#MOMMYLIFE vs. #BLOGGERLIFE - VLOG | VIDEÓ


Elérkezett az idő egy újabb vlogra. Mert hát mit csinál az ember, ha előre tudja, hogy nem lesz ideje arra, hogy leüljön hét közben, hogy felvegyen és megvágjon egy tisztességes videót?! Hát vlogol :D! Lesz itt minden kérem szépen: főzőcskézés, bloggertalálkozó, sok-sok kozmetikum és sok-sok Lili, Pumpkin Spice Latte, szóval egy kis ízelítő az elmúlt napjaimból.
Bízom benne, hogy tetszeni fog Nektek, annak ellenére, hogy közel fél órát lett... Megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett a vlog, öröm volt nézni, mint mindig. :) A magazinokhoz lehet, hogy nagyon eretnek gondolat, de esetleg akár átmenetileg megteheti néhány mezei iratrendező is. Tudod, azok a tipikus fura alakú izék, amikben az irodákban szokták tárolni a mappákat... manapság nem csak az a csúf szürke van, lehet kapni nagyon sokfélét. :) Szerintem akár ideiglenesen is sokat segíthet, úgy mindenképpen kevesebb helyet foglalnak akár egy szekrény tetején is.

    http://anyasporol.cafeblog.hu/files/2013/05/flyt-iratrendez%C5%91-inspir%C3%A1ci%C3%B3k-anyasporol.jpg erre gondolok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül ilyen irattartó papucsba tettem őket (azt hiszem így hívják talán) és nagyon jó ötlet volt, így tényleg nem foglalnak annyit helyet és valamennyire átlátható is :).

      Törlés
  2. nekem nagyon bejött a Himalaya testápoló, azt hiszem még tavaly Karácsonykor kaptam valami csomagban,kicsit szkeptikus voltam vele,de talán eddig ez a legjobban bevált testápoló nálam :) legközelebb most már én is benevezek egy pixibox-ra :)
    B.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe