájfényes. :)

    VálaszTörlés
  5. Hű de szépek, a mattokat én is szívesen kipróbálnám, pláne az a nude árnyalat, tökéletes *.*

    VálaszTörlés
  6. Nagyon vártam már ezt a tesztet! A Smoke Me Up nekem is belopta magát a szívembe! Valószínűleg beszerzek egyet, de még a Flashdance is bejövős! :D :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon király árnyalat mindegyik, szerintem a Smoke Me Up a legszebb! *.*

    VálaszTörlés
  8. Huu azok a pirosak nagyon tutik :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe