Testi-lelki megtisztulás a The Body Shoppal


Nagyon-nagyon vártam már a The Body Shop Fuji Green Tea kollekcióját. Amikor először megláttam róla a promóképeket, már akkor éreztem, hogy ez valami különleges lesz, bár nem igazán tudtam, hogy pontosan milyen illatra is számítsak. De amikor először beleszippantottam a testvajba, azonnal beleszerettem az illatba.
Ma bemutatom Nektek a kollekció két tagját: a testradírt és a testvajat.





De először még néhány szóban magáról a kollekcióról: ezek a termékek valódi, kézzel szedett, a japán Fuji-hegységből származó zöld tea leveleket tartalmaznak, amelyek antioxidáns tartalma különösen magas. Ez egy igazán revitalizáló és frissítő termékcsalád, amely segítségével testünk és lelkünk is megtisztulhat, én teljesen úgy érzem magam, amikor ezeket használom, mintha egy spaban lazítanék. Már a termékek csomagolásának színvilága is nagyon üdítő és kellemes, de az illat az, ami igazán magával ragadott: nagyon friss és élénkítő, tökéletes tavaszi illat, egyáltalán nem túl sok, de mégis karakteres, és valóban kiérezhető belőle a zöld tea illata.

A Fuji Green Tea testradír egy világoszöld, zselés állagú testradír, amiben kisebb fehér és nagyobb zöld szemcsék úszkálnak. Nagyon gyengéd, nekem egy picit talán túlzottan is az, talán ha a nagyobb, zöld szemcsékből több lenne belőle, akkor valószínűleg intenzívebben radírozna. De akiknek érzékenyebb a bőrük és a gyengédebb testradírokat kedvelik, azok imádni fogják. Használat után megmarad az illata a bőrön.
De hogy fokozzam az illatot, utána bekenem magam a Fuji Green Tea testvajjal. Ez állagra egy könnyedebb tesvaj, az általam próbált The Body Shop testvajak közül én a moringáshoz tudnám hasonlítani az állagát. Könnyen kenhető, gyorsan beszívta a bőröm, mégis nagyon gazdag jól hidratál és az illata... valami mennyei. Lányok, ezt tényleg meg kell szagolnotok, komolyan!
Engem teljesen elvarázsolt ez a kollekció, nagyon örülök, hogy tesztelhettem. Nem túlzok, ha azt mondom, szerintem ez az utóbbi idők legjobban sikerült termékcsaládja a The Body Shopnál, legalábbis illat szempontjából biztosan. Erősen gondolkodom rajta, hogy meglepem magam a Fuji Green Tea parfümmel, úgyis mindjárt itt a szülinapom, úgyhogy még apropó is van :D.

A termékeket megvásárolhatjátok a The Body Shop üzletekben, vagy a webshopban ITT.



Ti melyik terméket próbálnátok ki 
a Fuji Green Tea kollekcióból?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

2 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe